Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 09:27 07.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема Tzenite na In Vitro v Sofiaнови  
АвторOtchayanie (Нерегистриран)
Публикувано02.01.03 02:14

Za mnogo godini!
Zdravejte momicheta!
Nyakoi moje da mi dade informatzya na tzenite na in vitro v Sofia? Imena na nyakakvi dobri lekari.
Blagodarya vi,

Тема Re: Tzenite na In Vitro v Sofiaнови [re: Otchayanie]  
Публикувано02.01.03 02:16

Mnogo se izvinyavam che napravix greshka s ikona.
Sorry

АвторSue (Нерегистриран)
Публикувано06.01.03 19:21

Zdravej i za mnogo godini :-)
mnogo zdrave jelaia na teb i na vsichki, koito poseshtavat tozi site.
Moga da ti preporucham v Sofia kabinet na d-r Pavleta Tabakova, koiato se zanimava s In vitro oplojdane. Klinikata i se kazva "Repro Bio Med" tel 02/963 08 04. Az lichno ne sum opitvala, no sum poseshtavala niakolko puti za poslednata polovin godina nejnia kabinet i do kato chakah (a tam se chaka mnogo, zapisvaneto stava mnogo dni napred) govorih s razlichni pacientki. Cenata e okolo 2000 usd i triabva da vkluchva vsichko-pregledi, manipulacii, lekarstva. Nadiavam se da sum razbrala pravilno...no vse pak bi mogla i ti lichno da se obadish i da poluchish poveche informacia. Nadiavam se da sum bila polezna.
Jelaia ti mnogo kusmet . Vinagi ima nadejda

Тема Re: Tzenite na In Vitro v Sofia [re: Sue]  
Публикувано07.01.03 00:21

Mnogo ti blagodarya Sue za informatzyata.
Da ti se predstavya nakratko:
Ot pochti 3 godini jodya po lekari , napravij 3 IUI i nai-nakraya se ustanovi che ne mi byaja proverili za Prolactin i se okaza che e bil mnogo visok, sega pya Dostinex i ot 5 mesetza mi se podovri nivoto. Sega pravime opiti no ako sled nyakolko mesetza ne stava pak tryavba da otida na pregled nay-veroyatno shte si napravi snimki na trqbite.
Tozi moya lekqr e ujacen, vsyakash az tryavba da mu kaja kakvo da pravi.
Kakvo ti e mnenie za Dr. Tabakova?
Blagodarya ti predvaritelno

АвторSue (Нерегистриран)
Публикувано07.01.03 13:57

Zdravej otnovo :-)
za sujalenie ne sum ubedena, che moga da sum ti polezna s podrobnosti...moite problemi, koito me zavedoha do Dr Tabakova sa ot drugo estestvo. Kato cialo imam dobri vpechatlenia za neia. Pravi vpechatlenie na chovek, kojto ima shirok pogled vurhu neshtata i mi se struva, che se opitva da misli (za sujalenie povecheto ginekolozi sa malko zanaiatchii...edva li ne proba-greshka). V klinikata praviat naj-razlichni izsledvania i v sravnenie s Varna (az sum ot tam) sum priatno iznenadana, proveriavat mnogo pokazateli. Iskreno se nadiavam da ne e vsichko za pari. Biah govorila s edna turkinia, koiato veche imashe edno momchence ot In Vitro pri Dr Tabakova i sega beshe tam za vtoro detence. Beshe bezkrajno shtastliva i dovolna :-))). Gore glavata, shte se spravish :-)
P.S. Vsiakakvi predvaritelni pregledi, izsledvania, diagnostiki ne sa vklucheni v cenata

Автор lmma (нова)
Публикувано07.01.03 23:00

D-r Valentin Lachev, vizh koordinatite v nachaloto na spisaka s temite. Strahoten e!

Kopiram za vseki sluchaj:
Д-р валентин Лачев - акушер-гинеколог, ендокринолого, специалист по ин-витро, инсеминация и икси. Проследяване на бременност и раждане. Много любезен и внимателен, помага да преодолееш страховете си. Работи в "Майчин дом", в клиника "Майчин риск", 5 ет., а иначе кабинетът му е на бул. Черни връх 15, под х-л Хемус. тел. 65 29 09. Преглежда в понеделник, сряда и петък от 14.30 до 17, с предварително записване.

Редактирано от lmma на 07.01.03 23:03.

Авторsylvi (Нерегистриран)
Публикувано09.01.03 15:56

Само не ходи при Табакова. Струваше ми 4200 лв и ми поставиха 4 оплодени яйцеклетки, без да ме попитат дали съм съгласна. След като нищо не стана, естествено, тя любезно ме покани след един месец да се подложа отново на хормоналната стимулация, а менструацията ми половин година беше нередовна. При нея всичко се свежда до това да ви вземе повече пари и по-често. Засега не мога да събера смелост да отида на друго място.

Тема Re: Tzenite na In Vitro v Sofiaнови [re: sylvi]  
АвторSue (Нерегистриран)
Публикувано13.01.03 18:15

Sujeliavam Silvi
az ne lobiram za Dr Tabakova...kakto kazah niamam i koj znae kakvi vpechatlenia. Pone cenata sum razbrala pravilno :-)
Pojelavam ti mnogo kusmet v borbata i skoroshni dobri novini.

Тема Za vsicki, chiito posleden chans e In vitroнови [re: Otchayanie]  
АвторФaни (Нерегистриран)
Публикувано12.02.03 15:19

Здравейте момичета,

Предлагам тази тема на вниманието на всички, чиито последен и единствен шанс се оказва ин витро оплождането. На мен лично това ми предстои и тъй като, преглеждайки набързо всички теми в този клуб, не намерих достатъчно пространна информация по този въпрос, предлагам тамата на обсъждане.

Нека всички, които са минали по този път или им предстои, да споделят опита си тук. Аз лично съм на етап избор на клиника и лекар, но за съжаление първите стъпки, които предприех, не ми вдъхнаха много оптимизъм.

Срещнах се на 2 пъти с д-р Табакова. Отидох с много надежди, тъй като тя е голямо име, но в интерес на истината, тези две срещи щяха да бъдат напълно достатъчни да ме откажат от нейната помощ, ако имах по-голям избор. Казвам това, тъй като и за Щерев, другото известно име в областта, съм чувала противоречиви отзиви. А като се има предвид, че той е в политиката, не знам доколко може да се разчита на него. Не че се съмнявам в професионализма на Табакова, но нейното отношение ме възмути. Тя подходи към мен с голямо пренебрежение, сякаш съм някакава досадница, която й губи времето. А в крайна сметка, поправете ме ако греша, но не е ли много важно да имаш доверие в лекаря си? И доколко положителната нагласа може да повлияе върху успешния завършек не едно толкова важно за жената начинание!

Като резултат все още не съм предприела каквото и да било по въпроса.

Надявам се да не съм всяла смут или отчаяние у тези, които са засегнати от темата, а още повече се надявам да ме опровергаете с мненията си.

Желая на всички успех!

Тема Re: Za vsicki, chiito posleden chans e In vitroнови [re: Фaни]  
Авторmimi (Нерегистриран)
Публикувано12.02.03 15:45

Фани, за клиниката на Щерев (аз ходя там, но сега съм на друг етап) искам да ти кажа, че той е само консултант идва в понеделник и четвъртък в 19ч. и определя или одобрява схемата за стимулация на пациентите. В клиниката работят д-р Савова, при която ходя аз, д-р Тимева (тя е асистент на Щерев) и още много млади хора, отделно в Майчин дом на 8етаж има негово отделение, където работят същите хора. Когато съм чакала за консултации с Щерев са се събирали много хора и затова си мисля, че има успех (той е малко грубичък и по време на консултацията все за ин витро споменава)
Успех!

Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.