|
Тема
|
Една новина
|
|
Автор |
elista (усмихната) |
Публикувано | 28.07.03 21:55 |
|
Здраейте момичета.Аз отдавна не съм писала,но нямах време,бях се отдала на почивка по плажовете на нашето Черноморие.Имам една новина. Ще заминавам за Германия с мъжа ми.Нашите заветни документи най после пристигнаха след 6 месеца чакане.Ще работим в един ресторант.Имаме договори за 18 месеца.Още не смея да се радвам.Тази вечер заминаваме за София за визи.Дано всичко да е наред.Като се прибера във Варна ще ви кажа окончателния резултат.Стискайте палци моля ви!
Ако заминем,като се върнем поне ще имаме пари за ин-витро и няма да се притеснявам толкова много.Пък може и да се възползвам от немската здравна каса.Там на място ще видим как ще се развият събитията.Бени каза че може...
Пожелайте ми много късмет моля ви!
Благодаря,че ви има.
Много морски целувки за всички!!!
| |
Тема
|
Re: Една новина
[re: elista]
|
|
Автор |
Pyжa (цвете) |
Публикувано | 28.07.03 22:41 |
|
Късмет и дано всичко да се подреди както го планирате!
Стискам палци!
| |
Тема
|
|
|
Автор | Бeни (Нерегистриран) |
Публикувано | 28.07.03 22:57 |
|
Хей, чакам ви. Дай Боже всичко да е наред с визите. Стискам палци. Ще ти изпратя телефона си на е-мейла, като пристигнете и си вземете немски тел. да се обадиш
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Silwi25 (nadjwasta se) |
Публикувано | 29.07.03 09:22 |
|
Super nowina.Ne se bezpokoj wsichko ste e OK.Sigurna sum, che ste udaris s 1 kursum 2 zaeka, t.e. dokato si rabotite ste izrabotwate ne samo parichkite, a i nesto drugo ste stane dori i bez in witro.A kato doides w BG ima da se hwalis s malkoto chudence:)  
Предизвикателствата правят живота интересен. Преодоляването им придава смисъл на живота.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Sue (търсеща) |
Публикувано | 29.07.03 12:30 |
|
Zdravej Elista
pozdravlenia i mnogo, ama mnogo se radvam, che vse pak stana za Germany. Shte vidish, vsichko shte bude na red
Mnogo topli pozdravi i kusmet  
| |
Тема
|
[re: Sue]
|
|
Автор |
_tajna_ (но обичана) |
Публикувано | 29.07.03 14:11 |
|
Браво ето че това което искаше стана,сега и другото ще стане (бебче )Тук всички ще мислим за теб и ще стискаме палци.
Късмет и като се върнеш се обади да се видим
| |
Тема
|
Re: Това е добрата новина!!Имаме визи
|
|
Автор |
elista (усмихната) |
Публикувано | 31.07.03 09:52 |
|
Хей момичета успях.Всичко е наред.Имам си една хубавичка работна виза в паспорта и съм ужасно щастлива!!!Благодаря ви за подкрепата и за пожеланията.Надявам се всичко отсега нататък да бъде както трябва.Естествено ме тресе вече паника,но предполагам,че е нормално.Сега ми предстои една луда седмица с много тичане и уреждане на много неща,но ще издържа.И се надявам смяната на обстановката да ми помогне и за бебето.Може пък да си имаме германче.......!!!!!!
Обичам ви и ви целувам!!
И за всички софиянци веднага беж към морето.В София е ужасно прашно и задушно.Според мен имате нужда от морски бриз и мирис на риба и водорасли
| |
Тема
|
Re: Това е добрата новина!!Имаме визи
|
|
Автор |
tutto (dobra) |
Публикувано | 31.07.03 17:54 |
|
Много се радвам и стискам палци да стане.Успех и късмет!
| |
|
|
|
|