|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
сауните и горещите вани
|
|
Автор | Пипe (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.04 09:46 |
|
Това е един от серията тъпи въпроси. Но аз не можах да намеря отговор за себе си. Как се отразяват сауните и горещите вани на забременяването? Питам това, защото белтъка се разгражда при 40 градуса. Това означава, че дори да съм имала един жив сперматозоид на вярното място и по вярното време, аз го убивам при следващата вана. От друга стана рецептите с керемидата и зелето правят точно това = затоплят. Вярно, че керемидата и зелето са преди, а ваната след, но от къде да знам, кое е "преди" и кое е "след".Та, в този ред на мисли, още не знам дали да си забраня това удоволствие, или да не се притеснявам много.
| |
Тема
|
Re: сауните и горещите вани
[re: Пипe]
|
|
Автор | Nadia VD (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.04 09:57 |
|
Знаеш ли, мога да ти отговоря от това което много стари хора са ме съветвали първо да се затоплиш а после да "работиш" т.е. искам да ти кажа, че след като си вземеш горещата вана тогав действай, но не и преди това.
| |
Тема
|
[re: Nadia VD]
|
|
Автор | Teди (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.04 10:58 |
|
Честно казано и аз имам подобен проблем.Аз обичам горещите вани, но както съпруга ми се кисне- ниямате си на идея.Той ги обожава...Аз само се моля това да не поврежда.......:)
| |
Тема
|
[re: Teди]
|
|
Автор |
Diana^ (exDideto) |
Публикувано | 09.02.04 11:38 |
|
и аз съм пристрастена към горещите вани... по близо 2 часа вися в банята всеки ден..
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dafna (притеснителна) |
Публикувано | 09.02.04 13:37 |
|
Ти говориш за вътрешна температура на тялото.....ако се затоплиш до 40 градуса ще трябва да припаднеш в банята[namigam.Така, че спокойно...аз също обичам горещините и не бих се лишила от плаж на морето по време на 40градусови жеги лятото 
| |
Тема
|
receptata za keremidata
|
|
Автор | gal (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.02.04 14:10 |
|
Moмичета издирвам рецептата с керемидата/че зелето много мирише/
Ако някой я знае да я сподели моля!
Благодаря!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
MoniT () |
Публикувано | 09.02.04 14:20 |
|
Всъщност въпросът ти никак не е тъп, но отговорът е, че няма проблем. Иначе досега населението на Финландия да е изчезнало. Живяла съм там доста години и зная, че всички - жени и мъже, практически ежедневно влизат в сауната (дори в малките апартаменти има такива).
Това, което според мен е важнода се знае е, че СЛЕД КАТО забременееш не бива да вземаш гореща вана или да ходиш на сауна, жакузи и т.н. Установено е, че ползването на вана в ранна бременност е съпътствано с повишен риск от малформациии на нервната тръба; във всички стадии на бременност повишава риска от аборт, поради повишеното кръвоснабдяване в тазовата област.
МониТ
| |
Тема
|
Re: receptata za keremidata
[re: gal]
|
|
Автор |
nickless (няма да кажа !) |
Публикувано | 09.02.04 14:24 |
|
ti da ne se pusna na zeleto
na men mi prekratiha otpuskata i ne smeq
nali mnogo se izstivalo
kaji 2 dumi
kak e
| |
Тема
|
[re: gal]
|
|
Автор |
z22 (zaice) |
Публикувано | 09.02.04 14:34 |
|
аз не съм сигурна дали тази рецепта,която знам е обсъждана тук,но знам че е изпробвана и я знам от баба ми,която я е ползвала,а също и майка ми.Та рецептата е :просто седиш както при зелето над кофа с гореща вода и когато водата почне да изтива слагаш в нея нагорещената керемида,за да продължи да се изпарява водата.Същото може да се прави и с речни камъни.Еми това е ,което аз знам,другите момичета сигурно знаят и друг вид на тази рецепта и ще чакаме да споделят,а на теб успех,която и рецепта да ползваш.
| |
Тема
|
[re: z22]
|
|
Автор |
nickless (няма да кажа !) |
Публикувано | 09.02.04 14:41 |
|
e to se okazva che e vajna samata para
ne sydyrjanieto i
6tom kofata e pylna s gola voda i nqma znachenie kakyv nagore6ten kamyk she pusnesh vytre
dali she e mlqko, zele ili taratanci ...............
oh, ako nqkoj moje da dade razumno obqsnenie bih se probvala, ama ej taka na hajde ......
pyk veche daje i tehnika na klechene si bqh izmislila ;-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|