Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 20:36 08.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема Колко време да се чака след спонтанен аборт, за данови  
АвторMila (Нерегистриран)
Публикувано20.08.04 12:06

Непрекъснато се коментира въпроса колко време трябва да се чака за бебеправене, но за да правим просто секс, трябва ли да мине някакво време след кюртажа?

Тема Re: Колко време да се чака след спонтанен аборт, за данови [re: Mila]  
Автор nedapetar ()
Публикувано20.08.04 12:16

Мисля,че организма ти сам ще покаже кога е готов за секс

Тема Re: Колко време да се чака след спонтанен аборт, за данови [re: Mila]  
Автор honey child (also wild)
Публикувано20.08.04 13:24

На мен ми казаха в болницата, че един месец след кюртажа не трябва да се прави секс.

Тема Re: Колко време да се чака след спонтанен аборт, за данови [re: honey child]  
Автор Beни (Майка на Лора)
Публикувано20.08.04 16:00

Ха, много странно! Аз пък бях като товързана след спонтанния аборт, тъй като преди това, докато бях бременна хич ме нямаше в това отношение.
Съседке, още ти излиза лентичкана - изтрий я!

Тема Re: Колко време да се чака след спонтанен аборт, за да [re: Beни]  
Автор honey child (also wild)
Публикувано21.08.04 09:48

Вярно - и аз се сетих за това преди малко...

Тема След първата спонтанна и нормалнанови [re: Mila]  
Автор Пипилoтa (чаровница)
Публикувано21.08.04 23:50

менструация женските хормони влизат в норма и подготвят тялото за следваща овулация .

Тема reнови [re: Пипилoтa]  
Автор Deq (малката^)
Публикувано22.08.04 14:02

Zdraveite za sajalenie i men me valnuva tozi vapros,no pri men za 6tastie nqma6e kiurtaj otarvah se.Ta koga nai rano moje da prodaljim s bebe praveneto.V momenta svar6iha hap4etata koito pieh Dalacin C 300mg.I se 4udq dali mojem da prodaljavame.Molq vi spodelete ili trqbva da iz4akame.Blagodarq vi

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.