Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 01:17 04.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема След 1м. и аз започвамнови  
Автор soley (минаващ)
Публикувано25.03.04 09:51

След 6-тата безуспешна инсеминация решихме, че няма смисъл да продължаваме (преди това сме правили 4 опита и в Шейново). Този месец почивам и от следващия започвам стимулация за ин витро. Ще го правя при моя д-р в 1-ва АГ. Вчера с него решихме, че ще стимулираме с Меногон. Много се чудих за Пурегона, но д-ра ми каза, че пациентките му реагират по-добре на меногона, особено в случаи като моя (нормални показатели на хормоните всики един за себе си, но обърнато съотношение на LH и FSH). А като се има и предвид, че е с пъти по-евтин от Пурегона реших, че ще е Меногон.
Използвам случая да пожелая на Бери много късмет и успех. Стискам ти палци.
Искам да помоля и всички момичета, които са правили и правят в момента ин витро в 1-ва АГ да споделят по-подробно каква е била схемата при тях. Какви изследвания си правихте.
Аз хормони няма да правя, тъй като ги проверявахме само преди 2 месеца. Ще трябва обаче васерман и хепатит В и С.
Mar_go пиши ми моля те, знам че ти правиш опити при същия екип.
Много се страхувам, защото знам че това е вече последния ми шанс.

Тема Re: След 1м. и аз започвамнови [re: soley]  
Автор nadiaKF (Nadia)
Публикувано25.03.04 09:54

Mila Soley,
Stiskam ti palzi vsi4ko da savarshi uspeshno. Kurash!!!

Автор Wildberry (ripe)
Публикувано25.03.04 11:02

И аз ти стискам палци,Солей!
Няма ли първо да ти бият Декапептил? Наблюденията на моя екип пък са, че няма разлика в реакцията на пациентите към Меногон или Пурегон. Аз още не знам с какво ще се стимулирам.

Тема Re: След 1м. и аз започвамнови [re: Wildberry]  
АвторSoley (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 11:52

Благодаря Наде за пожеланията.
Бери, още не знам точно каква ще ме е схемата. Ще я уточняваме допълнително. Сега трябва да си направя изследванията. Написа ми обаче рецепта с лекарствата, които трябва да започна да си набавям. Ето я:
- Menogon (XXV)
- Orgaluhan (III)
- Pregnyl 5000 (III)
- Pregnyl 1500 (V)
- Utrogestan (V)
- Proluton depo (VI)
Не съм сигурна за 1-то и 2-то дали правилно ги разчитам.

Тема Re: След 1м. и аз започвам [re: soley]  
Авторvictory (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 12:31

Здравей Soley,
от постинга ти разбрах че ще правиш ин-витро. Ако не те притеснявам би ли ми казала каква е цената на един опит?
Не съм редовен участник във форума - но изчитам доста от написаното тук. Тьй като ми предстои Лапароскопия бях задала един въпрос във форума но така и не получих отговор :(

Благодаря предварително.

Тема Re: След 1м. и аз започвамнови [re: victory]  
Автор soley (минаващ)
Публикувано25.03.04 12:43

Мого е различно. Зависи в коя клиника ще го правиш, с какво ще те стимулират, как ще реагираш и хиляди други неща. Дали ще е обикновенно ин витро или ИКСИ също има значение.
За себе си мога да кажа, че за сега съм наясно само с това, че лекарствата ще ми струват около 1500лв. От там нататък още не знам кое колко ще ми струва.

Авторvictory (Нерегистриран)
Публикувано25.03.04 12:58

Soley,
Благодаря ти за бързия отговор:)
Пожелавам ти успех от все сърце!:)

Автор aлбeнaди (take it easy)
Публикувано25.03.04 13:02

Здрасти Солей. Аз не съм правила ин-витро, но ми биха Меногон по повод инсеминация, която ми правиха през декември 2003. Доктора ми е Манчев от Първа АГ. Доколкото знам там много си разбират от нещата, специално Манчев е много внимателен. Ти при кой ходиш?
За Меногона да ти кажа - въобще не се притеснявай. Аз реагирах много добре, даже се получи хипестимулация, но ходех почти всеки ден на УЗ и контролираха целия процес.
Стискам палци!

Тема Re: След 1м. и аз започвамнови [re: aлбeнaди]  
Автор soley (минаващ)
Публикувано25.03.04 13:47

Аз съм при д-р Вакрилов. Благодаря.

Автор zlatkap (зверчето)
Публикувано25.03.04 15:56

солей, стискам палци и аз. пожелавам ти много късмет и успех . искрено се надявам че скоро ще ни зарадваш . пък и ти е време да излизаш вече от този клуб и да отидеш в съседния
целувки

Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.