Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:08 12.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Офф топик, само да споделя....нови  
Автор miroslavaМодератор (нов човек)
Публикувано11.05.04 11:58

Съпругът на моя приятелка я изостави след 15 годишна връзка, 10-годишен брак, дъщеричка на 8 години и бебе на 3 месеца.....Бебето е след 3-годишно лечение на стерилитет, силно чакано и желано ( тя е пациентка на Коларов)....Направо съм шокирана, мъжът й има връзка с друга жена от поне 6 месеца, снощи си е събрал багажа и я е оставил сама с дечицата.....
Извинявайте че ви занимавам, но се чудя' " Какво става с мъжете, понякога?????????"

Един грам практика е равен на хиляди тонове теория....

Тема Re: Офф топик, само да споделя....нови [re: miroslava]  
Авторybag (Нерегистриран)
Публикувано11.05.04 12:15

Boze tozi chovek iavno ne usaznava kakvo varshi!!!!!!!
loshoto e che v takava situacia naj mnogo stradat decata, a te ne go zasluzavat!

Dano osuznae kakvo e napravil!

Тема Re: Офф топик, само да споделя....нови [re: ybag]  
Автор miroslavaМодератор (нов човек)
Публикувано11.05.04 12:20

Абе осъзнава според мен, просто явно цял един живот понякога не е достатъчен за да опознаеш някой....

Един грам практика е равен на хиляди тонове теория....

Автор Dafna (притеснителна)
Публикувано11.05.04 13:04

По- възрастните жени казват точно това- нямай вяра на мъж. Явна са се наслушали/ нагледали на подобни истории. Аз все още съм оптимистка
А това е ужасна история! Милата жена...и горките деца.
Ето защо жените трябва да могат да се справят и сами..ако попаднат на подобен расов екзепмпляр да могат да продължат напред...но децата...
Много е страшно!

Тема Re: Офф топик, само да споделя....нови [re: Dafna]  
Автор jana (силна)
Публикувано11.05.04 15:52

Нищо сигурно няма в този живот за съжаление , а най-лошото е ,че никой не е застрахован от такова нещо

Тема Re: Офф топик, само да споделя....нови [re: jana]  
Автор lenny (дразнител)
Публикувано11.05.04 16:04

права си никой не е застрахован и аз преди два дни разбрах за един много уважаван /дотогава /от мен човек, който при това е и публична личност / по стечение на обстоятелствата познавам и него и жена му /, че е зарязал съпругата си и двете си деца и живее с любовницата си. Съпругата му е просто страхотна, докато любовницата нямам думи само силикони и козметика - ама ето на.
винаги в такива случаи си задавам сигурно тъпия въпрос какво е намерил в нея - не е интелект, не е човещина, не е дори и някаква неземна красота /или поне не без мощната козметична намеса/ - ми остава само едно - май.
Секса, знам ли, аз поне не се сещам за друго!

Тема Re: Офф топик, само да споделя....нови [re: lenny]  
Автор jana (силна)
Публикувано11.05.04 16:20

Незнам това винаги ме е плашело много ..... имам няколко приятелки на мойта възраст и вече разведени и то заради други жени - не по-красиви ....... Какво намират незнам , само се моля един ден да не попадна в такава ситуация ......
тези мъже са непридвидими май вече

Авторkotarana (Нерегистриран)
Публикувано11.05.04 16:36

Exxxxxxxxxxxx, да имах отговор на този въпрос!!!
Не с мятам, че е става въпрос за мъжете само и за жени важи.
Просто разбрах, че всеки трябва винаги да има едно на ум и да живее предимно за себе си-колкото и егоистично да звучи.... а не мислех така до преди 1 година....
Просто всяка жена трябва да се стреми да има поне мъничко сигурност зад гърба си-да не зависи изцяло от мъжа си-иначе в един момент остава като поразена и се чувства измамена още повече ....
Няма логика за това защо един мъж избира една жена пред друга-това е най-нелогичното нещо на света-причините по които двама човека се харесват... но смятам, че за да оставиш човек , с който си имал толкова дълга връзка и две дечица-при това едното бебенце....трябва от по-преди да е бил проблема -едва ли точно сега се е случило нещо изведнъж за да го стори.
Абе просто всеки трябва да разчита най-вече на себе си-да му мислим ние-жените

Тема Re: Офф топик, само да споделя....нови [re: kotarana]  
Автор jana (силна)
Публикувано11.05.04 16:42

Точно там ми е грешката - бях много егоистична навреето и си ми беше добре..... но се появи мъжа ми и сега гледам първо за него да има пък после за мен си мисля ........ Колкото и да се опитвам, колкото и да искам да се променя - не мога ...........

Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано11.05.04 20:04

Тази тема можеш да я пуснеш и в клуб "Любов", там има доста свестни хора, които професионално се занимават с такива неща. Моето мнение е, че всеки мъж достига до момент на привличане от друга жена. Зависи до колко силно е привличането, доколко обича съпругата си, какво му е възпитанието и ред други външни фактори, за да реагира по определен начин. Имам много примери в съзнанието ми - съпругът се влюбва в друга жена, същевременно е женен, има деца, сериозни ангажименти по отглеждането на децата и т.н. - и ВСЕКИ реарига различно. Един мълчи с години, не казва нищо, страда, жена му дори не подозира какво се случва, след време му минава и всичко остава скрито без да има наранени. Друг напуска жена за известно време и се връща, защото осъзнава, че онази не е тази, с която е свикнал и която е родила децата му. Трети пък толкова силно обича другата, че няма сили да я изостави, но същевременно нито за миг не изоставя жена си и децата си.

Та така, всеки е различен... Моля се да не се случва с моето семейство. Моля се да запазя брака си. Любовта си е лудост... никой не може да предвиди реакциите на другия за съжаление. От всичко обаче най-много страдат горките дечица. Кажи на приятелката ти да бъде силна, да се уповава на това, което има и най-вече да бъде МЪДРА!!! Сигурна съм, че той ще се върне при нея! Убедена съм!!! И до тогава тя трява да е решила дали го иска обратно...

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.