Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:33 13.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема сауните и горещите ванинови  
АвторПипe (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 09:46

Това е един от серията тъпи въпроси. Но аз не можах да намеря отговор за себе си. Как се отразяват сауните и горещите вани на забременяването? Питам това, защото белтъка се разгражда при 40 градуса. Това означава, че дори да съм имала един жив сперматозоид на вярното място и по вярното време, аз го убивам при следващата вана. От друга стана рецептите с керемидата и зелето правят точно това = затоплят. Вярно, че керемидата и зелето са преди, а ваната след, но от къде да знам, кое е "преди" и кое е "след".Та, в този ред на мисли, още не знам дали да си забраня това удоволствие, или да не се притеснявам много.

Тема Re: сауните и горещите ванинови [re: Пипe]  
АвторNadia VD (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 09:57

Знаеш ли, мога да ти отговоря от това което много стари хора са ме съветвали първо да се затоплиш а после да "работиш" т.е. искам да ти кажа, че след като си вземеш горещата вана тогав действай, но не и преди това.

Тема Re: сауните и горещите ванинови [re: Nadia VD]  
АвторTeди (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 10:58

Честно казано и аз имам подобен проблем.Аз обичам горещите вани, но както съпруга ми се кисне- ниямате си на идея.Той ги обожава...Аз само се моля това да не поврежда.......:)

Тема Re: сауните и горещите ванинови [re: Teди]  
Автор Diana^ (exDideto)
Публикувано09.02.04 11:38

и аз съм пристрастена към горещите вани... по близо 2 часа вися в банята всеки ден..

Тема Re: сауните и горещите ванинови [re: Пипe]  
Автор Dafna (притеснителна)
Публикувано09.02.04 13:37

Ти говориш за вътрешна температура на тялото.....ако се затоплиш до 40 градуса ще трябва да припаднеш в банята[namigam.Така, че спокойно...аз също обичам горещините и не бих се лишила от плаж на морето по време на 40градусови жеги лятото

Тема receptata za keremidataнови [re: Пипe]  
Авторgal (Нерегистриран)
Публикувано09.02.04 14:10

Moмичета издирвам рецептата с керемидата/че зелето много мирише/
Ако някой я знае да я сподели моля!
Благодаря!

Тема Re: сауните и горещите вани [re: Пипe]  
Автор MoniT ()
Публикувано09.02.04 14:20

Всъщност въпросът ти никак не е тъп, но отговорът е, че няма проблем. Иначе досега населението на Финландия да е изчезнало. Живяла съм там доста години и зная, че всички - жени и мъже, практически ежедневно влизат в сауната (дори в малките апартаменти има такива).
Това, което според мен е важнода се знае е, че СЛЕД КАТО забременееш не бива да вземаш гореща вана или да ходиш на сауна, жакузи и т.н. Установено е, че ползването на вана в ранна бременност е съпътствано с повишен риск от малформациии на нервната тръба; във всички стадии на бременност повишава риска от аборт, поради повишеното кръвоснабдяване в тазовата област.
МониТ

Тема Re: receptata za keremidataнови [re: gal]  
Автор nickless (няма да кажа !)
Публикувано09.02.04 14:24

ti da ne se pusna na zeleto
na men mi prekratiha otpuskata i ne smeq
nali mnogo se izstivalo
kaji 2 dumi
kak e

Тема Re: receptata za keremidataнови [re: gal]  
Автор z22 (zaice)
Публикувано09.02.04 14:34

аз не съм сигурна дали тази рецепта,която знам е обсъждана тук,но знам че е изпробвана и я знам от баба ми,която я е ползвала,а също и майка ми.Та рецептата е :просто седиш както при зелето над кофа с гореща вода и когато водата почне да изтива слагаш в нея нагорещената керемида,за да продължи да се изпарява водата.Същото може да се прави и с речни камъни.Еми това е ,което аз знам,другите момичета сигурно знаят и друг вид на тази рецепта и ще чакаме да споделят,а на теб успех,която и рецепта да ползваш.

Тема Re: receptata za keremidataнови [re: z22]  
Автор nickless (няма да кажа !)
Публикувано09.02.04 14:41

e to se okazva che e vajna samata para
ne sydyrjanieto i
6tom kofata e pylna s gola voda i nqma znachenie kakyv nagore6ten kamyk she pusnesh vytre
dali she e mlqko, zele ili taratanci ...............
oh, ako nqkoj moje da dade razumno obqsnenie bih se probvala, ama ej taka na hajde ......
pyk veche daje i tehnika na klechene si bqh izmislila ;-)

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.