Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 19:02 17.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Да напиша нещо все пакнови  
Автор Wildberry (bitter)
Публикувано05.01.04 22:28

Аз го закъсах здраво последните дни преди новата година. Получих бъбречна криза, страхотни болки болки в корема, започна да ми никне мъдрец , на дърти години, след това ужасно въпаление на друг зъб, и накрая ме тръшна грип.
ЧУдничко.
Пиша това само да не си помислите, че съм ви забравила, но просто нямах възможност да се добера до компютъра...
Честита нова година на всички, и нека мечтите ни се сбъднат!
Поздрави!

Тема ...и аз да кажа,ченови [re: Wildberry]  
Автор Jungle (wild)
Публикувано06.01.04 06:44

и ние не сме те забравили!;)

Тема Re: Да напиша нещо все пакнови [re: Wildberry]  
АвторTeddy (Нерегистриран)
Публикувано06.01.04 09:05

Е има и такива дни, в които нищичко неможеш да направиш срещу природата ... така че ГОРЕ ГЛАВАТА и нали знаеш че след най-тъмната нощ идва ден

Автор lenny (усмихната)
Публикувано06.01.04 09:38

ужасссс!!!!!!!!!! Аз си мислех че само мен ме гони каръщината на връх Новата година, ама като те прочетох направо съм си цветенце в саксийка. Стягай се и почвай по-често да пишеш, щото твойто на нищо не прилича. Пък за пожеланията, всички хубави неща дето си ги пожелала на другите да ти се връщат многократно

Автор Petyata (на тръстиката)
Публикувано06.01.04 09:48

Незнам за другите, но на мен ми липсваш тук. Радвам се, че се появяваш отново. Дано да са преминали всичките физически неразположения...понякога се събира много накуп. Дай Боже тази година само с добри изненади и хубави новини!

Не дразнете клетката лъвът е паянтов

Редактирано от Petyata на 06.01.04 10:43.

Автор Si Key (Зайчо)
Публикувано06.01.04 09:54

Абе явно повечето ни е ударила каръщината, ама дано това да е останало в старата година, а Новата (при това и високосна) да ни донесе на всички повече късмет, здраве, радост и бебчета
Радвам се, че се появи и дано се оправиш по-бързо
Честита Нова година и на теб

Шантав!

Автор day_* (light)
Публикувано06.01.04 10:50

Честита и на теб, Wildberry и дано тази година бъде по - добра от предишната. Аз вярвам

Автор zhozho (чаровна)
Публикувано06.01.04 10:55

Здравей Wildberry,

всичките гадни неща, които са ти се случили са си за старата година. Нова година - нов късмет са казали мъдрите.

Пожелавам ти да имаш достатъчно сили да преживееш всички хубави моменти, които ти предстоят през новата година, защото те задължително ще са много.

Целувки от мен.

Автор StefiZ (maktub)
Публикувано06.01.04 13:19

Е хайде старата година си отиде и аз се молех най-накрая да свърши, а с нея и лошите неща, така че горе главата имам тайничкото предчуствие, че тази ще е много по-добра за всички ни.
Пожелавам ти само хубави неща през новата година

целувки

Тема Ужас!нови [re: Wildberry]  
Автор Kлep (женствена)
Публикувано06.01.04 13:49

Каква е тая апокалиптична картина, дето си я описала!
Ха, сега си кажи, че всичко лошо е зад гърба ти и гледай смело и с оптимизъм напред!

Да сте живи и здрави вкъщи и пожеланието ти за мечтите да ти се върне!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.