|
Тема
|
Sasiretsi!!!
|
|
Автор | EMA (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.02 01:26 |
|
Zdravejte momicheta,
njakolko dni otsastvah i dnes s netarpenie otvorih interneta za da procheta kakvo novo ima v kluba.Sazaljavam samo che njama novini za BEBETA!Naposledak nikoja ot nas ne se e pohvalila s krajnija rezultat.No gore glavata i uspehi.Dano do kraja na godinata vsichki da poluchim po edin hubav podarak.
No az vsashtnost iskah da popitam neshto.Kakvo oznachavat spored vas kravnite sasiretsi po vreme na menzis.Pitam zashtoto za poslednite 2god mnogo chesto mi se sluchvashe-izhvarljah edni dosta goljami sasiretsi(kolkoto polovin shepa).Dori gi useshtah kak preminavat prez vaginata i se spirat v damskata prevrazka.Naposledak mi izcheznaha absoljutno.Dali ne e bilo ot hormonalnite lekarstva?
Blagodarja vi za otgovorie.
| |
Тема
|
Re: Sasiretsi!!!
[re: EMA]
|
|
Автор |
ina__ () |
Публикувано | 08.11.02 01:56 |
|
Privet, Ema!
I az sym imala (i sega poniakoga no po riadko imam) sysireci i to naisitna golemi...no nikoga ne sym znaela na kakwo se dyljat...A ne sym pila hormoni...taka che ne wiarwam da e ot towa..
Pozdrawi!
| |
Тема
|
[re: ina__]
|
|
Автор |
mery__ (брюнетка) |
Публикувано | 08.11.02 02:48 |
|
Аз също имах някога. Дори по-голям от твоя. Спомнам си, че тогава ми откриха силно възпаление на яйчника. Изписаха ми 20 инжекции гентамицин и ми слагаха фибс.
Ти как си с яйчниците? Имаш ли болки, бодежи или някакво течение?
Стискам палци Дядо Коледа да раздаде най-много подаръци-бебоци на нашия клуб!
| |
Тема
|
Re: Спокойно
[re: mery__]
|
|
Автор | Beceлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 08.11.02 08:39 |
|
Здравейте момичета, аз имам такива съсиреци най-редовно. Понякога те наистина се дължат на възспаление, но в обичайния случай става дума за лигавица на матката, която се сменя и прочиства, когато няма оплождане и се подготвя за нов цикъл. Така, че понякога чистенето става само под форма на кръв, но понякога и на парчета - съсиреци. Не е страшно. питала съм много пъти лекарите. Даже понеже съм с доста оскъден мензис напоследък единственото ми успокоение е, че все пак щом има съсиреци се изчиствам за следващия месец, независимо от малкото кръв. Весел уикенд!
| |
Тема
|
[re: EMA]
|
|
Автор |
Kлep (женствена) |
Публикувано | 08.11.02 11:03 |
|
Сигурна ли си, че нямаш миома? От това би могло да се получават.
Когато Господ затваря врати, отваря порти.
| |
Тема
|
[re: Kлep]
|
|
Автор |
Vache () |
Публикувано | 08.11.02 14:06 |
|
Ей, ей хайде сега, какви са тия приказки за миомите. То ако така се тръгне и при по-страшни неща има обилно кървене.
Съсиреците са нормални за менструалното кървене, защото горния слой на набъбналата лигавица се отделя и матката се изчиства. Аз имам съсиреци откакто имам менструация, при това е доста обилна и усещам съсиреците. Това не ми попречи на 29 г., след 6 години пазене със Cilest, да забременея за първи път и то от раз.
Пожелявам на всяка от вас по едно сладко бебе. Моля ви не се натоварвайте излишно с разни страхове. Проблемите ви са достатъчно сериозни.
Поздрави!
Vache
Редактирано от Vache на 08.11.02 14:07.
| |
Тема
|
[re: Vache]
|
|
Автор |
Kлep (женствена) |
Публикувано | 09.11.02 13:55 |
|
Питам, защото на мен ми се появиха, когато имах миомен възел. Не е задължително, разбира се, но и тази възможност трябва да се изключи. Откакто се оперирах, ми тече съвсем нормално кръв и не ме боли.
Когато Господ затваря врати, отваря порти.
| |
|
|
|
|