|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
чували ли сте????
|
|
| Автор |
evfrosina (непознат
) |
| Публикувано | 05.05.05 10:45 |
|
|
здравейте, най-накрая и аз реших да пиша тук... Въпросът ми е - чували ли сте, че за да стане по-лесно оплождането е добре жената след акта да постои с вдигнати крака опряни на стена?!?! една моя приятелка ми каза, че дори било по-добре мъжът да свърши другаде и със спринцовка да се "инжектира" семенната течност?!?!
от доста месеци с мъжа ми се опитваме да си направим бебе и вече съм готова на всичко!
мерси предварително и късмет на всички!
| |
|
|
|
В отговор на:
една моя приятелка ми каза, че дори било по-добре мъжът да свърши другаде и със спринцовка да се "инжектира" семенната течност?!?!
Нали се шегуваш?
| |
|
|
|
Ау, стига де 
Това са глупости!
Може да си вдигнеш краката, ама тва с инжекцията........... 
| |
|
|
|
Вземи да почетеш малко
и не слушай глупави приятелки.
| |
|
|
|
ама вече съм изчела какво ли не.... правихме си изследвания - няма абсолютно никаква причина да не става бебето. и затова съм решила да опитам каквото чуя, но ми се искаше да ви питам и вас.
а това с "инжектирането" наистина звучи малко гадничко. идеята е, че ако сперматозоидите са "мързеливи", така по-лесно стигат... евентуално.
| |
|
Тема
|
Re: чували ли сте????
[re: evfrosina]
|
|
| Автор |
Marie (с роля в живота) |
| Публикувано | 05.05.05 11:09 |
|
|
А това, че сперматозоидите ви са мързеливи не ви ли го показва спермограмата?
Какво сте изследвали досега?
| |
|
Тема
|
[re: Marie]
|
|
| Автор |
evfrosina (непознат
) |
| Публикувано | 05.05.05 11:12 |
|
|
не, на спермограмата излезе, че няма проблем. всичко е ок и при мен, и при него. само че не става. вече започвам да си мисля, че може би трябва да престана да мисля за "проблема" със забременяването и като си освободя психиката, сигурно ще вземе да стане...
| |
|
Тема
|
[re: evfrosina]
|
|
| Автор |
Marie (с роля в живота) |
| Публикувано | 05.05.05 11:15 |
|
|
Значи няма нужда от спринцовка. Нали не са мързеливи?
Стресът е голям фактор, наситина, ако можеш да не мислиш за забременяване, а за други неща, ще си помогнеш много.
За изследванията-те са толкова много, че едва ли сте направили абсолЮтно всичко. Освен това, като мине известен период, трябва да се правят наново, защото първите остаряват.
| |
|
|
|
Значи това си е чиста инсеминация и ако не се прави както трябва т.е. в клиника няма никакъв ефект защото сперматозоидите няма да станат по-подвижни. Почети още малко явно си чела избирателно, а както казва Мари ако не сте правили спермограма-направете.
| |
|
|
|
А зашо не изброиш какви изследвания сте правили както и къде е правена спермограмата, защото и нашата уж беше наред ама после се оказа друго. Малко са местата където меже да се разчита на достоверността на това изследване.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|