Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:36 13.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема НОВИНАТАнови  
Автор Pyжa (цвете)
Публикувано20.06.03 18:38

Момичета, имам много хубава новина, бременна съм!
Тествах се в къщи на 10-ти юни сутринта, и веднага излязоха две ярки черти. Не можех да повярвам на очите си! Не смеех да напиша в клуба, защото първо исках да съм сигурна че всичко е наред. Веднага се обадих на гинеколога си, и ме пратиха още същия ден на кръвен тест, резултата беше над 200. След 2 дни ми казаха пак да отида за кръвен тест, за да видят дали ще се удвои хомона, резултата беше над 800 !! Вчера ходих на видеозон, едва се видя само сакчето, лекаря каза че е много рано да се види бебето, поне се успокоих че не е извънматочно.
Момичета, това си е цяло чудо! Направо се измъкнах изпод острието на скалпела! Бях планирана за операция на 18-ти юни, а вместо това ходих на видеозон за установяване на бременност!!! Толкова съм щастлива! Ох, дано всичко оттук нататък да е наред, дано, дано, дано!
Пожелавам всички скоро да се похвалят с такава новина, нали лятото повечето от вас ще ходят на почивка. При мен така се получи, бяхме с мъжа ми за 1 месец в БГ на почивка, за бях зарязала всичко. Даже като подреждах куфарите преди да тръгнем си мислех:" ... я да си сложа аз тестовете за овулация в багажа, че да знам кога да действаме.." пък после се отказах. Не ги взех. Казах си, че и без това като се върна от БГ така или иначе ще ме режат, поне да си изкарам готино на почивката без да мисля за нищо....
Ох не мога да спра да пиша.
УСПЕХ И НА ВАС МОМИЧЕТА!

Тема Re: НОВИНАТАнови [re: Pyжa]  
Автор miroslavaМодератор (с късмет)
Публикувано20.06.03 18:38

Невероятна новина, мила Ружа! Браво и честито! Значи не сте си губили времето докато бяхте в БГ! От тук нататък се пази много и внимавай за всичко!
Толкова е хубаво, че как настръхнах от вълнение!
Прегръщам те силно и те целувам!
Мира

Тема Честитонови [re: Pyжa]  
Автор Ema_ (sweet)
Публикувано20.06.03 18:42

Мила Ружа, браво на вас с мъжа ти:))
Желая ти лека бременност и здраво бебе.
Моля те напиши с няколко думи какъв беше при вас проблемът.

Поздрави и се пази

Автор Nevena (приземих се)
Публикувано20.06.03 18:42

Браво и честито, Ружа! Пожелавам ти лека бременност и раждане и успешно отглеждане на първото бебенце!

Автор ssi (новак)
Публикувано20.06.03 19:17

Чудесна новина! Честито

Тема Re: НОВИНАТАнови [re: ssi]  
АвторNadia (Нерегистриран)
Публикувано20.06.03 19:32

Bravo Rusha,
Varnenskiat klimat mai deistva dobre. Da vsema i as li da se varna...
Vsichko hubavo ot tuk natatak.

Тема Честитонови [re: Pyжa]  
Автор Cygnus (black hole)
Публикувано20.06.03 19:37

това е то - искало е детето в България да си стане и тогава си е решило
Честито миличка Ружа ! Пожелавам ти лека бременност , много усмивки и красиво ,здраво и добричко бебешоче за радост на мама и тати
Целувки !

Автор Shell (морска)
Публикувано20.06.03 19:44

Ето това е наистина новина !!!!!!!!!!!!!! Бравооооо !!!!!!!!!

Автор nia72 (vesela)
Публикувано20.06.03 19:53

BRAVO, BRAVO i 4estito. mnogo se pazi i vsi4ko 6te e nared. uspeh

Автор Ayvi (оптимистка)
Публикувано20.06.03 20:32

Браво, браво. Много се радвам. Ще ставаме лели. Дано да си повлечеш краката, че да изчезваме вече от този клуб и да се прехвърляме в съседния.

Целувки
Айви

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.