|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
Тема
|
Искате ли да се преброим?
|
|
Автор | aвrycт (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.03 15:38 |
|
Аз от доста време не съм писала но редовно ви чета.Имаше много момичета които изчезнаха появиха се нови влизат и от други клубове-Искате ли нещо да направим ,че някакси всеки месец да си пускаме по една тема и всеки да напише по два реда - КАТО че е добре и си почива или е направил това или онова или че няма настроени и дори мислите който са го вълнували в момента.Това с въпроси и отговори е добре но мисля че по този начин ще разбираме че не сме сами и другите се борят ще имаме нещо по оптимистично да четем-
Ако искате разбира се -
| |
Тема
|
започвам първа
[re: aвrycт]
|
|
Автор | aвrycт (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.03 15:41 |
|
Започвам първа да дам пример-моята история е позната 36 годишна нераждала с един аборт-Трябваше да родя през ноември и сега като наближава тази дата ме тресе треска и ми се плаче -
Иначе нищо не правя чакам дето се казва да падне тавана -
Надеждата умира последна-
Поздрави
| |
Тема
|
Re: Искате ли да се преброим?
|
|
Автор |
milgg () |
Публикувано | 30.10.03 15:42 |
|
Аз съм напулно нова, но идеята ти ми се струва добра. Аз примерно малко по-различно се чуствам след като Ви открих - като съвет, като нещо което е близко, не ми е толкова самотно и сиво просто!
| |
Тема
|
[re: milgg]
|
|
Автор | raбpиeлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.03 15:49 |
|
Аз също съм нова,но вече редовна посетителка.Този клуб ми дойде като спасение от отчаянието,което ме беше обзело.При мен положението е същото като на повечето от момичетата тук-оказа се,че не мога да забременея,защото спермограмата на приятеля ми е лоша,още не знаем причината,но утре сме на лекар.Стискайте палци!Ще ви пиша!
| |
Тема
|
Re: започвам първа
|
|
Автор |
tedy_g (упорита) |
Публикувано | 30.10.03 15:52 |
|
Здравей, ми да се преброим, чудесна идея .
Другият месец ще стана на 29. От година и три месеца продължават опитите ни за бебе. Не съм забременявала никога. До тук нищо не ни откриха. Стигнах до цветната снимка на тръбите и сега ме е страх да отида. 
Когато има желание, има и начин!
| |
|
аз отдавна чета, но от няколко месеца се престраших да пиша....на 26 съм...от 4 години опити със спонтанен аборт преди 6 .....почивам доволно даже 2 месеца без секс
Нека сме добри.....
| |
Тема
|
Re: започвам първа
[re: tedy_g]
|
|
Автор | SlSKA (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.03 16:15 |
|
Здравей мила,
и аз стигнах до там и ако ми дойде и този месец, трябва да ходя на цветна снимка. Ужасно ме е страх. Най-вече се страхувам от неизвесността, а не чак толкова от болките. Ти къде ще ходиш? Дано да ни се разминат снимките сещаш се защо, нали?
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Dideto (Tsuki No Namida) |
Публикувано | 30.10.03 16:32 |
|
Здравейте,
аз също съм нова, 1 аборт през 97г. и 1 спонтанен през 99 г.
Може би сега си плащам за първия аборт..
| |
Тема
|
[re: Dideto]
|
|
Автор |
3te...ki (трите точки :)) |
Публикувано | 30.10.03 16:46 |
|
Здравейте!
И аз да се впиша - на 21г. , един спонтанен аборт точно преди една година, и още един спонтанен аборт преди 5 месеца
Изследванията свършиха, причините ги няма, опитите продължават!
Дано един ден и аз да вляза в АГ болница с направление за раждане 
| |
Тема
|
[re: 3te...ki]
|
|
Автор | Teddy (Нерегистриран) |
Публикувано | 30.10.03 16:51 |
|
Споко 3 ... ки ще изгрее и на твойта улица слънцето едно такова мъничко розово и само твое
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | (покажи всички)
|
|
|