|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
Тема
|
Мили момичета, искам да ви кажа
|
|
Автор |
koko_ (обичлива) |
Публикувано | 09.08.02 08:37 |
|
нещо, на което може би всеки ще погледне различно, но....
Случайно ми се наложи да ида при един народен лечител. Покрай другото му споделих и това, че не мога да забременея. Каза, че е излекувал жени със запушени тръби (и които дълго време са нямали дете, а вече имат) по следния начин : 1 зелка се разрязва на 4 части. Слага се в леген или кофа и се залива с 1 литър (ох, 1 ли беше, 2 ли бяха литрите ще ви излъжа) сварено горещо прясно мляко. Клякаш отгоре над парата и се завиваш с нещо. Така се седи около половин, един час, докато издържиш. Предупреди ме, че започват силни болки - особено ако има запушени тръби или възпаление. Получавало се нещо като вакуум, който изсмуква гнойни течения и всичко мръсно. Това се прави три последователни вечери и веднага се ляга - завиваш се на топло. Каза ми, че с този метод веднага ще забременея. Тази рецепта му е дадена от гинеколог??!!!
Давам просто информацията, която знам. Никой не е длъжен да пробва, ако се страхува от болката. Аз обаче ще го направя след като ми свърши цикълът, защото много повече ме е страх от самата цветна снимка. Пък и няма какво да губя. Ами това е. Пожелавам на всички момичета късмет и успех.
Прави каквото трябва, да става каквото ще !
| |
Тема
|
Re: Мили момичета, искам да ви кажа
[re: koko_]
|
|
Автор |
Унa (няма) |
Публикувано | 09.08.02 09:43 |
|
Аз съм го чувала това преди години от една туркиня. После трябваше да се мажеш със заешка мас с тампон. Ама не помня цялата процедура и така и не го напрвавих...
Може би има резон, то човек какво ли не е готов да направи....
| |
Тема
|
Мили момичета, ТРЯБВА да ви кажа
[re: Унa]
|
|
Автор |
organon (минаващ) |
Публикувано | 09.08.02 12:03 |
|
при самолечение винаги има риск...особено ако не се лекуваш от това от което си болна!
не рискувайте!
| |
Тема
|
Re: Мили момичета, искам да ви кажа
|
|
Автор | silvy (Нерегистриран) |
Публикувано | 13.08.02 18:42 |
|
Тази рецепта съм Я виждала в книгата за Ванга-беше мислЯ с 1 литър млЯко.Доста се замислЯм дали да опитам защото се опитвам да лекувам нЯкакво течение/възпаление, и аз не знам какво е точно.ПЪк и зелка и млЯко не звучи опасно-как мислите?Има ли нЯкой да е пробвал и да разкаже?
| |
Тема
|
silvy
|
|
Автор |
koko_ (обичлива) |
Публикувано | 13.08.02 22:46 |
|
здравей и от мен и добре дошла в клуба. Тука всички се поздравяваме така : дано стоиш тук колкото се може по-малко! Относно рецептата - утре вечер мисля да я пробвам и ще пиша как е. Хубаво е, че я знаят някои, защото и аз се притеснявах като ми я казаха. Ала щом и в книгата на Ванга я има, ще пробвам смело. Успех ти желая.
| |
Тема
|
Re: silvy
|
|
Публикувано | 13.08.02 23:22 |
|
Здравей,Коко
мерси за пожеланието-желаЯ същото на теб и на всички момичета в клубаБъди внимателна все пак за рецептата-пишеше че е за проблемно забременЯване и имаше и друга една рецепта с овча вълна и прЯсно млЯко,но не Я помнЯ дословно.АКо искаш ще проверЯ довечера в къщи(имам книгата) и ще ти пиша по-подробно?На теб гинеколог ли ти Я каза?
| |
Тема
|
Re: silvy
[re: silvy]
|
|
Автор |
koko_ (обичлива) |
Публикувано | 13.08.02 23:41 |
|
не, народен лечител ми я каза, но твърди, че гинеколог му я е казал, или я одобрява (не знам точно). Провери, моля те в книгата на Ванга, ще ти бъда благодарна.
| |
Тема
|
Re:рецепта
|
|
Публикувано | 14.08.02 02:55 |
|
Здравеи,Коко-
значи тази рецепта е за възпалени Яичници,всъщност те са две,цитирам:
Болната се слага на пара от сварена прЯсна зелка,полЯта с прЯсно млЯко
и втората:болната се слага на пара от непрана вълна.
Единствената рецепта коЯто е свързана с проблемно забременЯване е следната:
"Взема се пръст от къртичина,залива се с врЯща вода.Болната да клекне над парата за 15-20 минути.ПовтарЯ се нЯколко пъти."
не знам дали работи,но съм чувала големи неща за Ванга.Все пак консултирай се с лекар преди това.
Дано съм ти била полезна
| |
Тема
|
Извинете, че се намесвам
[re: silvy]
|
|
Автор |
V. (бубче) |
Публикувано | 14.08.02 07:36 |
|
За консултацията с лекар.......нали ги знаете лекарите-веднага ще ти кажат "глупости"
Това което исках да кажа е, само че след процедурата не вдигайте легена или там съда в който е зелката, ами легнете веднага.
Не съм го правила, но съм чувала. Въпреки това ми се струва идиотско (извинете ме, ама..)
Успех!
| |
Тема
|
благодаря
[re: V.]
|
|
Автор |
koko_ (обичлива) |
Публикувано | 14.08.02 09:15 |
|
silvy. Всъщност аз имах точно аднексит - възпалени тръби в следствие на което гинеколожката ми се съмнява за запушване и ми предложи цветна снимка. Но понеже ме е страх от снимката реших да я отложа. А този "лечител" е всъщност и ясновидец (не се смейте де) - аз съм си суеверна и ходя при такива хора, та той бил помогнал на много жени да забременеят. Аз не отидох точно за това, но покрай другото го питах и това. Та той ми каза, без да съм споменавала какъв е проблема при мен, че по принцип няма проблем за забременяване, няма сложно заболяване, а леко запушване в следствие на възпаление(повтарям, много точно му съвпадна диагнозата с тая на гинеколожката) и че ще се оправя след тези 3 процедури. Думите му бяха следните : "Ако направиш това, сигурация :))) че до Нова година ще си бременна". Вярвам му, защото аз си имам едно дете, с което забременях след 8 месеца опити, а сега е точно 8 - мия. Надежди говежди! :)))(това последното беше на майтап). Впрочем вече всичко вземам на майтап.
А V. е напълно права - такива неща не се споделят много-много с лекари - кой за каквото е учил, това предписва. :))) Казвам го от опит.. Аз си имах проблеми с жлъчката и докторите искаха да ме режат, а аз не позволих - и ме предупредиха никакви опити за стапяне на камъните да не правя. Не ги послушах и ето ме - все още с цяла-целеничка злъчка.
Айде, със здраве, че май се улях в писането. Лек ден на всички!
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|