|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Няма да повярвате - отчет
|
|
Автор | Aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.03 17:54 |
|
Здравейте,момичета,
много дълго не съм била прри вас, но имам оправдание. Преди да съобщя ГОЛЯМАТА новина, ето накратко моята история.
След неуспешна първа бременност попаднах при вас и както знаете благодарение на всички вас, успах да изляза от гадната депресия. Започнах с изследванията - нямахме хламидии с моя съпруг, спермограмата му не бе от най- лошите/ имаше малко еритроцити/, цветната снимка показа голямо уплътнение на дясната тръба/ но имаше надежда/, започнах лечение на щитовидната жлеза с Елтероксин, пих лекарства по специална програма за повишаване защитните сили на организма. С две думи борих се мъжки. Най-гадното,както някои от вас се досещат беше релузтатът от генетичните езследвания.Оказа се,че аз нося хромозомна аномалия - транслокация на 13 и 14 хромозоми. Казаха ми,че най- вероятно ще имам и други бременности, но не се знае коя ще е сполучлива. И още нещо - дори да забременея и плодът остане жив ще трябва да премина през амниоцентеза,за да сме сигурни,че няма увреждане.
Тези които са чели предишните ми "оплаквания",знаят колко сълзи изплаках и бях напълно отчаяна. Като опровержение на всичко,което си мислех в този момент, месечният ми цикъл не дойде като хората,т.е. прокървих съвсем малко. Направих си няколко теста за бременност - ПОЛОЖИТЕЛНИ! Хем плачех от радост, хем от ужас какво може да се случи!!! И така, днес отидох на гинеколог, който ми предписа Дуфастон и каза,че всяка седмица ще наблюдаваме бебето.
Остава само да ми кажете"Успех!",защото имам нужда от подкрепа.
А аз вис казвам,че ИМА НАДЕЖДА ЗА ВСИЧКИ!
| |
|
Поздравления и от тук нататък само хубави неща! Не се притеснявай и слушай лекарите!
Целувки!
Мира
| |
Тема
|
Re: Няма да повярвате - отчет
[re: Aз]
|
|
Автор |
sucre (рошко) |
Публикувано | 10.06.03 17:58 |
|
Браво,мила!Няма да се плашиш и се успокой!Всичко ще бъде наред.Стискам палци и успех!!!
| |
Тема
|
[re: sucre]
|
|
Автор |
_tajna_ (но обичана) |
Публикувано | 10.06.03 18:04 |
|
Това е страхотна новина ,
От тук нататък само спокойствие хубави мисли и да слушаш докторите.
Поздрави и целувки
| |
Тема
|
браво браво
|
|
Автор |
Cygnus (black hole) |
Публикувано | 10.06.03 18:12 |
|
Тъкмо се чудех защо спря да пишеш, а то е имало защо да те няма известно време
Честито! Лека бременност ти желая и много добричко и красиво бебче
Пази се и си почивай повечко
Целувки
| |
Тема
|
[re: _tajna_]
|
|
Автор |
Silwi25 (непознат
) |
Публикувано | 10.06.03 18:12 |
|
Strahotna nowina.Sega se radwaj i budi stastliwa i sluschkaj doktorite i wsichko ste e OK.
| |
Тема
|
Благодаря ви!!!!
[re: Cygnus]
|
|
Автор | Aз (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.03 18:37 |
|
Хей, страхотни сте!
Сигурна съм,че повечето от вас съвсем скоро ще се похвалят със същата новина!
Сега обаче съм си в къщи, тъй като има опасност при движение и каквито и да било усилия. Лежа,та чак гърбът ми се изкриви,ама така е, щом е за каузата!Имам един въпрос към тези,които са били бременни - как се справяте с храната!? Аз повръщам като луда и не съм яла от няколко дни,а ме гони страхотен глад!?
Благодаря ви ,момичета!
| |
Тема
|
Re: Благодаря ви!!!!
|
|
Автор |
Vlas (viarvashta) |
Публикувано | 10.06.03 18:46 |
|
Честито и не се притеснявай! Всичко ще е нард.Желая ти весела бременност и добро бебче!
За драйфането- сутрин като се субудиш ено парченце лимон и една бисквитка .Ама още преди да си си измила и зъбите.При мен помагаше.Не че ми се драйфаше много , пък и не ми се ядеше.Пии много течности да не се обезводниш.Ако не говори с лекаря си да ти предпише Церукал (против гадене)
Ми за сега толкова. ако имаш питания давай.
Поздрави и се пази
| |
Тема
|
|
|
Автор |
nia72 (vesela) |
Публикувано | 10.06.03 21:40 |
|
kuraj i misli samo optimisti4no i hubavi ne6ta. 6te vidi6 4e 6te e nared vsi4ko. pak i amiocentezata ne e procedura ot koiato se umira. uspeh
| |
Тема
|
Re: Благодаря ви!!!!
|
|
Автор |
Wildberry (mild©) |
Публикувано | 10.06.03 21:51 |
|
Честито!! Миличка,бъди много самоуверена и силна! Целувки!!
Всичко ще е наред,ще видиш!  
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|