|
Тема
|
Фолиева к-на и ОБРИВИ !
|
|
Автор |
лoтocът (нежната) |
Публикувано | 05.05.04 19:30 |
|
От десетина дни пия фолиева киселина и преди два взех, че се изприщих! По принцип в упътването пише, че може и да се случи подобно нещо и да се спре . Но не ми се ходи да чакам по доктори за глупости. За сега я спрях за да видя дали обривите са от това. Но аз на вяка цена трябва да я пия, защото по принцип не ям никакви "зелени" храни /салатки, спанак.../ и може би имам недостиг. Пък и нали когато чакаме или планираме бебе трябва да се пие.Въпроса ми е , ако се окаже, че обривът е от фолиевата, опасно ли е да я пия или мога и да я продължа и да се почесвам от време на време:)
"Щастието самичко намира пътя към силните духом!"
| |
Тема
|
Re: Фолиева к-на и ОБРИВИ !
[re: лoтocът]
|
|
Автор |
Meli () |
Публикувано | 08.05.04 12:18 |
|
За първи път чувам реален човек казва, че има алергия към фолиевата киселина. Това е наистина доста рядко като страничен ефект. И дано не е така при тебе. Все пак има разлика между фолиевата киселина в хранителните продукти и тази в таблетките.
Едва ли ще можеш да продължиш приема и да се почесваш, както ти казваш, но първо изясни на какво се дължи сърбежа и обрива - може да е случайно съвпадение на две събития (алергизиращото и приема на лекарството).
| |
Тема
|
Re: Фолиева к-на и ОБРИВИ !
[re: лoтocът]
|
|
Автор |
Katia (непознат
) |
Публикувано | 09.05.04 11:26 |
|
Kogato zabremenjah, ginekologa mi ispisa folieva kiselina. Sled okolo polovin mesec priem i az se obrinah uzhasno i mnogo me sarbe6e. Togava se obadih na lekarja i toi kaza da ja spra. Sled kato prestanah da vzimam folieva kiselina obrivite iz4eznaha.
| |
|
|
|
|