|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
????
|
|
Автор |
anaili (ентусиаст) |
Публикувано | 05.04.04 15:38 |
|
Не знам как да нарека постинга си защото нищо не знам за това а много ми се иска а науча от препатилите.
Закъснява ми
Звучи като чудесна новина в този клуб
Последният ми цикъл беше на 2 март.
Нормално е 28 дни.
Много ми се иска да имаме второ дете и за това нетърпелива вчера си направих тест. НЯМА ЧЕРТИЧКА 
ВЪПРОСИТЕЛНИТЕ
Аз съм на 42 и влизам в менопауза 
Теста беше ефтин - и може би неточен 
Теста беше направен рано  
Смятам да си направя още един към средата на месеца и ако пак е отрицателен, ще си потърся час при лекар защото очевидно влизам в менопауза 
Тук вече е въпросът, за който съм тук.
Как се казва това, когато искаш да удължиш фертилността си?
(ако ми го кажете и на англииски ще е още по добре)
Какви са възможностите от тук нататък?
Сайтове коментиращи подобни проблеми .........
И всичко, което ви се струва, че може да ми е от полза.
Дай Боже на всяка от вас едно малко щастие да се усмихне в скута 
| |
|
Чакай, накъде си се разбързала с тази менопауза. Може да ти се променя цикъла, никога ли не ти се е случвало? Защо не отидеш при личния си лекар и не поискаш да ти направят кръвен тест за бременност? Поне ще знаеш със сигурност дали си бременна или не. Дано се окаже, че ще си имате Коледен подарък. 
МониТ
| |
Тема
|
кога най-рано може да се
[re: MoniT]
|
|
Автор | alia (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 16:33 |
|
направи кръвен тест за бременност?
| |
Тема
|
Re: ????
[re: anaili]
|
|
Автор |
Mapиca (добър слушател) |
Публикувано | 05.04.04 17:22 |
|
от това което си написала, разбирам че не се е появила никаква чертичка или бъркам нещо??? ( ако е така значи теста не е направен както трябва )
наистина е най разумно да отидеШ на лекар.
пък дано е станало 
| |
Тема
|
Re: кога най-рано може да се
[re: alia]
|
|
Автор |
MoniT () |
Публикувано | 05.04.04 17:27 |
|
Кръвният тест може да отчете бременност около 3 седмици след датата последната меструация, но е реалистично да се направи след пропусната дата на следващата. В някои случаи се проследяват ежеседмично нивата, за да се установи дали има нормално развитие на бременността (да речем при няколко предходни аборта). И кръвния тест и теста с урина са на базата на присъствието на един и същ хормон, но кръвния тест отчита точните стойности, докато теста с урина само присъствието или липсата му. Тестовете за бременност (урина) имат различна чувствителност и могат да дадат фалшиво-отрицателен резултат (ако теста е с много ниска чувствителност).
МониТ
| |
Тема
|
чертичка
[re: Mapиca]
|
|
Автор | aнaили (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 17:59 |
|
Абе те контролата се появи ама баш тая тето я чаках - не 
| |
Тема
|
[re: MoniT]
|
|
Автор | aнaили (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 18:05 |
|
Тия дни гледах реклама на вдно много удобно нещо за желаещите да забременеят или не
мъничка тръбичка микроскопче, където си наблюдаваш намазка на слюнката и определяш дали си в овулция или не
Знае ли някои нещо повече за това?
| |
Тема
|
Re: ????
[re: anaili]
|
|
Автор | GO (Нерегистриран) |
Публикувано | 05.04.04 18:59 |
|
Здравей Анаили !
Аз като че ли съм почти на същият хал!
И на мен последният цикъл ми беше на 02 Март ,и го чакам да ми дойде та да започна изследванията за ин витро но уви ? Хем го няма , хем и теста за бременност е отрицателен , аз съм на 37 с един яйчник ,още си нямам дете,въпреки че много ми се иска .Та и на мен ми се въртят разни мисли да не би да е критическа /дано да не е /, но ще изчакам още 1-2 дни и ще отида на лекар да видим какво ще ми кажат?!?!?!  
| |
Тема
|
[re: aнaили]
|
|
Автор |
MoniT () |
Публикувано | 05.04.04 19:04 |
|
Не съм го виждала и чувала. А колко струва?
| |
Тема
|
[re: aнaили]
|
|
Автор |
diana__ (earthly®) |
Публикувано | 05.04.04 20:01 |
|
Чрез малък микроскоп се изследва всеки ден слюнката за наличието на папратоподобни образувания – “папратов феномен”.
Наличието на тези образувания показва, че след 1 до 11 дни ще настъпи повишаването на температурата – т.е. овулацията. Очевидно е, че такава точност – от 1 до 11 дни е напълно неприемлива! Нещо повече, “Папратов феномен” не винаги се наблюдава.
В допълнение се влияе от пушене, алкохол, храна, хрема и затова трябва да се тестува 2 часа след прием на храна и алкохол.
Информацията е
Имам приятелки ползвали го, никоя не е доволна.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|