Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 21:20 12.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Среща във Варнанови  
Автор elista (непознат )
Публикувано09.06.03 10:05

Здравейте момичета.От няколко дни обсъждаме среща във Варна.Някои вече знаят,но реших да пусна и отделна тема,за тези които не четат всичко.
Среща на 12.06. четвъртък 18 часа в кафето на кукления театър на ул.Драгоман.Поканени са и мъжете,които имат желание да дойдат.Май никой никого не познава,затова да носим вестник за жената или някакъв друг.Ако някой има по добри идеи за разпознаването моля давайте.Ще се радвам всички да дойдат,защото май не сме много.Целувки за всички!!!!

Тема Re: Среща във Варнанови [re: elista]  
Автор ssi (новак)
Публикувано09.06.03 18:43

Аз ще дойда непременно! Ще бъда без мъжът ми, защото той е на работа! Ще нося и аз вестник за жената или друг женски вестник. Ще се радвам да се запознаем

Тема Re: Среща във Варнанови [re: ssi]  
Автор _tajna_ (но обичана)
Публикувано10.06.03 10:30

Здр. аз също ще се опитам да дойда без половинката щом трябва Ще нося вестник, а иначе съм едно такова русо и ще бъда в синя рокля.
Чао за сега до скоро

Тема Re: Среща във Варнанови [re: _tajna_]  
Автор Sue (търсеща)
Публикувано10.06.03 15:12

Бих могла да ви предложа нещо и ако сметнете, че е удобно няма да представлява за мен никакъв проблем.
Аз съм също от Варна и работя съвсем близо до кукления театър. Мога да направя резервация на мое име на маса и всяка от нас, която дойде да попита къде е резервацията. Така може да има по-малко недоразумения...не, че няма да се намерим ... но предвид на това, че не се познаваме. Ако имате други идеи аз съм на среща.
Поздрави

Тема Re: Среща във Варнанови [re: Sue]  
Автор _tajna_ (но обичана)
Публикувано10.06.03 15:53

Според мен наистина е по добре да направиш резервация ако имаш възможност така е най-сигурно че ще се познаем

Автор miroslavaМодератор (с късмет)
Публикувано10.06.03 16:31

Приятно изкарване на вашата група и пийнете по едно кафенце и за нас в "кафето на кукления театър на ул.Драгоман"!
Мира

Тема Re: Среща във Варнанови [re: _tajna_]  
Автор Sue (търсеща)
Публикувано10.06.03 20:19

Утре по някое време ще направя резервация и ще ви пиша за подробностите.
Ако има някаква друга идея през това време пишете
Разбира се който иска може пак да си носи вестник

Тема Re: Среща във Варна [re: miroslava]  
Автор elista (усмихната)
Публикувано10.06.03 23:01

Мерси,сигурно ше е хубаво.На вас ще пожелаем същото по късно.

Тема Re: Среща във Варнанови [re: Sue]  
Автор elista (усмихната)
Публикувано10.06.03 23:04

Идеята за резервацията е чудесна.но ще трябва да дадеш някакво име.Май варненската група е доста малобройна,къде се изгуби Гал?До скоро.

Автор Pyжa (цвете)
Публикувано11.06.03 06:15

Чудесна идея, и аз съм от Варна, но жалко че ще изтърва срещата. Ако беше предната седмица и аз щях да бъда с вас.
Пишете каке минало. :))))

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.