|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
д-р Тюфекчиева
|
|
| Автор |
Olli (непознат
) |
| Публикувано | 18.05.05 15:03 |
|
|
Момичета, някой знае ли координатите на д-р Тюфекчиева? Ако може и да я похвалите . На мен пак ми е спешно . На вас разчитам. Благодаря ви.
| |
|
Тема
|
Re: д-р Тюфекчиева
[re: Olli]
|
|
| Автор |
anita69 (припряната) |
| Публикувано | 18.05.05 18:40 |
|
|
Тел.на д-р Тюфекчиева в кабинета-9888224
Адрес на кабинета-бул.Витоша 51Приема в понеделник от 13,30 до 18 ч.Тя ми направи лапароскопията .Много съм доволна от нея
Успех
| |
|
Тема
|
[re: anita69]
|
|
| Автор |
Olli (непознат
) |
| Публикувано | 18.05.05 19:06 |
|
|
Благодаря, Анита. Дано и аз остана доволна
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
slavva (надежда) |
| Публикувано | 18.05.05 19:28 |
|
|
Анита, един въпрос - само диагностично лапаро ли прави при нея или и оперативно?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Olli (непознат
) |
| Публикувано | 18.05.05 20:24 |
|
|
И аз имам още един въпрос - в Майчин дом не преглежда ли?
| |
|
|
|
preglejda i v MD na 6 etaj moje da ja namerite. Ne znaja v koi dni. I az sym izklju4itelno dovolna ot neja - napravi mi operativna histeroskopija. Blagodarja i!
Нека сме добри.....
| |
|
|
|
Кристиана, колко дни ти отне хистерото в МД? На мен ми казаха 1 седмица да отделя, вярно ли е?
| |
|
|
|
Възможно е да ти отнеме 1 седмица, но само ако те отлагат за самата операция. При мен първия път беше така. И един съвет - за нищо на света не се уговоряй с лекари от 11 етаж специално за хистероскопия. На мен ми отне точно три дни и то даже можеше и 2 да са, но тъй като бях оперативна и имах някаква тампонета се наложи втората нощувка за да ми я махнат и си тръгнах веднага. Ако мога да бъда полезна с още нещо, на разположение съм.
Нека сме добри.....
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Olli (непознат
) |
| Публикувано | 19.05.05 15:35 |
|
|
Благодаря, Кристиана. Ще отида веднага.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
msh (непознат
) |
| Публикувано | 27.05.05 06:18 |
|
|
Здравей,
от 2 год.не съм влизала в клуба благодарение на д-р Тюфекчиева.Направи ми пластика на тръбите,а преди това лапароскопия.Цял живот ще съм и благодарна,благодарение на нея имам своето момиченце.
За съжаление вече живея в САЩ и не можах да я известя ,че съм мама,ако отидеш при нея благодари и от мое име- Марияна от варна,тя едва ли ще се сети,но го направи.Моля те.
Изключителен професионалист и много финна жена.Няма да сбъркаш с нея.
Успех
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|