Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:12 13.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема За изследванията преди лапароскопията?нови  
Автор angels_zg (кукла z22)
Публикувано17.03.05 18:48

Здравейте!На 4.04 ще постъпя в Майчин дом и на 5.05 ще ми направят оперативна лапароскопия.Искам да ви попитам кога трябва да направя необходимите предоперативни изследвания-няколко дни преди лапарото или може още сега?А също и дали тези изследвания се поемат от касата,че никак не са малко и къде ги правихте?
И още нещо-значи гинеколога ми каза ако мога да посмъкна малко откъм шкембе до операцията-дайте някакъв севет как да го постигна.Може би да започна да тичам всеки ден и някаква дието,но се чудя дали диетата няма да повлияе по някакъв начин на изследванията,които трябва да направя?!
Поздрави и благодаря предварително на тези ,които ще се отзоват.

Тема Re: За изследванията преди лапароскопията?нови [re: angels_zg]  
Автор kamicv (®)
Публикувано17.03.05 19:16

Здравей,
хубаво е изледванията да си ги направиш колкото се може по-натам. По-близо във времето до лапароскопията. С направление от личния лекар, се поемат от здравната каса. А относно това къде- личният ти лекар сигурно си контактува с някоя лаборатория. За "шкембенцето", щом са ти препоръчали, положи усилия. Не дай боже, може да те върнат дори от "масата". И диетка, и движение, нищо няма да навреди, стига да е разумно. Ако имаш нужда от допълнителна помощ- пусни ми лична бележка.
Успех!

---

Автор white_rabbit ()
Публикувано17.03.05 20:13

ами то има десетина дена до лапарото ти , така че какво значение има
а иначе е хубаво да смъкнеш - зелевата супа е измислена за преди операции или на чай и плодове също ще смъкнеш ударно , това няма да ти се отрази негативно..
още нещо от мен - направи си вагинален, цервикален и цитонамазка , и ако ти има нещо просто отложи операцията ...
успех ти желая

Тема Re: За изследванията преди лапароскопията?нови [re: white_rabbit]  
Публикувано17.03.05 23:54

Благодаря ти!А защо да правя микробиологията-нали ще ми направят 3 дупчици на корема?Дори да има нещо,то няма как да се разнесе при лапарото или има някакво влияние?

Автор white_rabbit ()
Публикувано18.03.05 07:57

корема ти се напълва с въздух , и всичко се разнася ...

Автор sdsz (maktub)
Публикувано18.03.05 09:21

За изследванията момичетата са ти казали, а за шкембенцето започвай да правиш сутрин и вечер коремни преси
целувки и прегръдки

Автор manhattan (future mom)
Публикувано18.03.05 11:59

Стискам ти палци, миличка всичко да мине добре! Дано да има бърз резултат след това!!!

Автор tedy_g (променена)
Публикувано18.03.05 15:13

Здравей, изследванията при мен бяха един месец преди операцията с направление за хоспитализация от личния лекар за да не плащам. После взех още едно такова направление за самата операция. Взеха ми кръв за кръвна картина, урина и проба за микробиология от влагалището. Направиха ми и васерман, както и изследване на кръвна група. Два дни преди самата операция ме пратиха на интернист и ме консултираха с анестезиолог.
За коремчето на мен не ми казаха предварително и след като ме оперираха докторката ми наду главата да ми обяснява, че било много трудно да ме оперират, защото съм имала коремче. Пък тя къде е гледала, аз цяла година ходя при нея да се лекувам. После като видя, че зараствам като куче спря да ми говори на тая тема.

Тема Re: Благодаря ви!!!нови [re: angels_zg]  
Публикувано18.03.05 20:18

Много ви благодаря за съветите и пожеланията!Желая ви скоро да се похвалите с най-хубавата новина-за двете чертички.

Тема Re: Благодаря ви!!!нови [re: angels_zg]  
Автор WildberryМодератор (bitter)
Публикувано19.03.05 08:38

Дупчиците са две! Само ако се наложи оперативна лапаро, ти правят трета.
Стефи правилно ти е казала, малко коремни преси направи.
Аз на моята операция бях около 50 кила и доктора викаше , че не може да ме зашие, толкова кльощава съм била (чувах го, защото излизах от упойка)....

Ама де ги сега тия кила........
Целувам те и стискам палци!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.