Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:05 04.11.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема отзиви за д-р Георги Коларовнови  
Автор bonbonche (търсеща)
Публикувано04.05.05 11:59

Привет на всички!
Някой да е посещавал д-р Коларов? Какви са впечатленията?
Мисля, че това е сайта му.
http://www.ladypill.com/kolarov.php
Успех и дано скоро станте мами!

Хубавите неща стават бавно! Но кагато станат, забравяме какво ни е коствало.

Тема Re: отзиви за д-р Георги Коларов [re: bonbonche]  
Автор losa (непознат )
Публикувано04.05.05 12:24

Д-р Георги Коларов е най добрия в областта , когото съм посещавала.
Няма да съжаляваш

Тема Re: отзиви за д-р Георги Коларовнови [re: losa]  
Автор kacumoto (непознат )
Публикувано04.05.05 19:28

Хем съм съгласна с мнението на Лоса, хем не съм. Аз ходя при него от октомври 2003г. Слава Богу, вече съм бременна, но както се изрази едно момиче, тук в клуба след като прочете историята ми - въпреки усилията на доктора. Е и съвсем така не е. По отношение на това, че е добър в своята област, съгласна съм. Но колкото и добър да е като не помни диагнозите на пациентките си и се налага всеки път, когато отидеш в обикновения му кабинет /без да плащаш, с направление от личния лекар, защото в край на сметка затова си плащаме тъпите здравни осигуровки/ да му припомняш от колко време си му пациентка и какво точно ти е предписвал последните пъти и "До къде сте стигнали?", и успоредно с това поизчакаш пред кабинета около 2-3 часа и ти идва да се обърнеш и да си тръгнеш. Но ако се въоръжиш с търпение и си готова да си жертваш времето, да рече около половин ден, когато трябва да отидеш на преглед, стани негова пациентка. Аз по едно време почти се бях отказала, не ходиш 2-3 месеца, но накрая реших - "Хайде, нали уж е най-кадърния, мога да изизам от работа, не ми е проблем да вися пред кабинета, ще се жертвам."
Ако искаш прочети и историята ми, тя е в тема "една добра новина и от мен", там пише още неща за него. Ще придобиеш по ясна представа, но като цяло съм на мнение, че проблемът ми, който той откри за година и половина, друг добър специалист би открил за половин година, при по системни и целенасочени прегледи.
Ти сама си прицени!!!
Успех и дано и ти се похвалиш скоро!!!

Тема Ей го...нови [re: bonbonche]  
Автор Ljonja (фацкооо!)
Публикувано04.05.05 22:47

моя отзив. Отдолу!

Тема Re: отзиви за д-р Георги Коларовнови [re: bonbonche]  
Публикувано05.05.05 10:56

а къде му е "обиконвения" кабинет? Кога приема? Обмислям го още, но ми го похвалиха. Просто не знаех дали работи със здравната каса. Доколкото разбирам работи, нали?
Май избора на лекар не е лесен...
Благодаря Ви!
Честита Ви радост и дано е "заразно"!

Автор Ljonja (фацкооо!)
Публикувано05.05.05 23:22

Медицински център Майчин дом, беше, мисля. Поликлиниката на МД, ниското тяло, на партера, има голяма стъклена врата, която отделя центъра. Телефон за съжаление не мога да дам, нямам го със сменения номератор на болницата. Иди на място. Успех, каквото и да решиш!

Автор Monnna (новак)
Публикувано06.05.05 10:13

Лично аз съм разочарована от д-р Коларов. Ходих 4 пъти при него и ни назначи хормони, изследване за хламидия, спермограма и цветна снимка, но нито веднъж не ме прегледа. Изпрати ме на цветна снимка и се оказа, че имам запушена тръба. Каза, че трябва да правя лапаро. Когато отидох за операцията ми изследваха влагалищен секрет и се оказа че имам гъбички (масово кандида). Лекувах ги 3 месеца, под контрола на д-р Попов. Бях бясна за това, че Коларов не си направи труда да открие гъбичките и ми правиха цветна снимка в комплект с гъбичките. А опасността по време на цветната снимка гъбичната инфекция да отиде в тръбите, както знаете е голяма.
Слава богу лапарото мина успешно и тръбата се отпуши, но сега съм на мнение че един добросъвестен лекар задължително първо трябва да направи преглед и след това да назначава разни изследвания и да прави препоръки.
Желая ти успех при избора на лекар. Аз не бих избрала Коларов. Почувствах се длъжна да го напиша.

Автор miroslava (нов човек)
Публикувано06.05.05 17:31

аз ходих 1,5 години при него, търсехме все разни неща при мен, тотално пренебрегна МЪЖКИЯ фактор при нас, пращаше ни да правим спермограми на абсурдни места....и НИ ЗАГУБИ ВРЕМЕТО...

Автор kukuruku1 (непознат )
Публикувано07.05.05 19:00

zdraveyte momi4eta.az imah problemi s prolactina i poseshtavah d-r kolarov 2 godini.rezultat nulev.samo pregledi po 25 lv i tova e.nito citonamazka nikakvi izsledvania osven hormoni i cvetna snimka.spriah da hodia pri nego otpredi 4-5 meseca za6toto vse otsastva i niakak si e otegchen ot prisastvieto mi.uj pravim stimulacii i uj vsichko e nared a nishto ne se poluchava pravi mi stimulacii i samo videozoni za da vzema parichki.na vsichkoto otgore i otsastva neprekasnato.
savet ot men ne hodete pri nego!!!
samo shte si zagubite vremeto 2 godini ne sa nikak malko za men!!!
uspehi na vsichki momicheta!!!
dano ima mnogo bebcheta prez tazi godina!!!

Тема благодаря за отзивите за д-р Георги Коларовнови [re: kukuruku1]  
Публикувано08.05.05 17:53

Благодаря на всички за отзивчивостта и за мненията Ви.
Помогнахте ми да взема решение.
За пореден път осъзнавам колко много ми помага наличието на интернет и на този форум. И колко време и нерви пести

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.