Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 13:34 02.11.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема отново за лапароскопията  
Автор Oмoния (непознат)
Публикувано30.05.05 10:32

Момичета, интересува ме дали след лапароскопия е наложително да се ползват болнични. Можеш ли да си ходиш на работа, или болките пречат. Просто как се чувстваш, раната за колко време зараства. Интересува ме, за да преценя дали мога да я направя с 3-4 дневен отпуск, или ми трябва по-продължително време. Изписват ли се някакли лекарства след това. Колко време след това се правят опити за забременяване. Дали може след известно време да се отиде на море или на Велинград - за възстановяване, къпане в басейн и т.н. За санаториума във Велинград чували ли сте някакви отзиви.

Тема Re: отново за лапароскопиятанови [re: Oмoния]  
Автор ribarca (непознат )
Публикувано30.05.05 11:33

Възстановяването е бързо- за около 4-5дни. Ако не ти е тежка работата можеш да се върнеш след няколко дни,но ако имаш възможност си почини малко. Опити за забременяване прави веднага след цикъла. А до лятото има време така че спокойно можеш да отидеш на море.

Автор tedy_g (променена)
Публикувано30.05.05 15:07

На мен ми дадоха две седмици болнични от момента, в който ме изписаха, но аз не ги ползвах всичките. След самата операция ми изписаха антибиотик за всеки случай да не стане някоя инфекция. Лично мен нищо не ме е боляло, даже в реанимацията нищо ми нямаше, но е въпрос на организъм. На петия ден ми махнаха конците, нищо не усетих. Опитите може би може веднага да се започнат, но ако пиеш антибиотик изчакай все пак. Ти самичка ще си усетиш нещата и ще направиш това, което е най-добре за организма ти.

Тема Re: отново за лапароскопиятанови [re: tedy_g]  
Автор via ()
Публикувано30.05.05 15:18

в деня след изписването от болницата бях на купон и танцувах. след седмица карах ски. като ми свърши цикъла запо+нахме с бебеправенето. не съм пила антибиотици, нито пък някакви други лекарства. не съм искала болни+ни, но пък не ми и трябваха. от басейните гледай да се пазиш, а докато стане време за море по+ти вси+ко ще си бъде както преди операцията, така +е успех!

Тема Re: отново за лапароскопиятанови [re: via]  
Автор White Raven (grachesht)
Публикувано30.05.05 15:55

Автор Mechtatelkata (минаващ)
Публикувано30.05.05 16:01

На мен лично ми трябваше около седмица за да се възстановя, но моята операция беше преминала в оперативна, а и много ми бяха стегнали конците и ме болеше доста.Дадоха ми 1 месец болнични, но аз на втората седмица започнах работа.Секс правихме веднага щом се почувствах по-добре, дори още не ми беше дошъл цикъла.
Всичко зависи от твоя организъм!
Успех!

Автор apдeн (непознат )
Публикувано09.06.05 10:58

аз също трябва да правя лапаро, ти къде ще я правиш при кой лекар, защото аз още не съм решила?страх ме е . лекар в частен кабинет ми каза ,че в частна клиника за 24 часа я правят и никакви болнични, а в държавната 1 месец болнични. тук отзивите ,които чета са положителни, но четох и много оплаквания и незнам какво да ти кажа.надявам се при тебе всичко да е наред.

Тема Re: отново за лапароскопиятанови [re: apдeн]  
Автор Oмoния (непознат)
Публикувано09.06.05 11:15

Незнам откъде си, пуснах ти бележка.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.