|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
До Мира: Какъв е ефектът?
|
|
Автор |
Algara (непримирима) |
Публикувано | 10.06.03 15:04 |
|
Мира, какъв е ефектът от розовото масло и фемигландина? Някаква промяна усещаш ли? Сега, като гладуваш, продължаваш ли да ги пиеш? Аз също смятам да си купя розово масло от аптеката, защото не успях от частна розоварна, където смятах, че ще е съвсем истинско, но се оказа, че го приготвяли директно за износ. Сматаш ли, че от аптеката е достатъчно чисто и 100% натурално?
Изобщо обясни по-подробно какво става, ако искаш, разбира се.
Редактирано от Algara на 10.06.03 15:12.
| |
Тема
|
Re: До Мира: Какъв е ефектът?
[re: Algara]
|
|
Автор |
miroslava (с късмет) |
Публикувано | 10.06.03 15:19 |
|
Ами с Розовото съм на 13 ден, ако се не лъжа ( отделила съм си 20 захарчета в една кутийка, трябва да видя колко ми остават), 0.5 грама Розово масло стигат за 8 дена - аз си купих една спринцовка и един капкомер и го прехвърлих, защото в оригиналната капсула няма капкомер! Миналата събота и неделя ме болеше гърлото и от захарчето ми щипеше, други не съм усетила. Фемигландина го пия вече 24 дена ( което ме подсеща, че трябва да си купя още), единственото което усещам е че действа много леко слабително!
Гладувам вече 2 дена и се чуствам прекрасно, работата ми е много натоварена, но не се чуствам слаба, най хубавото е, че заспивам рано и се събуждам бодра! Трябва да сваля 20 килограма до края на лятото, така че няма място за отсъпление!
Мира
| |
Тема
|
[re: miroslava]
|
|
Автор | Silwi25 (Нерегистриран) |
Публикувано | 10.06.03 15:25 |
|
Браво на теб! Ти наистина си запретнала ръкави и действаш по въпросите и с килограми и с природните методи за лечение.
Ох, и аз ще трябва да направя нвщо с кг си, че на плаж ще се ходи , а с тези естествени пояси съм за никъде.
От днес почвам и аз гладуване, а от утре ще си взема розовото масло и фемингландина и почвам.Надявам се че всичко ще стане.
| |
Тема
|
[re: Silwi25]
|
|
Автор |
miroslava (с късмет) |
Публикувано | 10.06.03 16:13 |
|
Мани, от началото на годината съм свалила 15 кила....
| |
Тема
|
|
|
Автор |
tutto (dobra) |
Публикувано | 10.06.03 17:33 |
|
Ти си върхът! Действай по-нататък!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
elista (усмихната) |
Публикувано | 10.06.03 23:46 |
|
Как успя с тези килограми?Как гладуваш,под лекарско наблюдение ли?Не е ли малко опасно с пълен глад?Не се ли отразява на М.?И аз почнах да гладувам,но малко се притеснявам,нали все говорят,че се отразява на М.Да не направя някоя беля,но имам нужда да сваля някое и друго килце,нали все пак е лято и е време за плаж.Какво ядеш ,ако ядеш въобще?
| |
|
това е много добре за половин година. Направо поздравления Сега важното е да ги задържиш и да не качваш до момента в който ще почнеш да дебелееш по други хубави причини . Дано да е много скоро
Аз си бях поставила за цел да сваля 12 за цялата година - т.е да не се подлагам на много сериозно изпитание наведнъж, за да не ги кача после бързо. Остават ми още 7, но искам да се освободя от тях до август Толкова е хубаво моренцето и ми се ходи на плаж Цял ден гладувам и ми се вие свят - на косъм съм да се откажа 
| |
Тема
|
Re: браво
[re: Cygnus]
|
|
Автор | Silwi25 (Нерегистриран) |
Публикувано | 11.06.03 07:55 |
|
Ne gladuwaj taka drastichno wse pak.
Opitaj da se otkajes samo ot h;jb, sladko i mazni hrani.
Ako kg sa w oblastta na dupeto mnogo burzo se mahat kato hodis po dupe njkude kum 20m.Towa uprajnenie hem stjga dupeto, hem korema, a susto i krakata i to dosta.Drug tarikatluk w oblastta sa nailonite.:))))))Namotawas se s tjh i tichas-rezultata e super.
Az sega susto pochwam otskabwane i do kraj na meseca ste sum s 8 naj-malko po-nadolu ot sega, a ako uspej ste sa i poweche. 
Rezultatna e i gimnastikata w legloto .W tezi sluchai hem polezno , hem prijtno.
| |
Тема
|
[re: elista]
|
|
Автор |
miroslava (с късмет) |
Публикувано | 11.06.03 08:07 |
|
Гладувам по системата на Лидия Ковачева, сама, но не ми е за първи път! На М. ми се отрази - имам овулация, цикъла ми стана 28 дена......
| |
|
Не знам, явно за всеки е различно - аз се чуствам много бодра и работоспособна! Днес ми е трети ден и дори не ми се вие сват! В момента хапвам черешки! Купувам си бебешки сокчета HIPP и пия по половин литър на ден - нямат захар и консерванти! Хапвам по 1 -1.5 кила плод - череши, чгоди и диня! Най-много ми липсва солта!
Мира
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|