|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Да напиша нещо все пак
|
|
Автор |
Wildberry (bitter) |
Публикувано | 05.01.04 22:28 |
|
Аз го закъсах здраво последните дни преди новата година. Получих бъбречна криза, страхотни болки болки в корема, започна да ми никне мъдрец , на дърти години, след това ужасно въпаление на друг зъб, и накрая ме тръшна грип.
ЧУдничко.
Пиша това само да не си помислите, че съм ви забравила, но просто нямах възможност да се добера до компютъра...
Честита нова година на всички, и нека мечтите ни се сбъднат!
Поздрави!
| |
|
и ние не сме те забравили!;)
| |
Тема
|
Re: Да напиша нещо все пак
[re: Wildberry]
|
|
Автор | Teddy (Нерегистриран) |
Публикувано | 06.01.04 09:05 |
|
Е има и такива дни, в които нищичко неможеш да направиш срещу природата ... така че ГОРЕ ГЛАВАТА и нали знаеш че след най-тъмната нощ идва ден
| |
Тема
|
|
|
Автор |
lenny (усмихната) |
Публикувано | 06.01.04 09:38 |
|
ужасссс!!!!!!!!!! Аз си мислех че само мен ме гони каръщината на връх Новата година, ама като те прочетох направо съм си цветенце в саксийка  . Стягай се и почвай по-често да пишеш, щото твойто на нищо не прилича  . Пък за пожеланията, всички хубави неща дето си ги пожелала на другите да ти се връщат многократно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Petyata (на тръстиката) |
Публикувано | 06.01.04 09:48 |
|
Незнам за другите, но на мен ми липсваш тук. Радвам се, че се появяваш отново. Дано да са преминали всичките физически неразположения...понякога се събира много накуп. Дай Боже тази година само с добри изненади и хубави новини!
Не дразнете клетката лъвът е паянтов Редактирано от Petyata на 06.01.04 10:43.
| |
|
Абе явно повечето ни е ударила каръщината, ама дано това да е останало в старата година, а Новата (при това и високосна) да ни донесе на всички повече късмет, здраве, радост и бебчета
Радвам се, че се появи и дано се оправиш по-бързо
Честита Нова година и на теб 
Шантав!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
day_* (light) |
Публикувано | 06.01.04 10:50 |
|
Честита и на теб, Wildberry и дано тази година бъде по - добра от предишната. Аз вярвам

| |
Тема
|
|
|
Автор |
zhozho (чаровна) |
Публикувано | 06.01.04 10:55 |
|
Здравей Wildberry,
всичките гадни неща, които са ти се случили са си за старата година. Нова година - нов късмет са казали мъдрите.
Пожелавам ти да имаш достатъчно сили да преживееш всички хубави моменти, които ти предстоят през новата година, защото те задължително ще са много. 
Целувки от мен.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
StefiZ (maktub) |
Публикувано | 06.01.04 13:19 |
|
Е хайде старата година си отиде и аз се молех най-накрая да свърши, а с нея и лошите неща, така че горе главата имам тайничкото предчуствие, че тази ще е много по-добра за всички ни.
Пожелавам ти само хубави неща през новата година
целувки
| |
|
Каква е тая апокалиптична картина, дето си я описала!
Ха, сега си кажи, че всичко лошо е зад гърба ти и гледай смело и с оптимизъм напред!
Да сте живи и здрави вкъщи и пожеланието ти за мечтите да ти се върне!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|