Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 17:15 15.07.25 
Здравна
   >> Проблемно забременяване
*Кратък преглед

Тема тест за бременност(+),бременност няма ?нови  
АвторMish (Нерегистриран)
Публикувано04.11.02 12:57

Здравейте момичета. Аз съм нов член в клуба.
Преди 2 години правих няколко теста за бременност един след друг и те ми показваха + резултат. 15 дни след като ми закъсня, получих кръвотечение и ме приеха във 2 Градска болница,но за съжаление това беше във събота и не ме прегледаха на ултразвук.Започнаха да ми бият прогестерон за задържане...
В понеделник когато ме прегледаха на ултразвук, не откриха наличие на бременност. И от тогава започнаха мъките. Лекарите не ми обясниха възможно ли е тест за бременност да показва + , а всъщност да няма бременност.
Някои знае ли нещо по въпроса ?

Тема Re: тест за бременност(+),бременност няма ? [re: Mish]  
Автор Vache ()
Публикувано04.11.02 13:13

А не е ли възможно да си била бременна и да си изхвърлила плода, затова е имало кръвотечение. Теста за бременност регистрира наличието и количеството на определен хормон. Така, че ако теста е отрицателен е много вероятно да си бременна, но да е положителен и та не си... и то няколко теста!? Според мен е настъпил спонтанен аборт. Понеже е имало кръвотечение, затова са ти били прогестерон, но не е задължително плода да се задържи, дори и след прогестерона. А какво всъщност е станало след това?

Тема Re: тест за бременност(+),бременност няма ?нови [re: Vache]  
АвторMиcx (Нерегистриран)
Публикувано04.11.02 14:24

Еми,стоях още 5 дена и продъжиха да ми поставят прогестерон и след това ме изписаха . Не ми дадоха епикриза, защото не видяха плода, и всъщност, няма доказателство, че не съм била бременна. После започнах да ходя по лекари..
Пих Диане35 и Андрокур, защото ми казаха , че имам поликистозни яйчници, и ми стимулират овулацията. Но за съжаление нищо не става. И аз сега незнам дали мога да ставам бременна и немога да задържам плода или немога да забременея. Моята лекарака не ме е пратила още да си направя изследване на тръбите, така че незнам и те как са....
Според лекарите е възможно теста да показва такива резултати, а според мен не е възможно!

Тема Re: тест за бременност(+),бременност няма ?нови [re: Vache]  
АвторMish (Нерегистриран)
Публикувано04.11.02 14:26

Еми,стоях още 5 дена и продъжиха да ми поставят прогестерон и след това ме изписаха . Не ми дадоха епикриза, защото не видяха плода, и всъщност, няма доказателство, че не съм била бременна. После започнах да ходя по лекари..
Пих Диане35 и Андрокур, защото ми казаха , че имам поликистозни яйчници, и ми стимулират овулацията. Но за съжаление нищо не става. И аз сега незнам дали мога да ставам бременна и немога да задържам плода или немога да забременея. Моята лекарака не ме е пратила още да си направя изследване на тръбите, така че незнам и те как са....
Според лекарите е възможно теста да показва такива резултати, а според мен не е възможно!

Тема Re: тест за бременност(+),бременност няма ?нови [re: Mish]  
Автор ssi (непознат)
Публикувано04.11.02 21:53

Здравей и от мен! Искам да ти разкажа един случай с моя позната без да предендирам, че е идентичен с твоя, но все пак .... Тя си прави няколко теста за бременност, които се оказаха положителни. Гледаха я на видеозон и и казаха в коя седмица е. Извадиха даже снимка, на която имаше размерите на плода. След няколко седмици обаче, тя получи някакво течение и отиде в болницата. Там и биеха инжекции за задържане. На втория ден обаче и спряха инжекциите и като текнала една кръв, не е за разправяне. Направили и кюртаж и казали, че е нямало плод!!! Казали, че яйцето било празно . Не знам точно как би могло да се получи това да имаш положителен тест, видеозона да показва бременност пък да няма плод. Може би при теб се е получило нещо такова.
Желая ти успех следващия път!

Тема Re: тест за бременност(+),бременност няма ?нови [re: ssi]  
АвторMoni (Нерегистриран)
Публикувано05.11.02 03:30

Moze da e imalo plod kojto se e implantiral, no v opredelen etap e sprjal da se razviva i e regresiral. Taka moze da ima (+) test za bremennost, zastoto vse-oste ima dostatxchno visoki niva na hormona, kojto go pozitivira, no plodxt ne moze da se "vidi", daze i pri kjuretaz, t.k. e mnogo malxk.

Moni

Тема Re: тест за бременност(+),бременност няма ?нови [re: ssi]  
Автор Vlas (viarvashta)
Публикувано05.11.02 10:02

Tochia termin akose ne luja e"kuho iaice" imah posnatalioato sushto imashe takova neshto.
P.S. 2 god po-kusno sushtatat ima prekrasno bebe na 3 meseca

*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.