|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Инвитро при д-р Табакова
|
|
Автор |
malinkova (непознат
) |
Публикувано | 07.06.04 17:53 |
|
Ходя на прегледи при доктор Табакова, трябва да ми направи първо лапароскопия и после инвитро. Ако някои има впечетления от нея моля да ми каже добра ли е , защото на мен ми я препоръчаха.
| |
Тема
|
Re: Инвитро при д-р Табакова
[re: malinkova]
|
|
Автор |
magi_d (непознат) |
Публикувано | 07.06.04 19:03 |
|
Здравей Malinkova,
Благодарение на д-р Табакова и нейния екип аз имам син на 1 година и 4 месеца. Моята история е 10 годишна. Ходене по лекари, много хормонални изследвания, лапароскопия, 2 цветни снимки, 6 инсеминации, 1 неуспешен опит инвитро при д-р Лачев. 1 неуспешен опит инвитро при д-р Табакова,
втори успешен при д-р Табакова. Това е съвсем накратко.
Аз съм й безкрайно благодарна!
Желая ти успех!
| |
Тема
|
[re: magi_d]
|
|
Автор |
malinkova (непознат
) |
Публикувано | 08.06.04 09:46 |
|
Здравей Маги_Д,
радвам се че ми отговори, защото прочетох много мнения до сега и малко бяха положителните. Може би вече д-р Табакова не обръща такова внимание на пациентите. аз ходих поне 10 пъти и на 9-я тя видя, че първо трябва да ми се направи лапароскопия, защото единия яйчхик ми е сраснал и едната тръба има някъкво уширение(последствия от аборт преди много време).
До включване в програмата не сам стигала, защото все нещо не беше наред с изследванията ми, но вече са добре. Иначе инвитро се налага ,защото спермограмата на мъжа ми е много лоша. Честно казано вече не знам какво да правя, но за сега продължавам напред.
| |
|
Извини ме, но как разбра, че има срастване на единия яйчник с тръбата?
Правили ли са ти досега диагностична лапароскопия?
И ако съществува такъв проблем - това пречка ли е за инвитро?
Кой би се наел да оправи такъв вид срастване - и как ще стане - лапароскопски или с коремна операция?
Моля те, ако имаш възможност ми отговори на тези въпроси - защото при мен доказаха точно това - но двустранно и искам да разбера какви шансове съществуват от тук нататък?
Благодаря ти предварително!
| |
|
здравей Магличке,
не знам какво точно е сраставането ,но Табакова ме гледа с ултразвук и каза ,че яйичника ми ефиксиран и мноко трудно ще стигне до него за да извади яйцеклетки за Инвитро. Иначе каза че с лапароскопията ще пробват да оправят трабата и ако могат да освободят яйчника. Сега на 10.06 ще ходя на консултация и ще питам по подробно (добре че ме попита)
| |
|
Много те моля обади се после за да споделиш резултата!!!
При мен срастванията са плътни и не знам дали ще се налага първо да правя оперативна лапароскопия и тогава инвитро! А за пластика ми казаха, че не е препоръчително!
Понеже вече ме посъветваха да си осиновявам дете! Така силно съм се вкопчила в тази надежда...че всяка една дума ще ми бъде от помощ!
| |
Тема
|
Re: Мъгличка ?
[re: maglichka]
|
|
Автор | илиянa (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.06.04 22:00 |
|
мъгличка , какво ти казаха за срастванията , че не могат да се оперират ли ?
къде ходи да се консултираш ?
направо ин витро ли ти препоръчаха >
извинявам се за оф топика
| |
Тема
|
|
|
Автор | key up (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.06.04 09:44 |
|
Здравей Аз лично не ти я препоръчвам.Март месец правих инвитро при нея и не съм доволна Два пъти се опита да ми продаде инжекции с изминал срок на годност.Освен това не ми назначи имунологични изследвания които би било добре да имаш преди да започнеш с ин витрото и наложително да направиш след неуспешен опит какъвто е моят за да се види дали нямаш анти тела които могат да спрат развитието на ембриона.В Плевен в момента правят безплатни такива/иначе са много скъпи/Ако те интересува нещо повече питай,ще ти дам каквато искаш информация.За разочерованието си от нея и сина и мога да напиша много неща но смятам ,че е излишно.
| |
|
благодаря Кеи,
това за лекарствата с изтекъл срок го прочетох на много места и е възмутително наистина. Честно да ти кажа вече се обърках, защото има и доволни от нея. Аз така или иначе трябва да направя първо лапаро и после ще видя как са нещата със спермограмата на мъжа ми и ще решим какво да правим. утре съм на преглед и ако имам вапроси ще се обърна към теб ако не възразяваш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
magi_d (непознат) |
Публикувано | 09.06.04 14:56 |
|
Здравей,
Едва сега чета отново темата. Искам само да ти кажа да не се отказваш и да продължаваш успешно напред.
Маги
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|