Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:13 14.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема за спермограманови  
Автор alia_alia ()
Публикувано04.08.04 11:00

Моля, посъветвайте ме къде да отидем за достатъчно добра спермограма във Варна. Имам спомен, че някой беше писал за клиниката, в която работи доц. Маркова, но не съм сигурна. Ако можете, пишете ми моля и къде се намира, какви са цените, какво е работното време, защото не съм от Варна.
Много ви благодаря предварително и успех

Тема Re: за спермограманови [re: alia_alia]  
Автор alia_alia ()
Публикувано04.08.04 12:29

Моля ви, пуснете някой линк. Виждам само кабинети на андролози или лаборатории за хормонални изследвания. HELP

Авторянa (Нерегистриран)
Публикувано04.08.04 12:32

Според мен е най-добре в АГ-болницата, пристройката до нея. Мисля, че д-р Борисова прави спермограмата, два дни в седмицата след 14.00 ч. мисля беше. Сега обаче е месец с много отпуски и може да има промяна! Най-добре е да се обадиш първо по телефона. Влез в Зачатие и виж координатите на АГ-то! Успех!

Автор Cygnus (black hole)
Публикувано04.08.04 12:33

Алия, изчакай да влезе някое момиче от Варна и съм убедена, че ще ти отговори. Иначе за София мога да ти кажа няколко места.
Мисля, че във клиниките по асистирана репродукция се прави спермограма, както и в голяма част от лабораториите, но за съжаление нямам впечатления от тях, тъй като не съм от Варна! Успех!

Автор Faith* (cure)
Публикувано04.08.04 12:40

Аля, ние сме правили спермограми в Майчин Дом и при проф. Нанов.
Майчин дом е на ул. Мир 1, при д-р Александров. Струва 15лв и става готова за 15-20мин.
При проф. Нанов цената е 25лв. и е готова за около 1-2 часа.
Нямам подръка телефоните им, но мисля че в статичните теми ги има.
Ти ходиш при Давидков, нали. И аз съм при него. Пусни ми бележка ако искаш.

АвторBeki (Нерегистриран)
Публикувано04.08.04 13:06

Телефона на клиниката "Майчин дом" във Варна е 052/33-20-00. Ние правихме спермограма при д-р Александров.
Успех!

Тема Re: за спермограма [re: alia_alia]  
Автор *Milena (Варна)
Публикувано04.08.04 13:08

Сега влизам и тук и виждам че го знаеш клубчето
Ние ходихме при проф. Нанов. адреса е ул. Цимерман 53 тел.250-318

Редактирам се ,защото видях още един тел. Незнам дали е актуален обаче. Нали смениха всички с "8"
др.тел. 88-22-19

Редактирано от *Milena на 04.08.04 13:10.

Автор alia_alia ()
Публикувано04.08.04 16:50

Благодаря ви, момичета
Успех

Тема до Cygnusнови [re: Cygnus]  
Автор. (Нерегистриран)
Публикувано05.08.04 09:48

Ще може ли за мен да ми дадеш някакви телефони, адреси и цени на клиники в София, където правят спермограма.
И какви са резултатите от едно такова изследване: качествена/некачествена... има ли някакво лечение при подобни проблеми. Споделете... аз съм мъж и отскоро се замислям за качеството ми.
Благодаря!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.