Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:35 04.11.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема kolko vreme ...?нови  
Автор klemy (непознат )
Публикувано03.04.04 14:37

Zdraveite!
Niakade9moje i v zachatie da beshe) chetoh,che e nai-dobre sled polovia akt da se leji okolo 20 min.Mislite li,che tova e dostatuchno opashatite da vliazat,kadeto si im e miastoto i da si svarshta rabotata?Zashtoto az imam leki samnenia?I normalno li e sled kato si lejal tolkova,kato stanesh niakakva chast ot tiah da izticha?

Тема Re: kolko vreme ...?нови [re: klemy]  
Автор Kлep (женствена)
Публикувано03.04.04 16:43

Да, нормално е, винаги изтича част. Но явно, колкото по-дълго лежиш, толкова по-малка част изтича. Забелязала съм го по себе си. Да ти кажа, най-добре е да не ставаш въобще и да заспиш така.

Когато Господ затваря врати, отваря порти.

Автор Wildberry (ripe)
Публикувано03.04.04 17:04

Изтича си и още как.. Няма начин, не може всичко да стигне по предназначение, но не се притеснявай, той един герой е нужен

Автор Diana^ (::Spring::)
Публикувано03.04.04 19:06

И аз много се бях замислила за това, но в крайна сметка, ако е писано ще стане.
Аз пък дори и да лейа след това, все ще ми се докашля или ще кихна или ще се разхила и тя пак си излиза...

Тема Re: kolko vreme ...?нови [re: Diana^]  
АвторИлиянa (Нерегистриран)
Публикувано03.04.04 19:13

четох , но на английски онлайн, че всъщност, о плувците се движели като сьомга - стремглаво напред т.е. не правели завои
и като биват изхвърлени от мъжа , в този момент едно количество попада в шийката и после нагоре ,и това е количеството, което върши работата , след този момент е невъзможно другите плувци да "доплуват " до входа ..затова и трябва да са милиони и т.н...така че.ее не го обясних много добре

Тема Re: kolko vreme ...?нови [re: Илиянa]  
Автор Diana^ (::Spring::)
Публикувано03.04.04 19:51

екстра си го казала, но знам, че и тласъка имало значение и ако има оргазъм е много по-добре...
ама нещо като се прави, щото "трябва" тия неща рядко се случват
Незнам при вас как е, но тоя график ми писна..

Тема Напълно съм съгласна с Клернови [re: klemy]  
Автор clover ((four leaf))
Публикувано04.04.04 10:01

Ние опитвахме повече от година, преди да стане първия път. Аз винаги ставах след това. Забременях, когато спрях да ставам след кекс. След паузата от 6 месеца, забременях от раз, отново не съм ставала. Може да няма пряка връзка, но не пречи да опитате.
Кофти е, особено ако си пушачка Нали се сещате, една цигарка след кекса, но човек трябва да си знае приоритетите

Тема Re: Напълно съм съгласна с Клер [re: clover]  
АвторИлиянa (Нерегистриран)
Публикувано04.04.04 10:10

Да се доверим на успелите тогава

Автор Algara (непримирима)
Публикувано04.04.04 12:06

Доколкото знам, зависи от времето на втечняване на спермата /вижте в спермограмите на мъжете си, макар че това е променлива величина/. Колкото е по-дълго, толкова повече ще трябва да се лежи май - нещо като в стила на Мечо Пух - колкото повече, толкова повече. И най-добре - с възглавница отдолу.

Автор guapa (непознат )
Публикувано04.04.04 22:12

kogato zabremenqh s dashterq mi nqmam spomeni da sam lezala i 5min sled tova,a sega si vdigam krakata horizontalno na gore do stenata vprodalzenie na 1 chas no imam chuvstvoto che mi izticha vsichko oshte predi da sam gi vdignala.No go pravq s nadezdata da spasq pone 1 ako go ima izobshto v men.

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.