Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 11:56 02.11.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема Искам да дам бебенце на сестра ми!нови  
Автор tanny (непознат )
Публикувано05.04.04 18:52

Здравейте,сестра ми живее в чужбина от доста години,Не може да има бебенце и иска да си осинови-много е трудно,казаха ни че са много малко бебенцата българчета и чакането е велико,А тя е на 37 години, Аз имам две дечица и съм склонна да родя специално за нея-знам какво ще ми коства но съм го премислила.Питам се само-откъде да започна-има ли някакъв проблем да стане такова осиновяване,първо с адвокат ли да се посъветвам, а как ще го вземе в чужбина,колко ли време трае такава процедура? Кажете ,моля Ви виждали ли сте подобен случай и откъде да започна? Надявам се от правна гледна точка да няма никакви пречки? Ще съм много благодарна ако споделите мнението си и ме насочите нанякъде

Тема Re: Искам да дам бебенце на сестра ми!нови [re: tanny]  
Автор Питъp Пaн (умен)
Публикувано05.04.04 19:26

Аз лично не съм.
Идеята е много хуманна. Но пак премисли. Как ще се разделиш с бебето после?
Тва е сериозна стъпка Помисли много!

Тема а стига бенови [re: Питъp Пaн]  
Автор Cygnus (black hole)
Публикувано05.04.04 19:33

Как го измисли този ник?

П.П. По въпроса на момичето... ох не знам ... имам сестра и бих направила всичко за да е щастлива, както и бих направила всичко за племеника си ! Абсолютно!
Не мога да те посъветвам ... Никога не съм била майка за да давам такъв съвет

Редактирано от Cygnus на 05.04.04 19:36.

Автор Mapиca (добър слушател)
Публикувано05.04.04 19:51

a ti sigurna li si che posle shte mojesh da jiveesh s tazi misal???
kak misli mujat ti po vaprosa i koi shte e bashtata???
dokolkoto znam ... vse pak sa samo sluhove... osinovjavanete v chujbina (germanija) e po lesno otkolkoto v BG.
shtom ti i saprugat ti ste saglasni procedur

Автор Ambra74 (prijtelka)
Публикувано05.04.04 20:53

Здравей, аз мисля 4е това е една прекрасна постъпка, но естествено има своите рискове и проблеми, не знам как седят нещата при сестра ти ,но ако може да се вземе нейна яйцеклетка и сперматозоид от съпругът и ти да го износиш невиждам нищо лошо в благородния ти замисъл, но зависи каде е проблема на сестри4ката ти!

Автор kalinkaM (питаща)
Публикувано05.04.04 21:03

Според мен идеята ти е страхотна. Между сестри няма никакви проблеми, разберете се със съпрузите си и се консултирайте с адвокат. Предполагам, че нещата могат да се уредят, ако предварително се направи необходимото.
Желая ви успех!

Тема Re: а стига бенови [re: Cygnus]  
Автор Питъp Пaн (умен)
Публикувано05.04.04 22:31

E кво му е бре

АвторИлиянa (Нерегистриран)
Публикувано05.04.04 22:44

аз съм гледала интервю с табакова ,която на този въпрос отговори че не е уреден юридически ,но тя е опитвала - майка да износи бебе на дъщеря си
матката на раждалата жена е по - развита и е по - лесно да се закрепи оплодената яйцеклетка , щом си наясно със себе си ..опитай ..успех

Автор divagirl (непознат )
Публикувано05.04.04 23:11

Tanny,

Tova e edna mnogo blagorodna postapka, no nikoi ne e zastrahovan ot badestite emozionalni aspecti na vaprossa.

Moiat savet e takav - zasto sestra ti ne izpolzva tvoi iazekletki. Kade v chujbina jivee tia? Ako ima hubavo medizinsko pokritie ili pari edin donnor zikal e mnogo po-lessen ot edna tvoia eventualna bremennost. Ako tia niama problem s iznosvaneto tova e variant, ako pak ima problem s iznosvaneto, no niama problem s kachestvoto na iaizekletkite - moje da te izpolzva kato surogatna maika i ti da iznosish deteto. Az jiveia v USA i edin donnor zikal e dosta skapichak ako niamash insurance, no naprimer v Ispania e okolo 6000EUR vsichko, v Russia e kam 3500$ vsichko.
Pomislete varhu tozi variant.

Upseh vi jelaia i na dvete!

Diva

Тема Re: а стига бе [re: Питъp Пaн]  
Автор Vlas (заета)
Публикувано05.04.04 23:23

Aбре на името му нЕма нищо хахаххаа
представям си те с една такава смешна шапка

А за сестрата и момичето-Аз лично не съм сигурна, че бих могла да се разделя с бебо след раждането.

Редактирано от Vlas на 05.04.04 23:23.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.