Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 02:19 09.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема Моля за съвет...нови  
АвторEвreни (Нерегистриран)
Публикувано13.03.03 17:18

Със съпругата сме женени от 2 години. Преди това ходехме около 6 (не съм сигурен точно - типично за мъжете, нали?). Никога не сме се пазили, но напоследък силно желаем да си имаме детенце, дай боже и няколко, но нещо не става. Случайно попаднах на клуба, и останах очарован. Та как мислите, удачно ли ще е да запозная жена им с този клуб, и как? Имам предвид, дали няма да я засегна, като й кажа да погледне... Благодаря на всички, имате интересен и разумен клуб. Запазете го!

Тема Re: Моля за съвет...нови [re: Eвreни]  
Автор ilia.imanuil (новак)
Публикувано13.03.03 18:07

drugite momitcheta sa mnogo po-opitni ot men v tematikata, no ako naistina 8 godini ne ste se pazili i ne se e stignalo do bremennost, neshto ne e savsem "po pravilata". saprugata ti ne se li e konsultirala s lekar po vaprosa? kurazh!

Тема Re: Моля за съвет... [re: Eвreни]  
Авторavgust (Нерегистриран)
Публикувано13.03.03 18:31

Ne mislia che saprugata ti che se zasegne (ako obche si siguren che tia iska decha)
az bih blagodarila zachoto v tozi klub razbirach parvo che ne si sam s problema si i vtoro moge da nauchisch dosta necha koito lekaite ne ti kazvat ili prosto propuskat da ti kagat .
Hubavoto na kluba e i che moge i da spodeliach svoi misli i problemi .
Genati moge da se zapoznae s arhiva i ot tam da razbere che ako popadne na svesten lekar do 1 mesech che se e iziasnilo gore dolu kakav e problema ili pone che se znae che i dvamata ste nared i che se probvat novi necha .
Taka che kagi i neka ne se chuvstav sama s problema si.

Авторrali (Нерегистриран)
Публикувано13.03.03 18:59

zdrawei! mislja, tsche predi da predloshisch na saprugata ti da pregleda mnenijata w kluba, nai-dobre e otkrito da pogoworisch s neja po waprosa, da ja popitasch tja kakwo smjata i waobste kak ozenjawa situazijata, no badi wnimatelen da ne bi da ja zasegnesch, prosto opitai se da ja nakarasch da gowori otkrowenno. pak moshe tja i da tschaka tozi razgowor ot godini.....
stiskam palzi-rali

Автор didkapitka (член)
Публикувано14.03.03 09:17

И аз мисля, че няма да й се отрази зле, ако знае за този клуб и започне да го посещава. Ще сподели, ще й олекне, ще намери дай Боже и идеи, които биха ви помогнали.
Поговори с нея. Обясни й начина по който си го намерил, обстановката тук, обсъжданите теми...внимателно.
Сигурна съм, че тук ще намерите много разбиране и разумни съвети!
Възползвайте се! Момичетата наистина са компетентни, също и лекар посещава клуба и отговаря на въпроси.
Все плюсове.
Дай Боже скоро да се сдобиете с детенце!

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.