|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
Тема
|
Глад
|
|
Автор |
Bepa () |
Публикувано | 17.10.04 12:28 |
|
Пишат по разни книжки за гладолечението, че така можело да се лекува и стерилитет, като чрез глада се стапяли сраствания, отпушвали тръби, въобще се прочиствал организма. Някой от вас има ли такива познати или далечни познати, на които този метод е помогнал за забременяване , защото описаните случаи в книгите може и да се реклама. Вие какво мислите по този въпрос? Аз лично малко се колебая.
| |
|
Верче, ако те чуе някой лекар, ще му се изправи косата!
Гладът е абсолютно противопоказен, ако искаш да забременееш. Така мисля аз. Спомни си, че при телесно тегло под някаква норма, спира мензиса, т.е. цялата репродуктивна система се скапва. А за да се възстанови после, са необходими колосални усилия и от страна на лекаря, и от страна на пациента.
Не си прави експерименти със собственото си тяло, моля те! Глад по 1 ден седмично за прочистване на организма е едно, но системно гладуване по 10, 20 и повече дни е съвсем друго и е адски кофти за организма.
Много съм крайна в мнението си, но по-добре питай и някой лекар за съвет, но не от тези, които имат "дебелариуми", а по-скоро се насочи към репродуктивен специалист. Или специалист по хранене. Или ендокринолог. Или какъвто и да е, но да си разбира от работата...
| |
|
Аз съм чувала случаи на излекуване, а единия от тях е на моя позната. (Зайче, не става дума за забременяване, а за излекуване). Мисля, че ако е нещо леко, може да се излекува, но ако е сериозно срастване на тръбите- не.
Животът е 10% това, което ни се случва и 90% как реагираме на него.
| |
|
Аз направих лечебен глад 20 дена + 5-6 захранване, резултата наистина забременях след около 30-40 дни, но направих и спонтатнен аборт. Лякаря ми като чу щеше да ме набие. Сега съм нашишкавяла. Да се възстанови организма. Според него голям процент от лошия изход + прекарания вирус има и моето "гладолечение".
Целунах жабка, а тя била принц!
| |
Тема
|
Re: Глад
[re: Bepa]
|
|
Автор | дeниc (Нерегистриран) |
Публикувано | 17.10.04 17:42 |
|
Аз гладувах два пъти по 20 дни, но нямаше ефект. Отидох защото една позната ме изпрати там, беше забременяла. Но се оказа, че гладът помага при леки случай и то не на всички. По време на гладуването ми беше забранено да правя опити за забременяване, както и два месеца след това, за да може организма да се възстанови. Ако имаш проблем , по добре се лекувай !!!
| |
|
Момичета, на глад могат да се подлагат само абсолютно здрави хора, иначе е страшно. Пък и за съвсем здравите ми се струва, че повече може да им навреди, отколкото да им помогне.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Diana^ (::Spring::) |
Публикувано | 17.10.04 19:32 |
|
според мен най-правилното е просто да се храниш здравословно.
организма има нужда от всякаква храна.
| |
|
Да де, ама тя не говори за диета, а за лечебно гладуване .
Животът е 10% това, което ни се случва и 90% как реагираме на него. Редактирано от teodorag на 17.10.04 20:54.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Bepa () |
Публикувано | 17.10.04 21:11 |
|
Момичета, може да не съм се изразила правилно. Имах предвид "плодолечение" (плодчета и чайчета с мед), което за мен си е цяло гладолечение, за това съм го нарекла така. Веднъж правих един цикъл 11 дни и това беше, разбрах, че гладът не е за мен, но сега пак ми попадна една книжка, та се замислих и реших да питам вас. Благодаря за отговорите.
| |
|
И аз това гладуване имах предвид.
Животът е 10% това, което ни се случва и 90% как реагираме на него.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | (покажи всички)
|
|
|