Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:24 17.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
Тема А какво да кажа аз, закъснява ми с 4 дена....нови  
Автор miroslavaМодератор (заета)
Публикувано12.11.03 11:53

Вчера си правих кръвен тест, отрицателен естествено, не ме питайте как се чувствам.....Овулацията ми беше късно, този месец, на ден 25 и Прогестерона вчера си ми беше нормален за 9-10 дена след овулация ( 34-ти ден от цикъла ми е)! За първи път ми се случва М.да ми се забави, заради късна овулация! Цикълът винаги ми е бил 28-30 дена независимо от датата на овулация! Предполагам, че това се дължи на анасона дето пих! Е хубавото е, че съм имала ову и че Прогестерона е ОК. Остава и Господ да помогне......
Мира

Тема Re: А какво да кажа аз, закъснява ми с 4 дена....нови [re: miroslava]  
Авторoni (Нерегистриран)
Публикувано12.11.03 12:13

не е ли възможно да има грешка при теста...

Автор Ayvi (оптимистка)
Публикувано12.11.03 12:22

Ще помогне, ама иди удари по една молитва, че в неделя бях на църква и ТОЙ ми каза, че отдавна не ти е виждал очичките.

Целувки
Айви

Ако хубавото още не ви се е случило, радвайте се, защото то предстои.

Тема Re: А какво да кажа аз, закъснява ми с 4 дена....нови [re: Ayvi]  
Публикувано12.11.03 12:34

Автор albenadi (nadejda)
Публикувано12.11.03 12:53

оф, много гадно наистина.

По законите на всеобщата гадост на мен почти всеки месец започна да ми закъснява с по три-четири дена и в такива периоди си правя тестове като луда - естествено отрицателни

~всичко е възможно и допустимо~

Автор day_* (light)
Публикувано12.11.03 12:57

Mира, ти напоследък не пишеш много и си помислих, че може би изчакваш, за да ни съобщиш нещо, но явно и аз съм се излъгала.
Но не се отчайвай... кой знае - тази година може и да имаш най - хубавия коледен подарък

Тема Re: А какво да кажа аз, закъснява ми с 4 дена....нови [re: day_*]  
Автор dina_ (непознат)
Публикувано12.11.03 13:37

Здравей Мирослава, не искам да ти давам напразни надежди, но според мен трябва да почакаш още няколко дни и пак да направиш тест.Според това, което аз съм разбрала от четенето в клуба и Интернет, трябва след овулацията да минат поне 14-16 дни, т.е. ако не ти дойде до 39-41-вия ден, направи си тест отново и дано да е положителен, ще стискам палци.

Тема Re: А какво да кажа аз, закъснява ми с 4 дена....нови [re: oni]  
Публикувано12.11.03 13:51

Ако си бях направила замо HCG можех да се надявам, но и Прогестеронът не е като при бременност! Направих двойна засечка.....
Мира

АвторTeddy (Нерегистриран)
Публикувано12.11.03 13:53

Оооо може и да не е от анасона ;-) все пак ще си проличи след 5 дни според мене така мооооо.....жееееее тоест дай боже.

Тема Re: А какво да кажа аз, закъснява ми с 4 дена....нови [re: Teddy]  
Публикувано12.11.03 14:01

Болят ме гърдите и зърната и от 5 дена ходя през половин час до тоалетната, за да проверявам, ЗАЩОТО постоянно чуствам, че ми идва, даже ми "мокрее".....Направо си взимам сака и тръгвам към Психиатрията....

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.