|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Ne znam dali e istina!!Polojitelni testove!
|
|
Автор |
Vlas (viarvashta) |
Публикувано | 18.11.02 14:51 |
|
Mili momicheta!Mnogo se derzah dali da napisha ili ne, ama v kraina smetka ne izdurjah!
2 DNI ZAKUSNENIE!!
POLOJITELEN TEST S URINA i POLOJITELEN KRUVEN TEST!
Nikakvi priznaci daje stranno gurdite ne me boliaha toia mesec, samo malko predi 2-3 dni zapochnaha.iNACHE osven bezumniat mi entusiazum za chistene nishto drugo mi niama.(aaaaaa i birata mi mirishe na mliako). A ot vchera edno takova surcebiene i naprejenie tochno kakto kogato shte mi idva!!!
Napravo ne smeia da se zaradvam.
Obzel me e strah nebival!!!!!!!!
A dali vsichko si e na miastoto a dali ne e "kuho" abe ne e za razpraviane.
Govorih s lekaria si i vchetvurtuk sum na ultrazvuk.Iskashe mi se po-rano ama niamalo da se vidi nishto.
Sega sum mogo oburkana.kato se pouspokoia shte sedna i shte napisha ot kade trugnah prz kakvo minah i taka.
GENERALNIAT IZVOD ZA MEN OBACHE E - PIITE SI KLOSTILA. ot nego se zabremeniava!!!!!!
BLAGODARIA NA MIROSLAVA KOIATO BESHE S MEN (virtualni razbira se) PREZ TEZI DVA DNI I ME PODKREPIASHE!!Az do dnes taka i ne viarvah.
haide kato se pouspokoia shte napisha podrobno

pozdravi
Vlas
| |
Тема
|
Re: Ne znam dali e istina!!Polojitelni testove!
[re: Vlas]
|
|
Автор |
pipilota (:)) |
Публикувано | 18.11.02 14:59 |
|
ЧЕСТИТО Vlas,
От сърце ти пожелавам лека и безпроблемна бременност и само положителни емоции.

| |
Тема
|
|
|
Автор |
ani_ () |
Публикувано | 18.11.02 15:00 |
|
Vlas, Честито!! :))) Пожелавам ти хубаво и здраво бебче ! :)) Лека бременост ти пожелавам!:)
| |
|
Пу, съм следващата!
Мила Кари, честито микро-бебенце! Пожелавам ти здраве и вяра, че всичко ще бъде наред!
Хайде и приятно мътене,
Мира       
Редактирано от miroslava на 18.11.02 15:01.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
afroditi (цвете) |
Публикувано | 18.11.02 15:10 |
|
Браво,браво само така!!!Това вече е една страхотна новина.Дано всичко мине без проблем.Хайде сега и останалите в редичка...
| |
Тема
|
Re: Ето това е новина !!!
|
|
Автор |
*Milena () |
Публикувано | 18.11.02 15:39 |
|
Честито !!!! Много се радвам за теб.
Желая ти лека бременост и лятото едно малко сладко бебче
Сега да ти се покарам малко. Какви са тези отрицателни мисли и настроения!!!
Сега ще мислиш само хубави неща и ще се пазиш !!! Всичко ще е наред! Ще видиш. Но никакви такива мисли!
И дано ти да повлечеш крак и за останалите момичета
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ina__ () |
Публикувано | 18.11.02 15:55 |
|
Hey Vlas, pozdrawlenia!!!
2 polojitelni testa mi zwuchat dosta ubeditelno!!! Wsichko shte e nared!
Pri men tozi mesec mnogo stranno proticha wsichko- niakakwo obichaino poduwane na gyrdi i cialosto poduwane (a pri men towa e zadyljitelno!), T mi stoeshe nad 37, tazi sutrin mi beshe 36.9 (dnes mi e pyrwi den zakysnenie).; snoshti naprawih edin test no beshe otricatelen. Shte widim dnes kakwo shte stane... taiah nadejdi no tozi test pokazwa drugo... Bi li spodelila neshto po specifichno za poslednite ti dni? Btw meri li T tozi mesec i ako da - kakwi stoinosti poddyrjashe poslednite dni?
Vlas, jelaia ti samo polojitelni emocii ot sega natatyk! 
| |
Тема
|
[re: ina__]
|
|
Автор |
Vlas (viarvashta) |
Публикувано | 18.11.02 16:39 |
|
Nishto osobeno ne chuvstvam kakto pisah. Temperatura izmerih edinstveno dnes po suvet na Miroslava beshe 37,1 .(zashtoto se biah zarekla da ne pravia testove do ponedelnik) Nikoga ne sum znaela nishto po- podrobno za temperaturata. taka che i tazi sutrin ne znaeh kakvo znachi.
Obache rano sutrinta se zanesoh v Sheinovo , kadeto mi otkazaha kruven test bez da mi napraviat ehograf, suotvetno se skarah s tiah i otidoh v Bodimed. tam sreshtu 22lv sled 2 chasa razbrah che Free beta HCG hormona mi e 188,7 pri referentna stoinost 0-3.Ako se sumniavash otidi da ti vzemat kruv, mai e nai-sigurno.
Pozdravi
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vlas (viarvashta) |
Публикувано | 18.11.02 16:45 |
|
Blagodaria mnogo za pojelaniata. Shte spodelia podrobnosti v chetvurtuk sled ehografa.Do togava dano se pouspokoia. Oshte sum malko shashnata.
pojelavam vi na vsichki ot surce da stignete do tuk, vajnoto e da viarvate na lekarite si i da deistvate.
S kakvoto moga shte pomaga na vsiaka edna tuk. (az mai i do sega se opitvah)
Skoro shte napisha pak
Pozdravi
vlas

| |
Тема
|
Zapochna novata vulna na +++
|
|
Автор | Pyжa (Нерегистриран) |
Публикувано | 18.11.02 16:55 |
|
Bravo Vlas, vidia li che stana, visok prolaktin, tova onova, obache vapreki vsichko uspia. Sega samo se uspokoj! Vsichko shte e nared.
PISHI PODROBNOSTI.
Povlechi krak poveche , che i az sam otdavna gotova za polojitelen test.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|