|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Re: Промивки???
[re: зaичe]
|
|
Автор | Гинekoлor (Нерегистриран) |
Публикувано | 24.05.03 07:44 |
|
Моето мнение за промивките е следното:
1.Правени ПРОФИЛАКТИЧНО са вредни
2.При наличие на течение само промивките са недостатъчни.Те могат да намалят симптомите /парене,сърбеж/ но НЕ УНИЩОЖАВАТ ПРИЧИНИТЕЛЯ и по този начин инфекцията хронифицира.
3.Когато е установен причинителят на течението промивките имат място в лечебния процес но предписани от лекар и САМО ЗА ОПРЕДЕЛЕН ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ.
http://go.to/doktorX
| |
Тема
|
[re: зaичe]
|
|
Автор |
snich (минаващ) |
Публикувано | 24.05.03 13:15 |
|
Това е ново за мен.
Нямам възможност да си намеря домашно мляко.Мислиш ли,че в купешкото мляко има достатъчно полезни и никакви вредни съставки?
| |
|
Имам бяло течение само когато истина.Не ми пари,не ме сърби,почти прозрачно е.Имам лека форма на цистит.Вземаха ми проби и казаха,че бялото течение вероятно е следствие от цистита.Три пъти ми вземаха проби-два пъти като нямам течение и веднъж като бях болна.Даваха ми някакви хапчета за цистита(беше преди мнооого време и не помня как се казваха).От години нямам проблеми с него.Със сигурност нямам и гъбички(правих си всякакви изследвания преди последната ми бременност).
Със сигурност обаче ще спра да си правя промивки всеки месец.
Благодаря !
| |
Тема
|
[re: snich]
|
|
Автор | zoika (Нерегистриран) |
Публикувано | 26.05.03 15:58 |
|
i az si pravia promivki, no s iodna tinktura i imam pitane.....moje li sled prodaljitelno pravene na promivki s iod da zakasnee cikala?
zoika
| |
Тема
|
[re: zoika]
|
|
Автор |
Vlas (viarvashta) |
Публикувано | 26.05.03 20:10 |
|
ne i ot promivkite
te ne sa polezni postoianno!!!!!!
| |
Тема
|
[re: snich]
|
|
Автор |
elista (непознат
) |
Публикувано | 27.05.03 12:27 |
|
Аз имах гъбички.Два пъти пихме лекарства с мъжа ми,но така и не изчезнаха напълно.После бях ходила при една лекарка която прави ирисова диагностика.Бях там за бебето естествено.Пих разни отвари три месеца,но не се получи.Та за промивките...Казах и за гъбичките,тя ми даде билката цариче.Ако ви интересува в 1л. вода 2с.л. се варят 3-4мин.После престоява 30 мин. и се прецежда.Правят се промивки 10 дни.Има ефект.На мен ми помогна.Мойта лекарка ми каза като пия антибиотици да си правя промивки със сода,за да се махне киселинноста във влагалището,която е предпоставка за развитие на гъбички.Това е.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|