|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
Тема
|
Мили момичета, успях!!!
|
|
Автор |
heaterbg (надежда) |
Публикувано | 14.03.05 18:39 |
|
Здравейте мили момичета,
Преди малко ми съобщиха стойностите на бета ЧХГ в кръвта ми- 63,3 на 14 ден от ембриотрансфер след ин витро. Още не мога да го осъзная и първо го съобщавам на Вас.
Благодаря от цялото си сърце на Доктор Дамянов за отличната стимулация и на Професор Прапас от клиниката в Якентро, Солун.
Пожелавам успех и на другите момичета, които са в ин витро цикъл!
Целувки за всички!!!
| |
Тема
|
Re: Мили момичета, успях!!!
[re: heaterbg]
|
|
Автор |
zlatkap (зверчето) |
Публикувано | 14.03.05 18:44 |
|
ЕДНО ГОЛЯМО ЧЕСТИТО ОТ МЕН! ДАНО съм първата, която успее да ти честити! много се радвам за теб! много изстрада и преживя и заслужаваш най-сладкото и мило бебе на света. сега се пази и се радвай! желая ти безпроблемна бременност и живо и здраво бебче!
целувки
| |
Тема
|
[re: zlatkap]
|
|
Автор |
heaterbg (надежда) |
Публикувано | 14.03.05 18:50 |
|
Мила Златка,
Много ти благодаря за чудесните пожелания.
За мен изводът от всичко преживяно е един- никакво доверие само на един лекар, винаги проверка на диагнозата, търсене на алтернативи и постоянство! Дори когато ви казват "да си търсите донор", " да отивате да си осиновявате" и " ако с тази спермограма стане нещо, ще си хвърля дипломата"
Отново много поздрави и желая успех на всички!
| |
|
БРАВО! ЧЕСТИТО! Желая ти спокойна и романтична бременност и леко раждане! Дръж ни в течение и не ни оставяй!
Много целувки и прегръдки!
| |
|
Браво мила, истински се радвам за теб мислех си че този път при теб ще се получи от това което четох за процедурата и най-вече че ти звучеше спокойна. Лека и успешна бременност. И дано се отприщи най-накрая годината.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Pyжa (цвете) |
Публикувано | 14.03.05 18:59 |
|
Честито heaterbg! Много се радвам за тебе, пази се много.
Пожелавам ти здраво и хубаво бебе!
:))
Кака Лора – 26.Февруари.2004
| |
|
ВЕЛИКО! Честито! Радвам се от сърце!!!! (Първият опит ли ти беше?)
| |
|
Честито! Много късмет и се наслаждавай на всеки миг от тук нататък!Стискам палци и успех!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
fauna (real) |
Публикувано | 14.03.05 19:39 |
|
Браво и честито!
Надявах се на добри новини от теб след като четох разказа ти за цялата процедура. Спокойна и щастлива бременност!
| |
|
Честито и от мен!
Поздравления за успешния край на борбата!
Пожелавам ти лека бременност и щастливо майчинство!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | (покажи всички)
|
|
|