Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 14:27 07.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
Тема Отчаяно се моля да забременеянови  
АвторAvgustina (Нерегистриран)
Публикувано03.03.03 20:26

Здравейте,
много ми хареса вашият клуб, надявам се тук да намеря много приятелки и съвет за моят проблем. Накратко аз съм от Варна, на 27 години съм, от 7 години съм семейна и ... бебето не идва. ...... Последно ходих на преглед при доц. Маркова, чието мнение е " ин витро", тъй като вече сме "на възраст" и нямало смисъл да си губим времето с разни изследвания и съответните лечения. Само искам да споделя че аз имам направени следните изследвания:
1. Лапароскопия, но преди 4 години и доц-та смята че тя вече не е актуална тъй като лапароскопията ми беше оперативна т.е. имах ендометриоза която тогава ми казаха че са изгорили, но тя смята че тя продължава да работи след като 4 години не съм я лекувала и съответно е направила резидив.
2. Хормони-които преди 2 месеца бяха наред.
3. Хламидии-които много ме притесняват, тъй като чрез кръвни изследвания ми ги откриват , а чрез влагалищният секрет ги няма. Доц. Маркова смята че по важен бил вл. секрет, но аз четох ваши писма и там пише обратното??

Моля ви помогнете ми да намеря пътя към моето бебче!!!!

Незнам да вярвам ли на доц. Маркова или да търся друг лекар и въобще друг начин???
Моля ви помогнете ми да намеря пътя към своето бебче.....!!??

Тема Re: Отчаяно се моля да забременеянови [re: Avgustina]  
АвторNadia (Нерегистриран)
Публикувано03.03.03 21:28

Ne moga da sadia Doz. Markova. Vse pak ne sam lekar. No e logichno, che ako pak si rasvila endometriosa to i in vitroto shte bade neuspeshno. Tia ne smiata li parvo da ti napravi laparoskopiia, sa da ustanovi dali ima ili ne endometriosa i chak togava da se probva in vitro. Konsultirai se s drug lekar. Po moe mnenie lekarite ot Vaerna dosta barso se nasochvat kam in vitro. A po-skoro bi triabvalo da tarsiat PRICHINATA sa besplodieto.
Uspeh!!! Vsichki sme otchaiani tuk, nio se opitvame da se viarvame.

Автор Пчeлицa (неуморна)
Публикувано03.03.03 21:50

Здравей.

Аз също бих те посъветвала да отидеш при друг лекар. Как така "тъй като вече сме "на възраст" и нямало смисъл да си губим времето с разни изследвания и съответните лечения".

Я стига, още си млада. Трябва да се види какво е станало с тази ендометриоза. Стимулация правили са ти? А имаш ли симптомите, характерни за ендометриоза - болки при секс и други?
Може би на първо време наистина е добре пак да направиш лапаро.

Но първо иди на консултация при друг лекар.

Стискам палци в най-скоро време да забременееш.
Поздрави

Автор Wildberry (mild)
Публикувано03.03.03 22:15

Здравей!
Какви са тия лекари дето така насочват към ин витро..И аз съм на мнение,че трябва да те види и фруг лекар.Ин витрото е последна крачка!
Хламидията е нещо сериозно и трябва да се лекува своевременно..Много по-важни са кръвните стойности!
Аз ендометриозата трябва да имаш признаци..Симптомите на това заболяване са болките по време на менструация,,които започват в началото и се засилват в края..Така поне съм чела,също и болезнени полови контакти.
Определено трябва да потърсиш мнение на друг лекар!
В крайна сметка какво се оказва при теб,каква е причината за безплодието?Спермограма правили ли сте?
На възраст сте,дрън-дрън....Чудят се само как да зарибят хората,да направят повече пари,егати и лекарите!

Тема Re: Отчаяно се моля да забременеянови [re: Wildberry]  
АвторAvgustina (Нерегистриран)
Публикувано03.03.03 23:10

Посъветвайте ме при кой лекар да отида?! От другите писма останах с впечатлението че д-р Коларов е един от най-добрите. Ако има някой представа за друг лекар само че от Варна МОЛЯ да ми пише!! Голяма каша ми е в главата незнам към кого да се обърна, така че да ми обърне наистина внимание, а не да си губя времето както до сега. Помогнете ми...!!!

Автор Vache ()
Публикувано04.03.03 12:41

Права е лекарката за хламидиите. По-точен е директния тест, т.е. със секрет взет от цервикалния канал, защото показва актуална инфекция. Кръвния тест може да покаже и отминала и излекувана инфекция, ако си имала хламидии и си ги излекувала пак ще ти показва някакъв титър. Въпросът е дали този титър нараства. Затова директният тест е по-добър. Да не говорим, че има няколко вида хламидийни инфекции.
А за годините, според мен не са ти много... какви да тия приказки. Ако имаш възможност смени гинеколожката си. Стискам ти палци бебето да стане по-скоро.

Редактирано от Vache на 04.03.03 12:46.

АвторVlas (Нерегистриран)
Публикувано04.03.03 16:04

Здрасти!
Не съм от Варна и за лекари не знам там .само ще ти кажа смени лекарката. "на възраст" дрън дрън. Аз като съм на 31(след броени дни 32) да не би да не стана.............След стимулация и подходящо лечение ето ме на бременна.Хич не се отчайвай!!!!!!!!!
ОООООООООООООООООо направо ме доиадиава на такива лекари дето искат само да печелят.
Ако трябва ела до София за лекари , ама не си мисли глупости!!!!!!
Поздрави

Тема Re: Отчаяно се моля да забременеянови [re: Vlas]  
Авторtutto (Нерегистриран)
Публикувано04.03.03 16:40

Леле като те слушам незнам какво да си мисля, но аз започнах да правя опити да забременея 2000 год. сега съм на 34 и не мисля, че съм стара! Исках разбира се по-рано когато бях на 28, но съпруга ми не искаше, защото съм имала много време докато навърша 35! Уви оказа се , че проблема е в него и той след като се лекува от средата на 2001 год правим опити пак. Сега и аз се изследвам и мисля, че ще стане. А ти си още много млада! Знаеш ли, че на запад повечето жени забременяват след 30?

Тема Re: Отчаяно се моля да забременеянови [re: tutto]  
Автор miroslavaМодератор (с късмет)
Публикувано04.03.03 16:45

Стига бе аз съм на 29 и въобще не се чуствам стара! И да смее някой лекар да ми го кажа такава ще му тегля че ще се чуди от къде му е дошла! На крива ракета космоса й пречи........АМАН!

Тема Re: Отчаяно се моля да забременеянови [re: miroslava]  
Авторtutto (Нерегистриран)
Публикувано04.03.03 17:00

Мен доктора ме пита няколко пъти на колко години съм (изглежам на около 20) ама аз си се чувствам на толкова! И какво като съм на 34? Важното е, че се чувствам млада! А ти си доста по-млада и това са глупости, че си престаряла. Направо ме разсмиваш!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.