|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Мисля, че и аз... УСПЯХ!
|
|
Автор |
nikkii (новак) |
Публикувано | 04.07.04 17:52 |
|
Здравейте момичета!!!
След близо две години ходене по мъките, мисля че и аз успях да стигна до заветната цел... БРЕМЕННА СЪМ!!! Все още не е доказано от лекар, но 5 положителни тестта и 5 дни закъснение... не вярвам да лъжат. Избързвам с написването, тъй като във вторник заминавам на море, а вие определено сте първите, които заслужават да научат новината ми. Тъй както бяхте и единствените, които знаеха в детайли проблемите ми.
Все още ми е трудно да повярвам, че всичко това се случва и още повече в месеца, когато докторът ми каза: Съжалявам, но мисля, че опитът ни е неуспешен. Както може би някои от вас знаят този месец бях на стимулация с Пурегон и съответно преди овулацията - Прегнил. 5 дни след овуто, при преглед с УЗИ докторът установи, че няма спукан фоликул. Заговори ми някакви страхотии като усложнения, престой в болница, ЛУФ-синдром и.... ин витро. Меко казано бях смазана от диагнозите му. Въпреки това той ме накара да изследваме хормони - прогестерон и естрадиол, за да видим имало ли е овулация и ако не - защо. За голяма изненада /моя и негова/ се оказа, че е имало.
С тестовете започнах 5 дни преди датата на предполагаемата менструация. За три дни бяха общо 4, като всичките след 15-20 минути изкарваха втора доста бледа чертичка. Снощи реших да направя контрола и изненадата ми беше огромна, кагато втората чертичка започна да се очертава още докато теста беше в легенчето....
Ами това накратко са моите перипетии този месец. Дано не съм ви досадила!На лекар най-вероятно ще ида след морето, тъй като сега сигурно нищо няма да се види.
Още веднъж благодаря ви много момичета. Вие сте най-ценните съветници, които съм срещала. Пожелавам на всички ви скорошно изнасяне от тук и .... никога не вярвайте 100% на лекарите си....
Целувки
Благодаря ви момичета
| |
Тема
|
Re: Мисля, че и аз... УСПЯХ!
[re: nikkii]
|
|
Автор |
oganche (мила) |
Публикувано | 04.07.04 17:57 |
|
Честито!
Живи и здрави да сте и лека бременност! Късмет!
www.zachatie.org
| |
|
Видя ли какво стана с "тежката артилерия"
Браво!!!
Целувам те, пожелавам ти много щастие и усмивки и се пази!
На кое море ще ходите? 
| |
|
И да знаеш вижда се зародиша ....някъде около 4мм в диаметър сте големи .
Да сте здрави и да се пазите.
| |
|
Благодаря много милички!
Засега сме се ориентирали към Мичурин, но решенията до последно търпят промени .
А за тежката артилерия да ти кажа какво ми се случи още в самото начало.
Отивам аз на първа инжекция при доктора. Той започва да върти смесите и ... хоп изпусна ампулата и я счупи... Още тогава си казах, че това е някакъв знак, и като стана така в средата на месеца си викам: ето не трябваше да ги правим тези инжекции. Но пък сега определено съм на друго мнение...
| |
|
Ники, много се радвам!
Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно много сладко и здраво бебче!
Целувки на каката и на теб!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Ayvi (оптимистка) |
Публикувано | 04.07.04 20:38 |
|
Честито! Много усмивки и спокойствие ти желая.
| |
Тема
|
[re: Ayvi]
|
|
Автор |
nedapetar () |
Публикувано | 05.07.04 00:53 |
|
Честито и от мен!
И да се пазиш повече....
Весело море
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Mapиca (добър слушател) |
Публикувано | 05.07.04 08:10 |
|
Честито и от мен миличка
Много здраве и любов.
И като идеш на лекар, ела да разкажеш с подробности.
Приятна почивка!
| |
|
Чудесно!
Дано при теб всичко е наред!Да се радваш на спокойна бременност!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|