|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Kazete mi za izladvanijata
|
|
| Автор | Az (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.03.03 11:32 |
|
|
Zdraveite, otdavna se kanija da vi pisha, no vse ne sabiram smelost. Molija kajete mi kakvi izsledvanija da si napravija i s rezultatite da otida pri dr.Kolarov. Pomognete mi zastoto sum na raba na ot4aijanieto. Obestavam ,4e ste vi razkaja kakvo prejivijah minalata godina.
O4akvam vi i vi blagodarija.
| |
|
Тема
|
Re: Kazete mi za izladvanijata
[re: Az]
|
|
| Автор |
Wildberry (mild) |
| Публикувано | 28.03.03 11:39 |
|
|
Ти първо иди на доктор и той ще ти каже какви изследвания да си направиш! Как така ще си правиш изследвания на своя глава
| |
|
Тема
|
|
|
| Публикувано | 28.03.03 11:57 |
|
|
Hodih na lekar, no toi ne iskashe da mi pusne nikakvi izsledvanija zastoto bilo oste rano. A az ne se 4uvstvam dobre, imam boleznena ovulatsija, problem sas stitovidnata jleza, postoijanni bolki nisko dolu. Pravim opti sas sapruga mi, no ...ve4e 6 mesetsa nisto. Minalata godina imah neupeshna bremennost s bliznatsi i ottogava nesto se s4upi v men.No nijama da te zalivam s ot4aijanieto si. Sega sum peshila da si napravija nijakoi izsledvanija i s tijah da otida pri Kolarov. Dano toi uspee da me varne kum jivota.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | maglichka (Нерегистриран) |
| Публикувано | 28.03.03 12:43 |
|
|
Привет!
Сигурно много тежко си преживяла загубата на близначетата, майка ми също е губила такава бременност, а на времето трудно са давали обяснения на какво се дължи това. Ходила ли си в патологията, за да ти дадат хистологичния анализ след кюртажа - това заключение е много важно за евентуална следваща бременност? За един опитен лекар от това ще извлече много ценна информация. И как е възможно да има лекар, който да ти отказва да ти пусне изследванията? Вярное, че колкото лекари - толкова и различни мнения...но все пак ...
Съвета ми е същия като Wildberry, вземи си документацията до тук, иди при лекаря и чак след цялостен преглед ще ти кажат какви изследвания са нужни и е възможно да те изпратят към Ендокринологията ако наистина се установи проблем със щитовидната жлеза.
Но винаги има шанс! Не се отчайвай!
| |
|
Тема
|
[re: maglichka]
|
|
| Публикувано | 28.03.03 12:51 |
|
|
Mnogo blagodarija za podkrepata, maglichka,
za sajalenie ne mi dadoha niakakva dokumentatsija, a az sled kurtaja tsijal den ne mojah da izlijaza ot upoikata. Roditelite mi i saprugat mi tolkova se bijaha iplashili za men, 4e i prez um ne im mina da tarsijat kakvito i da bilo dokumenti. Sega si davam smetka, 4e nai-veroijatno e bilo kriminalen abort{az sum ot Pleven} i lekarkata d-r Porojanova ijavno si e pribrala parite. Posle ija tarsihme, no pove4e ot mesets tija se ukrivashe. Takiva hora kato neija ne biva da badat lekari. Pove4e ste im podhojda prifesijata "kasapin". Tova e ste 4akam otgovor.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Vlas (viarvashta) |
| Публикувано | 28.03.03 15:12 |
|
|
Ne ti triabvat изследвания за сега. отиди при който и да е друг лекар и започни отначало. Ако е колаов добре, ама и друг да е като слушам пакще е решение.
Стискаме палци, но най-напред се успокой малко.Нещата са поправими. станало ли е веднъж пак ще забременееш
Поздрави
Ако ще си при Коларов се обади по-от рано за час!!!Има много хора там
| |
|
Тема
|
[re: Vlas]
|
|
| Публикувано | 28.03.03 17:25 |
|
|
Zdravei, Vlas,
reshila sum da otida pri d-r Kolarov, no taj kato sum ot Pleven nijamam vazmojnost da ostana zadalgo v Sofija. Zatova ste napravija kakvito moga izsledvanija tuk, a ostanaloto ste se vidi v kabineta na doktora. Dano da e slovoohotliv zastoto tozi pat sam reshila da pitam. V Pleven doktorite ne obijasnijavat, a kato se interesuvash za pri4inata samo kazvat" spokoijno". Ama kak spokoijno kato me boli !
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Vlas (viarvashta) |
| Публикувано | 28.03.03 17:59 |
|
|
Kolarov otgovaria na vsichki vuprosi!Spokoino, w towa otnoshenie ne se pritesniavai.Predpolagam che shte ti se naloji da idvash obache niakolko puti.Samo da ti kaja che Kolarov maj durji na laboratoria Kandilarov tuk v Sofia( ne che ne vzima predvid drugi ama............)Taka che ne burzai s nishto a prosto ela i to da rechem na kraia na cikula si (ili po vreme na ovulacia)za da mojesh da запоцхнесх от следжасхтиа без да се губи жреме.
позрдави
| |
|
Тема
|
[re: Vlas]
|
|
| Публикувано | 28.03.03 20:37 |
|
|
Blagodarija ti,Vlas, ne znaeh ,4e ima zna4enie koga ste me vidi Kolarov. Kаде се намира лабораторията за която говориш? Извинявай,но нещо става с компютъра и ще премина на БДС.
Все пак би ли могла да ми кажеш какви изследвания ще ми бъдат направени, някои от тях ,като генетичните ,ще направя тук в Плевен в катедрата по Генетика. Не вярвам Коларов да не ги зачете. Днес ходих в една частна клиника на ендокринологл Казаха ми,че щитовидната ми жлеза е в малки възелчета, но по- важно е какви ще са резултатите от кръвните изследвания.Така че следващата седмица ще съм на "ринга" . При теб как са нещата?
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор | krasita (Нерегистриран) |
| Публикувано | 30.03.03 09:42 |
|
|
Zdrawej! Iskam da ti razkaja moiata istoria: za edna godina imam dwa spontanni aborta. W 4 mesec se spuka okoloplodnia mehur i mi iztekoha wodite, i dwete bebeta biaha jiwi do posledno. Prawiha mi razli4ni izsledwania-wsi4ko mi e nared. Hodih w Plewen, w edna 4asna laboratoria za imunodiagnostika. Razgowariah s edna mlada i izkliu4itelno liubezna d-r Konowa. Sled kato te izslu6a tia preceniawa kakwi izsledwania da ti nazna4i. Ako iska6 6te potyrsia adresa i telefona da se konsultira6 kolko 6te struwat izsledwaniata. Az sym hodila i w Sofia na geneti4na konsultacia i pak ni6to. Nali ti e iasno, 4e ne si sano ti w towa polojenie. Kolkoto po byrzo se wyzstanowi6 fizi4eski i emocionalno, tolkowa po-skoro 6te nastypi sledwa6ta bremennost(dano de e uspe6na). Ako ima6 drugi wyprosi ili iska6 adresa na laboratoriata pi6i mi , az sym ot Weliko Tyrnowo. Gore glawata! 
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|