|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
тибетски билки
|
|
Автор |
workingwoman (чувствителна) |
Публикувано | 11.05.05 12:44 |
|
Момичета някой да е чувал за ТИБЕТСКИ БИЛКИ, които се внасят директно и по поръчка от Хималаите?!?Стрували 500 долара нещо подобно и имали страхотен ефект.Е ако не забременеем може да се подмладим
По ваша препоръка вече си купих билките от онази аптека на Поп Богомил и ще ги пием пък да видим....
Да се доверим на природата и на Бога.
| |
|
500$??? мале, че то инвитрото по евтинко бре?
| |
|
Чувала съм, но вярвам на българските. В някои от тези "тибетските" има и такива, които са вкл\чени в българските. Мисля, че магарешкия бодил беше сред тях.
| |
|
Напиши всичко, което знаеш за тези билки! Аз съм от малкото лудички тук, които вярват в тези неща
| |
|
Предпочитам българските билки, при мен вече имат някакъв ефект...продължавам до достигане на крайната цел. Можем да организираме фен клуб на тази аптека и да си направим рекламни тениски
| |
|
Според медицината е по - добре да се лекуваме с билки от съответния географски район, в който живеем.
А за кои тибетски билки става въпрос? Цената, разбира се ... 
| |
|
за тази цена качествен материал от тибетски момък ще си купуш...пък може и някоя плодовита тибетийка за таткото да си вземеш....    
| |
Тема
|
Re: Офф
[re: [desi]]
|
|
Автор |
Marie (с роля в живота) |
Публикувано | 11.05.05 15:55 |
|
Отива Марийка в Тибет на екскурзия и се връща бременна. Иванчо я пита: Как стана таз работа, ма? Тя: Ми, Иванчо, пих билки....
Деси, стискам ти палци на теб!
| |
|
Хехехе, Мариии, голяма си сладурана . Дайте да си организираме една дружна екскурзия до Тибет
| |
|
Ми може ама като ги гледам тибетците по ТВ не ми се нравят много.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|