Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 00:52 13.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема ????нови  
Автор anaili (ентусиаст)
Публикувано05.04.04 15:38

Не знам как да нарека постинга си защото нищо не знам за това а много ми се иска а науча от препатилите.
Закъснява ми
Звучи като чудесна новина в този клуб

Последният ми цикъл беше на 2 март.
Нормално е 28 дни.
Много ми се иска да имаме второ дете и за това нетърпелива вчера си направих тест. НЯМА ЧЕРТИЧКА

ВЪПРОСИТЕЛНИТЕ
Аз съм на 42 и влизам в менопауза
Теста беше ефтин - и може би неточен
Теста беше направен рано

Смятам да си направя още един към средата на месеца и ако пак е отрицателен, ще си потърся час при лекар защото очевидно влизам в менопауза
Тук вече е въпросът, за който съм тук.
Как се казва това, когато искаш да удължиш фертилността си?
(ако ми го кажете и на англииски ще е още по добре)
Какви са възможностите от тук нататък?
Сайтове коментиращи подобни проблеми .........
И всичко, което ви се струва, че може да ми е от полза.

Дай Боже на всяка от вас едно малко щастие да се усмихне в скута

Тема Re: ???? [re: anaili]  
Автор MoniT ()
Публикувано05.04.04 16:06

Чакай, накъде си се разбързала с тази менопауза. Може да ти се променя цикъла, никога ли не ти се е случвало? Защо не отидеш при личния си лекар и не поискаш да ти направят кръвен тест за бременност? Поне ще знаеш със сигурност дали си бременна или не. Дано се окаже, че ще си имате Коледен подарък.
МониТ

Тема кога най-рано може да сенови [re: MoniT]  
Авторalia (Нерегистриран)
Публикувано05.04.04 16:33

направи кръвен тест за бременност?

Тема Re: ????нови [re: anaili]  
Автор Mapиca (добър слушател)
Публикувано05.04.04 17:22

от това което си написала, разбирам че не се е появила никаква чертичка или бъркам нещо??? ( ако е така значи теста не е направен както трябва )
наистина е най разумно да отидеШ на лекар.
пък дано е станало

Тема Re: кога най-рано може да сенови [re: alia]  
Автор MoniT ()
Публикувано05.04.04 17:27

Кръвният тест може да отчете бременност около 3 седмици след датата последната меструация, но е реалистично да се направи след пропусната дата на следващата. В някои случаи се проследяват ежеседмично нивата, за да се установи дали има нормално развитие на бременността (да речем при няколко предходни аборта). И кръвния тест и теста с урина са на базата на присъствието на един и същ хормон, но кръвния тест отчита точните стойности, докато теста с урина само присъствието или липсата му. Тестовете за бременност (урина) имат различна чувствителност и могат да дадат фалшиво-отрицателен резултат (ако теста е с много ниска чувствителност).
МониТ

Тема чертичканови [re: Mapиca]  
Авторaнaили (Нерегистриран)
Публикувано05.04.04 17:59

Абе те контролата се появи ама баш тая тето я чаках - не

Тема Re: кога най-рано може да сенови [re: MoniT]  
Авторaнaили (Нерегистриран)
Публикувано05.04.04 18:05

Тия дни гледах реклама на вдно много удобно нещо за желаещите да забременеят или не
мъничка тръбичка микроскопче, където си наблюдаваш намазка на слюнката и определяш дали си в овулция или не
Знае ли някои нещо повече за това?

Тема Re: ????нови [re: anaili]  
АвторGO (Нерегистриран)
Публикувано05.04.04 18:59

Здравей Анаили !
Аз като че ли съм почти на същият хал!
И на мен последният цикъл ми беше на 02 Март ,и го чакам да ми дойде та да започна изследванията за ин витро но уви ? Хем го няма , хем и теста за бременност е отрицателен , аз съм на 37 с един яйчник ,още си нямам дете,въпреки че много ми се иска .Та и на мен ми се въртят разни мисли да не би да е критическа /дано да не е /, но ще изчакам още 1-2 дни и ще отида на лекар да видим какво ще ми кажат?!?!?!

Тема Re: кога най-рано може да се [re: aнaили]  
Автор MoniT ()
Публикувано05.04.04 19:04

Не съм го виждала и чувала. А колко струва?

Тема Re: кога най-рано може да се [re: aнaили]  
Автор diana__ (earthly®)
Публикувано05.04.04 20:01

Чрез малък микроскоп се изследва всеки ден слюнката за наличието на папратоподобни образувания – “папратов феномен”.
Наличието на тези образувания показва, че след 1 до 11 дни ще настъпи повишаването на температурата – т.е. овулацията. Очевидно е, че такава точност – от 1 до 11 дни е напълно неприемлива! Нещо повече, “Папратов феномен” не винаги се наблюдава.
В допълнение се влияе от пушене, алкохол, храна, хрема и затова трябва да се тестува 2 часа след прием на храна и алкохол.

Информацията е

Имам приятелки ползвали го, никоя не е доволна.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.