|
Тема
|
Re: za pozite
[re: Vlas]
|
|
Автор | 31 (Нерегистриран) |
Публикувано | 20.10.02 23:55 |
|
На мен ми го казаха същото. После обаче трябва да стоиш така още поне 30 мин. за да има ефект. Акушерка ми го каза
| |
Тема
|
|
|
Автор | Beceлa (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.02 11:41 |
|
Да, и аз съм чувал същото. освен това в единствения случай, когато забременях стана точно с тази поза. Аз съм с матка, която често се мести и ту е в нормална поза, ту не е. Още нещо, не трябва да ставаш след това, не трябва да се миеш по възможност до сутринта и е хубаво тазът да е леко повдигнат. въпреки, че тези неща не са определящи. Но защо да не ги изпълни човек, знаеме ли какво ще ни помогне. Успех.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vache () |
Публикувано | 21.10.02 12:09 |
|
Разбира се, че има значение. Бях чела някъде, че повърхността на влагалището е с такъв "релеф", че под шийката на матката се образува нещо като кладенче, така когато там попадне семенната течност ако лежиш неподвижно шийката остава потопена за известно време и това улеснява проникването на сперматозоидите в матката. Всичко това е при условие, че матката е в нормално положение (дано си го представяте).
Ако матката е нормално разположена е най-надеждна мисионерската поза, защото може да не ставаш известно време, а за обърната абсолютно логично звучи това за "задната прашка".
А и малко разнообразие не е излишно никога
Vache
| |
Тема
|
[re: Vache]
|
|
Автор | Maika (Нерегистриран) |
Публикувано | 21.10.02 15:18 |
|
i az dokolkoto znam vagno e da se legi s povdignat taz (nai-4esto podpahnati vazglavnici) i da ne se izmivash po vazmognost. Oshte (tova go biaha prepora4ali na priatelka) se legi povdignata ot krasta nagore (s kraka vdignati po stenata)
Za zadnata prashka i obarnatata matka sashtoto sa 4ela i az (by the way, po4vam da se plasha :-) az taka zabremeniah..zna4i li tova...)
Nai-vagnoto>>(kakto ti pisah v druga tema)>>spokoistvie i udovolstivie :-)
| |
Тема
|
Shte se zaema po vuprosa
[re: Maika]
|
|
Автор |
Vlas (viarvashta) |
Публикувано | 21.10.02 23:09 |
|
Rabotata mai e iasna!
Zaemam se po vuprosa. Chesno kazano do sega ne mi beshe hrumvalo che moje da ima znachenie. Samo deto malko ne vijdam tova susu stoeneto taka posle. Ako si sloja vuzglavnica pod korema dali shte stane?
Shte probvame shtom e v imeto na naukata 
Pone vuv edno ot vsichko koeto pravim da iam udovolstvie
Chakam da mu doide vremeto(da mi svurshi de) i hop, puk toku vij se poluchilo!
| |
Тема
|
|
|
Автор |
ssi (непознат) |
Публикувано | 22.10.02 00:27 |
|
Здравей Vlas! И аз съм с обърната матка и лекар ми каза да прилагаме колянно-лакатната поза /т.е. ти си опряна на лакти и колена, а той е зад тебе/. Ние сме пробвали, но засега няма успех. Щом казват, сигурно има значение. Желая успех на всички и дано пробването поне да е приятно
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Debora (без титла) |
Публикувано | 22.10.02 07:35 |
|
Три пъти съм забременявала, без да съм "практикувала" тази поза! И аз съм с "обърната матка". Първият път ми отне 8 месеца да забременея, вторият не си спомням, третият - два месеца без предпазни средства, но пък и не сме се "старали" за бебе ( в смисъл да следя овулация, плодни дни и т.н)
| |
|
|
|
|