Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 16:30 08.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Мисля, че и аз... УСПЯХ!нови  
Автор nikkii (новак)
Публикувано04.07.04 17:52

Здравейте момичета!!!
След близо две години ходене по мъките, мисля че и аз успях да стигна до заветната цел... БРЕМЕННА СЪМ!!! Все още не е доказано от лекар, но 5 положителни тестта и 5 дни закъснение... не вярвам да лъжат. Избързвам с написването, тъй като във вторник заминавам на море, а вие определено сте първите, които заслужават да научат новината ми. Тъй както бяхте и единствените, които знаеха в детайли проблемите ми.
Все още ми е трудно да повярвам, че всичко това се случва и още повече в месеца, когато докторът ми каза: Съжалявам, но мисля, че опитът ни е неуспешен. Както може би някои от вас знаят този месец бях на стимулация с Пурегон и съответно преди овулацията - Прегнил. 5 дни след овуто, при преглед с УЗИ докторът установи, че няма спукан фоликул. Заговори ми някакви страхотии като усложнения, престой в болница, ЛУФ-синдром и.... ин витро. Меко казано бях смазана от диагнозите му. Въпреки това той ме накара да изследваме хормони - прогестерон и естрадиол, за да видим имало ли е овулация и ако не - защо. За голяма изненада /моя и негова/ се оказа, че е имало.
С тестовете започнах 5 дни преди датата на предполагаемата менструация. За три дни бяха общо 4, като всичките след 15-20 минути изкарваха втора доста бледа чертичка. Снощи реших да направя контрола и изненадата ми беше огромна, кагато втората чертичка започна да се очертава още докато теста беше в легенчето....
Ами това накратко са моите перипетии този месец. Дано не съм ви досадила!На лекар най-вероятно ще ида след морето, тъй като сега сигурно нищо няма да се види.
Още веднъж благодаря ви много момичета. Вие сте най-ценните съветници, които съм срещала. Пожелавам на всички ви скорошно изнасяне от тук и .... никога не вярвайте 100% на лекарите си....
Целувки
Благодаря ви момичета

Тема Re: Мисля, че и аз... УСПЯХ!нови [re: nikkii]  
Автор oganche (мила)
Публикувано04.07.04 17:57

Честито!
Живи и здрави да сте и лека бременност! Късмет!

www.zachatie.org

Тема ихаанови [re: nikkii]  
Автор Cygnus (black hole)
Публикувано04.07.04 18:12

Видя ли какво стана с "тежката артилерия"
Браво!!!
Целувам те, пожелавам ти много щастие и усмивки и се пази!
На кое море ще ходите?

Тема Честитонови [re: nikkii]  
Автор Пипилoтa (чаровница)
Публикувано04.07.04 18:27

И да знаеш вижда се зародиша ....някъде около 4мм в диаметър сте големи .
Да сте здрави и да се пазите.

Тема Re: ихаанови [re: Cygnus]  
Автор nikkii (новак)
Публикувано04.07.04 18:32

Благодаря много милички!
Засега сме се ориентирали към Мичурин, но решенията до последно търпят промени.
А за тежката артилерия да ти кажа какво ми се случи още в самото начало.
Отивам аз на първа инжекция при доктора. Той започва да върти смесите и ... хоп изпусна ампулата и я счупи... Още тогава си казах, че това е някакъв знак, и като стана така в средата на месеца си викам: ето не трябваше да ги правим тези инжекции. Но пък сега определено съм на друго мнение...

Тема Честито!нови [re: nikkii]  
Автор little_rabbit (с две уши)
Публикувано04.07.04 18:54

Ники, много се радвам!
Желая ти лека и безпроблемна бременност и едно много сладко и здраво бебче!
Целувки на каката и на теб!

Тема Re: Мисля, че и аз... УСПЯХ! [re: nikkii]  
Автор Ayvi (оптимистка)
Публикувано04.07.04 20:38

Честито! Много усмивки и спокойствие ти желая.

Тема Re: Мисля, че и аз... УСПЯХ!нови [re: Ayvi]  
Автор nedapetar ()
Публикувано05.07.04 00:53

Честито и от мен!
И да се пазиш повече....
Весело море

Тема Re: Мисля, че и аз... УСПЯХ!нови [re: nikkii]  
Автор Mapиca (добър слушател)
Публикувано05.07.04 08:10

Честито и от мен миличка
Много здраве и любов.
И като идеш на лекар, ела да разкажеш с подробности.
Приятна почивка!

Тема Re: ихаа [re: nikkii]  
Автор kote.kote (щастлива)
Публикувано05.07.04 09:37

Чудесно!
Дано при теб всичко е наред!Да се радваш на спокойна бременност!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.