|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Да кажа Hi и да питам за лекар във Варна
|
|
Автор |
Kokolino () |
Публикувано | 09.01.04 09:51 |
|
Ето ме, момичета, и мен. Още съм тук и редовно чета, но някак си нямам сили и желание да пиша.
Първо, искам да ви честитя новата година и да ви пожелая здраве и сбъдване на най-голямата мечта на всички нас - малко пухкаво бебче.
Аз малко се поуспокоих около празниците, не мерих температура и правехме кекс, когато ни се иска, а не по план график (е, все пак не пропуснахме дните около предполагаемата овулация). Сега обаче с наближаването датата на следващия цикъл съм отново кълбо от нерви и място не мога да си намеря. Със съпруга ми си обещахме, че от този месец започваме сериозно с изследванията.
Днес ходих да ми вземат проба за хламидия, другата седмица ще правим спермограма, следват хормони и т.н.
Но съм пред голяма чуденка при кой лекар да отида. До сега съм ходила при д-р Надя Дюлгерова и д-р Красинка Георгиева. Някой има ли някакви отзиви за тях? Насочете ме, моля ви.
Тези изследвания ми действат зле. Досега все отказвах да приема, че има проблем, мислих просто, че на нас ни трябва повече време. Сега като започнах с изследванията, трябва да призная пред себе си, че проблем има и, че бебето няма да стане толкова лесно и бързо. Плаче ми се...

God's delays are not God's denials
| |
Тема
|
Re: Да кажа Hi и да питам за лекар във Варна
[re: Kokolino]
|
|
Автор | nickless (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.04 10:29 |
|
zdravej
lekar za kakvo
ne si dovolna ot lekuva6tite lekari, za isledvaniqta ili kade da napravite spermograma ???
| |
Тема
|
[re: nickless]
|
|
Автор |
Kokolino () |
Публикувано | 09.01.04 12:32 |
|
Здравей
за спермограмата сме се ориентирали горе-долу - смятаме да я направим в м.ц. Надежда, а ако има проблем да ходим при Андонов или Ненов. От момичетата тук знам, че те са най-добрите андролози във Варна.
Иначе от двете лекарки съм доволна до сега, особено от Дюлгерова, но не знам дали се занимава със стерилитет и дали няма да си губя времето при нея.
Чувала съм добри отзиви за Маркова, но много трябва да се чака за свободен час при нея, а аз искам по-бързо да направя изследванията.
С една дума, колебая се към към коя лекарка да се насоча.
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 09.01.04 12:46 |
|
Hi pak
za spermogramata si na prav pyt
nie ednata q pravihme pri Andonov, a drugata v Nadejda
samo edno she te posyvetvam - ako ti se nalaga poveche ot edin pyt da q pravite, kydeto ste oti6li za pyrvi pyt, tam i povtorete. Nie se zverihme kato neandertalci v/u vtorata, za6toto blankite sa razlichni i trudno se razbira koi pokazateli sa edni i sy6ti. Pri Andonov stava za okolo chas izsledvaneto, no pyk spored men po tozi nachin nqma vreme da se vidi kak se dyrjat popovite lyjichki sled 1 i sled 3 h. A tva si e vajno. V nadejda stava za den, naj mnogo 2, no ti davat i tezi ne6ta.
Pyk za Markova. Ako ne minavash prez chastniq i kabinet - naistina se chaka. No ako se obadish v Majchin dom ili FK /mislq che tam beshe drugoto mqsto kydeto preglejda/ - nqmash nikakyv problem. Az lichno hodq pri Yakov /pak v Majchin dom/. Tarifara e ne6to takova: 20lv za videozon /nqma znachenie vynshen ili vaginalen/, 15 samo na magare, a za dvete zaedno maj 30 sa mi vzimali naj mnogo. No pone znaesh che razpolagat s tehnika.
Tva za sega. Ako si si dovolna ot starite si lekari - nqma nujda da gi smenqsh, che na li znaesh: mnogo babi .................
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Kokolino () |
Публикувано | 09.01.04 13:32 |
|
Благодаря ти за отговора.
А ти къде си направи изследвания за хормоните, в Майчин Дом ли или другаде?
| |
Тема
|
|
|
Публикувано | 09.01.04 13:56 |
|
ami az nqmam nujda ot hormonalni izsledvaniq
ne sym si pravila, no ne sa mi i naznachavali
ovulaciqtq mi e kato po uchebnik
pri men problem se okazaha trybite
imam edna izvynmatochna i syotvetno edna tryba po malko
ako i toq mesec ni6to ne se sluchi, drugiq she mi pravqt cvetna snimka na ostanalata tryba - v Majchin dom pak
i vyobshte - puskam obqva:
ZAMENQM DOKAZAN QJCHNIK V OTLICHNO SYSTOQNIE ZA FALOPIEVA TRYBA !!!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Emma (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.04 14:07 |
|
ох и на мен ми казаха че едната ми тръба за нищо не ставала , ама пък де не се притеснявам ,имам още една , то тези органи затова били по два, че ако единият се прецака , другият е в състояние да свърши цялата работа :(((

| |
Тема
|
[re: Emma]
|
|
Публикувано | 09.01.04 14:19 |
|
da de
ama nali se se6tash kakvo zapochva sega
"tuka ima, tuka nema"
koj mesec koj qjchnik e nared
i gadovete ne se reduvat
az naprimer toq mesec trqbvashe da sym v gluhata /bez tryba/
no se okaza che e bil drugiq /kojto pyt e kato kaktus, cyfti vednyj na 100 godini/
taka che vseki mesec sym iznenadana
i si pazi edinstvenat nadejda ;-) ot vyzpaleniq i drugi gluposti
pii za profilaktika Цистофемин na toshkov
osven za vyzpaleniq dejstva /kazvam dejstva 6toto sym go izprobvala/ i na ovulaciqta
moqta ot 16-17 den se izmesti na 11-12
i sikyla mi ot 31 dni stana na 27
govorila sym s lekarq si
kaza che ako ne drugo nqma da mi navredi
| |
Тема
|
|
|
Автор | Emma (Нерегистриран) |
Публикувано | 09.01.04 14:25 |
|
о, да и на мен ми казаха много да си пазя другия , да не се шашкам , да направя алое 30 ампули подкожно ..не знам , много се отчаях ...

| |
Тема
|
[re: Emma]
|
|
Публикувано | 09.01.04 14:38 |
|
nqma da se plashish
ako vsichko drugo e nared e vypros samo na uluchvane na momenta
seks prez den i nqma nachin da ne stane ;-)
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|