Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 18:43 08.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема Клуба е свободен от цензуранови  
Автор lenny (дразнител)
Публикувано05.08.04 14:04

Само исках да уведомя всички подтиснати от клубната цензура, че считано от днес - бариерата е вдигната
Цензура няма да има
Всеки ще е свободен да чете и пише както му душа иска без да се съобразява чий възвишен слух или зрение наранява.

п.с. А сега и малко по-сериозно - този клуб го обичам много и именно затова не бих допуснала да съм причина за раздори и недай боже неразбории в него. Поради тази причина ви освобождавам от досадното си присъствие - за да не се чувствате дебнати и нахоквани. И за да не обременявам с присъствието си компанията.

и

Тема Re: Клуба е свободен от цензуранови [re: lenny]  
Автор wa_wa (боички)
Публикувано05.08.04 14:12

Лени, не мисля, че си разбрала правилно тази тема и се надявам да не мислиш наистина това- да си тръгнеш от клуба.

Автор Ayvi (оптимистка)
Публикувано05.08.04 14:16

Ееееее, Лени, моля те не ни освобождавай от присъствието си. Обремени ни, така да се каже. Виж аз как не се махам, макар, че вече не съм за тук.

Тема Ponqkoga e hu bawo da ima cenzuraнови [re: lenny]  
Автор Пипилoтa (чаровница)
Публикувано05.08.04 19:18

Izvinqwaj no ne smqtam 4e kriti4noto mnenie e vredno, naprotiv vinagi trqbva da ima nqkoj kojto ozaptqva buinite, trqbva da ima vytre6na kritika (tq vinagi e gradivna) . A tvoite dumi vinagi sa bili premereni , na mqsto i podhodq6to kazani.
Taka e, prava si edin klub trqbva da ima dostoen oblik, a da ne govorim 4e mnogo ot horata sa 4lenove na sdrujenie , 4iqto fasada trqbva da e bezupre4na .

Авторneli (Нерегистриран)
Публикувано06.08.04 15:29

чета ви от време на време и честно казано, не вярвам на очите си.
определено се учудвам на поведението , което демонстрира Wildberry/особено като се има предвид, че е избрана за модератор на клуба и дава така да се каже облика на клуба/ - прекалено арогантно, агресивно и много демострация на контакти/с подчертаване на близост/ с избрани лица на клуба.
критиката на Лени в случая беше градивна и много на място.
цупенето, връцкането и демонстрациите по -добре оставете за у дома.
мнението ми е на човек крайно страничен, не познавам никого лично, и нямам отношение към никого.

Тема На това му се вика подливане на масло [re: neli]  
Автор bira_more (бира)
Публикувано06.08.04 16:00

в огъня.
Таман нещата се закротиха, и айде пак.
Е аз познавам и двете девойки - на живо.
И горе долу съм наясно как от мухата може да се направи слон.
Ама като гледам тоя клуб не съм само аз сеирджията.
Е аз поне не подклаждам огъня. И съм сигурен че ще могат след някакво време да си пият кафето на една маса. Е ако "доброжелателите" не надделеят де.

Бе като гледам колко кокони има в клуба - не е истина.
А замлъкнете по тези теми.
Неправите добро никому.
Понякога е по добре да не дадеш мнение, ако наистина искаш да направиш добро. Колкото и да е трудно - просто да замълчиш.
Ама вие сте жени. Как и кога една жена ще си замълчи?
Как така няма да се изкаже?

Bеer? Mоre?

Тема Re: На това му се вика подливане на маслонови [re: bira_more]  
Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано06.08.04 16:16

Ми да де... прости женки ккво да ни правиш. Такива сме си. Аз си го знам и си го признавам. Тредно ми е да си трая, ама когато е необходимо го правя. И призовавам всички към това.
Е, сега като ги познаваш и двете какво мислиш? Супер готини жени, страшни свежарки и глей кво става. Как да не ги набиеш....
Много ми е тъпо.
Добре, че поне ти внасяш някаква свежа нотка

Тема Re: Клуба е свободен от цензуранови [re: neli]  
Автор WildberryМодератор (mild)
Публикувано06.08.04 16:32

Цупенето и връцкането мила моя изобщо не са ми присъщи, и след като не знаеш за какво става въпрос, по-добре си замълчи.
Пък и Wildberry подаде оставка, ако не си забелязала.
Защото й омръзна от лицемерие, и да съсипва облика на клуба.
Защо някой който казва истината и е директен, веднага бива наречен арогантен?
Спокойно да спиш , махам се.

Тема Престани !нови [re: Wildberry]  
Автор dodo_dodo (трън)
Публикувано06.08.04 17:10

Страничен човек за клуба съм и ако ме навикате, че се меся, ще бъдете прави. Но го правя само защото познавам и двете - и Лени и Бери. Лично.
Имам прекрасни впечатления и от двете ви. Самите вие доскоро бяхте близки приятелки. Е, какво ви стана?
Държите се като две сърдити деца. И всяка една се е фръцнала и заинатила.
Моля ви момичета, слезте на земята, огледайте се и проумейте, че приятелите са голяма рядкост напоследък. И затова е твърде лековерно и глупаво така да пропилявате приятелството си заради някакво си недоразумение.

Справедлива съм и не искам да ми се сърдите и двете.
Мнението ми е, че незабавно трябва да се сложи край на този фарс. И най-добре ще бъде ако може всички да забравят случилото се, а доказателствата за него да потънат в дън земя. Защото наистина по тази начин се вреди преди всичко на клуба и имиджа както на него, така и на сдружението ви.
Оценки няма да давам. Само ще кажа, че личното ми мнение е, че Бери трябва да продължи да бъде модератор на клуба и то в името на неговите цели, които са общи за всички вас. В този момент когато сдружението ви набира инерция едва ли имате нужда от разкол, избори, свади и интриги.
Момичета, вас ви обединява нещо много по-важно, много по съществено, нещо което е смисъла на живота за мнозина ви!
Опомнете се.
Бери, остави за малко честолюбието и спри да подаваш оставки. Не бъди егоист, а помисли за всички онези момичета които ти вярват и са ти гласували доверие. Кой е казал, че ще ти бъде лесно като станеш модератор? И занапред ще има разправии, недоразумения, търкания, трява да ги овладяваш, а не да се огъваш и да подаваш оставка при всеки такъв случай.

Лени, моля те, не напускай този клуб. Знаеш колко много те ценят и теб хората които пишат тук. Винаги си намирала добри думи за момичетата в беда. Мисля, че всички те харесавт и ще им бъде тъжно ако спреш да пишеш.

Крайно време е да си стиснете ръцете и да спрете да се цупите една на друга !
И мисля, че ще бъде добре ако се спре да се пише по тези теми и те бъдат не заключени, а изтрити.

Тема Re: МИТОЛОГИЯ НА ПРОШКАТАнови [re: dodo_dodo]  
Автор Rommi (вече търпелива)
Публикувано06.08.04 18:14

След това което е написала Додо....мисля че много добре би било да се прочете част от тази тема:

МИТОЛОГИЯ НА ПРОШКАТА

Всеки я разбира по своему.
Някой прощавайки, се опитва да изтрие завинаги от паметта си образа на обидилия го, за да не изпитва отново огорчение.
Друг смята, че прошката е слабост, която не бива да се проявява в никакв случай.
Едни смятат, че като прощават на другите, им правят суперуслуга.
И накрая, има и такива, които прощават винаги и на всички с усмивка на лицето си.

Изкривените представи за прошката, ще ги наречем митове, първо скриват истинското положение на нещата, а на второ място, внасят в живота много негативни емоции и мисли.

Най-често се сблъскваме с 5 мита за прошката. Какво всъщност се крие зад тях?

.............. Може да ни предаде позната или приятелка, любим мъж. Никой не е застрахован от това. Силната обида е способна да нанесе силни разрушения. И ако подхранваме това чувство в себе си, кроим планове за отмъщение и призоваваме върху главата на виновника всички земни нещастия и беди, можем да сведем до нула всички останали жизнени интереси. В запълнената с обида душа няма да могат да влязат нито нови приятели, нито нова любов. А кому е нужен живот, пълен само с преживявания?
Две съдби са се разминали. Отношенията са се прекъснали. Не трябва да се търси кой е виновният, а да се прави опит да се извлече поука от ситуациата и да се върви напред.
С времето ще стигнем до разбирането, че не трябва да променяме околните, а своето отношение към това, което ни заобикаля. И вече не е важно в каква степен е виновен човекът, който ни е обидил, дали го е направил умишлено или не. По-важното е нашата собствена оценка на ситуацията, умението от лимона да се направи лимонада.........

.....Сега знаем как може да въздейства върху хората усмивката и протегнатата за помирение ръка в отговор на груба дума или пропуск.
За съжаление подобни постъпки са по-скоро изключение, отколкото правило. А колко по-просто и по-леко би ни било да живеем, ако отговаряме на обидата не с раздразнение, а с доброта, прощавайки, и по този начин отпускайки ситуацията. Ако поне веднъж човек преживее чувството за очистване и освобождение от негативните емоции след осъзната първа стъпка към другия, става ясно, че не е толкова важно обидилият ни да осъзнае вината си. Много по-важно е това, което става вътре в тебе........

Това беше само малък цитат....
Цялата тема е ето тук.....

Мисля че всеки би трябвало да я прочете .... за да станем ПО-ДОБРИ.....

"Нека се учим да прощаваме... Просто така... По всяко време... При всякакви обстоятелства... На всички... А преди всичко на себе си!"

Очаквам, че Бери и Лени съвсем скоро ще ни кажат че са пили заедно по чаша бира.

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.