|
Тема
|
Priznaci za bremennost
|
|
Автор | ina (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.02 06:46 |
|
Momicheta, chudia se dali e wyzmojno da poluchish priznaci za bremennost (kato powryshtane, zapek, poduwane na gyrdite, otpadnalaost i synliwost) predi da ti doide datata za cikyla...ili te zapochwat po kysno ..edwa kato podmine datata.
Molia bremenilite weche shtastliwki ot tozi forum da napishat neshto poweche za towa kakwi priznaci sa imali w nai-samoto nachalo, kato izkliuchim spiraneto na cikyla 
| |
Тема
|
ne e po temata
[re: ina]
|
|
Автор |
Zara (непознат
) |
Публикувано | 12.10.02 06:57 |
|
Zdravei Ina, izviniavai che se obajdam ne po temata, no vidiah, che si na linia :)
Pratih ti e-mail.
| |
Тема
|
Re: Priznaci za bremennost
|
|
Автор |
*Milena () |
Публикувано | 12.10.02 08:54 |
|
Сигурно е възможно да имаш признаци , но аз лично нямах по особени признаци. Единственото нещо бяха напрегнатите гърди, леки болки като преди да ти дойде и подут корем.
Но аз и после нямах тези които изброяваш.
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Дyxчe (отлетяло) |
Публикувано | 12.10.02 09:05 |
|
ами май тия признаци са доста индивидуални...
от изброените от теб имах само значително уголемяване на гърдите , и то не веднага и нищо друго, нито повръщане, нищо... единствено по закъснението разбрах, че съм бременна (със синът ми, сега 10 год, а сега второто не ще, и не ще да се появява)... 
| |
Тема
|
[re: *Milena]
|
|
Автор |
Vlas (viarvashta) |
Публикувано | 12.10.02 10:21 |
|
A tova s gurdite kolko vreme gore dolu sled ovulaciata kato zabremenia ti se poiavi?. Pitam zashtoto az v momenta chakam da vidia dali sme uspiali ama osven stranno podurpvane (koeto sum niamala predi)nisko v korema niamam drugi priznaci (8 dni sled ovulacia)?Ne moga da precenia dali nervite deto me tresat sa ot chakaneto ili pak sa se razvihrili hormonite.
iasno mi e che e rano da se predpolaga kakvoto i da e ama samo da si popitam az.
| |
Тема
|
[re: Vlas]
|
|
Автор |
*Milena () |
Публикувано | 12.10.02 15:28 |
|
Напрежението в гърдите започна когато наближи датата да ми идва. Аз реших , че затова ме болят.
| |
Тема
|
[re: Vlas]
|
|
Автор |
[desi] (усмихната) |
Публикувано | 12.10.02 15:34 |
|
Aз никакви нямах. Като се изключи около датата преди да ми дойде болките ниско долу и всичките останаликоито си изпитвам преди менструация.
Гърдите започват да болят по-късно - да кажем грубо около 8 седмици след последната менструация...Придърпването на връзките на матката пък се чувства още по-късно ....
Аз си направих тест след закъснението , макар че бях предубедена- със сина ми все си седеше теста отрицателен, въпреки че бях бременна (+ беше този път), а 6 седмици след липсващия мензис прокървих и в болницата след гинеколигочния преглед потвърдиха че съм бременна. Всичкото беше без никакви признаци. Признаците почнаха да се появяват след това :)
Спеше ми се много, гърдите ме боляха. За гаденето не мисля че трябва да го считате за признак на бременност защото едва на 10тина % им се гади .... А и то обикновенно на тези 10% на които и инче пак им се гади от разни други неща и да не са бременни :)
Така че чакане му е майката.... 
| |
Тема
|
|
|
Автор | Pyжa (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.02 17:43 |
|
Zdrasti Ina
Simptomite sa razlichni i varirat pri razlichnite jeni.
Edno neshto e vajno da se znae, che se poiaviavat postepenno s povishavaneto na nivoto na hormonite. Spored men ako hormonite ne sa ti dostatachno visoki da ti pokajat (+) test, nemoje da imash simptomi, koito da sa taka silno izrazeni na 8-mia den sled ovulacia.
Shte ti preporacgam da se uspokoish i da izchakash pone do datata kogato triabva da ti doide.
Ружа
| |
Тема
|
|
|
Автор |
Vache () |
Публикувано | 12.10.02 18:42 |
|
При мен, пък беше интересно, това че обикновено гърдите започваха да ме болят и да ги чувствам напрегнати почти веднага след овулация. В месеца, в който забременях, това се случи 3-4 дни преди датата за мензис (т.е. със закъснение). Също така хич не ми се пушеше (бях страстен пушач), като в същото време нито ми се гадеше и не ми се виеше свят. Това и досега си е все така. Нямах абсолютно никава чувствителност на матката, нито болка, нито придърпване. Нямам никава промяна във вкусовите усещания, абе абсолютно по нищо не бих разбрала, че съм бременна, ако не беше (+) теста и ако вече не започваше да ми личи , разбира се не пропускам и това което се вижда на ехографа.
Както виждаш, от постингите на всички - няма начин да разбереш, ако не си направиш тест след закъснението (което пак не е сигурно) и не отидеш на лекар за вагинален ултразвуков преглед около 10 дни след закъснението.
Поздрави и успех!
Vache
| |
Тема
|
[re: Vache]
|
|
Автор | ina (Нерегистриран) |
Публикувано | 12.10.02 21:06 |
|
Momicheta, mnogo wi blagodaria za podrobnite otgowori!
Prodyljawam s chakaneto .... i spiram da mislia za priznaci 
| |
|
|
|
|