Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:34 13.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Гладолечение или друга диета?нови  
Автор Algara (непримирима)
Публикувано09.06.03 14:04

Както вече ви се похвалих, не пуша от 14 дни. Сега искам да приложа друг шок за организма си - гладолечение - в името на забременяването, пък и защото сега апетитът ми се повиши. Прочетох всичко във форума за гладолечението, чела съм и книгата на Лидия Ковачева, знам за д-р Емилова...
Но... първо, не знам дали няма да ми дойде много този втори шок и дали ще издържа. Второ, личната ми лекарка, на която имам доверие, смята, че е по-добре белтъчна диета, защото при гладолечението яйчниците можели да спрат да действат, да ми се обърка цикълът и т.н., а май не ми остава много време за експерименти, защото времето лети... Посъветвайте ме какво да правя.

Тема Re: Гладолечение или друга диета?нови [re: Algara]  
Автор miroslavaМодератор (с късмет)
Публикувано09.06.03 14:12

Аз гладувам от днес! Препоръчвам ти и на теб!
Мира

Автор tedy_g (упорита)
Публикувано09.06.03 14:13

Много ще ти дойде, почакай малко и започни да се храниш с по-малко мазнини и намали солта. Сега както си спряла цигарите, може да започне да ти се хапва доста. Ще ти е много трудно да водиш битки на два фронта. Това е личен опит, разбира се. Може на теб да не ти действа така спирането на цигарите. Най-важното е да си много спокойна. Нещата, ми се струва, че стават едно по едно.

Когато има желание, има и начин!

Тема Re: Гладолечение или друга диета?нови [re: tedy_g]  
Автор miroslavaМодератор (с късмет)
Публикувано09.06.03 16:58

Не, знам, на мен ми се струва, че това е една битка и то на един фронт! Така или иначе си се стегнала, продължавай! Освен това гладолечението не е трудно!
Успех!
Мира

Тема Re: Гладолечение или друга диета?нови [re: miroslava]  
Автор Algara (непримирима)
Публикувано09.06.03 17:22

Ами то няма да ми остане никаква утеха. Вече не пуша, няма и да ям, няма да мога да пия и една бира, по мъже не ходя, защото си обичам моя... Какво ми остава? Направо златен ореол ще се появи около главата ми.

Тема не е чак толкова страшнонови [re: Algara]  
Автор Cygnus (black hole)
Публикувано09.06.03 17:48

Днес ми е 9-ти ден без цигари , а пуша от 11 клас и не съм ги спирала за повече от месец досега и то много отдавна Изненадвам се, че се оказва толкова лесно засега и ми е много хубаво без дим. А и съпругът ми ги отказа преди 3 месеца и няма кой да ме дразни. Комбинирам отказването и с диета "Японското чудо" мога да ти я пратя ако искаш. Така ако не отслабна поне няма да кача задължителните 2-3 килца покрай отказването. Като си помисля май най-добре е на двата фронта едновременно - като е гарга да е рошава - нали е в името на здравето и красотата Пожелавам ти успех и едно сладко бебе в скоро време !

Тема Re: не е чак толкова страшнонови [re: Cygnus]  
Автор stel (непознат )
Публикувано09.06.03 17:54

Мило, внимавай с тази диета. Поне на тази тема мога да говоря с часове, но Японското чудо се смята за една от най-тежките и зловредни диети. И освен това в момента, когато спреш ще качиш всичко доста бързо. Има други диети, които се понасят много по-лесно. Например тази със зеленчуковата супа. Две седмици и с много по-дълготраен ефект. Всеки ден си правиш зеленчукова супа от зеле и моркови и други сезонни зеленчуци, но без картофи или ориз. Всеки ден ядеш супата. А освен това първият ден се ядат картофи, вторият месо, третият кисело мляко, четвъртият яйца и т.н. Може да си я адаптираш според това, което обичаш. И действа. Стига да обичаш зеленчукова супа :)) Обаче зарежи Японското чудо, то е по-зле и от гладуването.

Тема Re: не е чак толкова страшнонови [re: stel]  
Автор Cygnus (black hole)
Публикувано09.06.03 18:03

Да, знам я със супата , днес ми я каза една колежка. А какво точно е вредното на Японското чудо? Преди няколко години бях се подложила на нещо подобно, не се казваше така, но режимът на хранене беше почти същия. Отслабнах с 8 тогава за два месеца, но и играх по 2 часа тенис всеки ден. Сега карам колело. Притесних се сега като ми каза - 4 -ти ден съм на тази диета - почти свикнах с глада.

АвторБeни (Нерегистриран)
Публикувано09.06.03 18:05

има нещо вярно в това, кето ти е казала лекарката. Аз имам позната, която прави диетата на д-р Емилова /15 дни плодолечение, 15 дни захранване/ заради кожна алергия. Алергията изчезнала /поне засега/ но и изчезнал и М. Вече 2 месец не й идва, а не е бременна. При тази диета се нарушават хормоните.
Така, че момичета много внимавайте с тези диети, Може би е най-добре под лекарско наблюдение и следене на хормоните.
А някой може ли да ми обясни най-простичко и логически, как чрез една и съща диета /т. е. плодолечението на д-р Емилова/ се лекуват толкова много различни болести и органи. Като почнеш от глава та до з....к

Аз нещо не мога да си го обясня
Успех

Тема Re: не е чак толкова страшнонови [re: Cygnus]  
Автор Wildberry (mild©)
Публикувано09.06.03 18:07

Виж в клуб Диети за зелевата супа,в момента е хитова. И аз мисля да я направя,че на нищо не приличам вече! Но и аз те съветвам да не правиш това глупаво японско чудо Нали това е дето се ядат един ден зеленчуци,един ден яйца,един ден пилешко...Нещо такова?

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.