|
|
|
Тема
|
Може и да се е изтъркало
|
|
| Автор | Teddy (Нерегистриран) |
| Публикувано | 05.01.04 10:56 |
|
|
едно такова пожелание НОВА ГОДИНА НОВ КЪСМЕТ, но е от сърце.
Нека е спорна работата, подредена и топла къщатата, богата масата, любовта да извира и ... другото си го знаете ... от сърце ...по бебе
| |
|
Тема
|
Re: Може и да се е изтъркало
[re: Teddy]
|
|
| Автор |
Dideto (spring) |
| Публикувано | 05.01.04 12:15 |
|
|
благодаря ти и да ти се връща!
не е изтъркано, а е много хубаво!

| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
day_* (light) |
| Публикувано | 05.01.04 12:51 |
|
|
Честита Нова Година и от мен на всички момичета! Нека наистина това пожелание ни се случи. Желая го на всички вас и на себе си от сърце!
| |
|
Тема
|
Re: И аз се присъединявам към
|
|
| Автор |
lenny (усмихната) |
| Публикувано | 05.01.04 13:00 |
|
|
хубавото ти пожелание от все сърце ви го желая на всички  
| |
|
Тема
|
Re: И аз се присъединявам към
[re: lenny]
|
|
| Автор |
_tajna_ (но обичана) |
| Публикувано | 05.01.04 13:52 |
|
|
весела и щастлива нова година и от мен на всички момичета!!!
Нека всички ваши мечти и желания бъдат мой наи искрени пожелания.
Целувки
| |
|
Тема
|
Здравейте, момичета!!!
|
|
| Автор |
desykv (непознат
) |
| Публикувано | 05.01.04 13:57 |
|
|
Пише ви Деси. Въпреки че за моя голяма радост вече посещавам Клуба на Бъдещите Майки, не съм ви забравила! Вие много ми помогнахте точно когато бях най-обезверена и тъжна, и уплашена! Благодаря ви от сърце! От цялата си душа ви желая крепко здраве и много лично и семейно щастие!!! Бъдете добри и се обичайте!!! Вярвайте и се молете!!! Аз от септември горещо се молих за бебче, за Коледен подарък - бременност, и ... чудото стана!!! Още не мога да повярвам - това винаги се случваше на другите около мен, вече не смеех да се надявам, че и с мен ще стане... Но, благодаря на Господ, бременна съм и, живот и здраве, чакам детето ни през август! Стискайте ми палци всичко да е наред, а аз на вас желая сбъдване на голямата ви и благородна мечта през тази година!!! Нова Година - нов Късмет!!! Дай, Боже!!! Уповавайте се - на себе си, на мъжа си, на Майката Природа, на Дева Мария, на Бога!!! Изпълвайте се с положителни чувства и предчувствия!!! И дано 2004 година бъде годината, в която на всички вас ще се случат най-хубавите неща!!! От Деси - една щастлива бъдеща мама, която се надява, че ще прихванете от нея... 
| |
|
Тема
|
Jestoko!!!!!!!!!!!
[re: desykv]
|
|
| Автор |
Silwi25 (nadjwasta se) |
| Публикувано | 05.01.04 14:38 |
|
|
Е, с такива новини като започне годината няма как да не е хубава.
Новината ти си я бива.Дано всичко е ОК с теб и мъничето
А на всички в моето положение (чакащи и надяващи се) Ви пожелавам една забележителна година изпълнена с любов, здраве, късмет и най-отпред едно красиво малко пухче, което да Ви радва.
Предизвикателствата правят живота интересен. Преодоляването им му придава смисъл.
| |
|
Тема
|
Re: Здравейте, момичета!!!
[re: desykv]
|
|
| Автор |
day_* (light) |
| Публикувано | 05.01.04 14:58 |
|
|
Извинявай ако съм пропуснала постинага ти, но сега ти казвам ЧЕСТИТО! Много се радвам на такива вести. Желая ти спокойна бременност
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
StefiZ (maktub) |
| Публикувано | 05.01.04 15:37 |
|
|
Честита нова година и от мен, дано само хубави неща да ни се случват и дай боже да се сбъднат най-съкровените ни мечти.
| |
|
|
|
|