|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
Тема
|
Абе тъпаци
|
|
| Автор |
Trn de Katek (Асенов) |
| Публикувано | 25.09.19 19:51 |
|
|
може ли да ме открехнете какъв е шанса на мнозинството от вас да се пробудят барабар с киро?
| |
|
|
|
Как си представяте пробуденият, нещо ала фантазийте на Кастанеда и други глупаци, летящ, телепортиращ се, милиардер, кур 52 санта? На телесно ниво каквото шушумиги егоманияци като вас единствено могат да възприемат как си въобразявате пробуждането?
| |
|
|
|
Ти да не си набожен бе ? ,да ти еба майката ?
Женен ли си ? Възрастен ли си, да ти ебъ майката ?
| |
|
|
|
Аз съм вечен и нямам майка ха ха ти имаш да ти еба майката нали щот си тяло да му еба майката
| |
|
|
|
Ден 30 без секс, тичам с джапанки за да чуя приятния звук.
Редактирано от Alleks на 26.09.19 00:06.
| |
|
|
|
Мойто тяло, най голямата гордост, чисто физически е че е било хамалин на ЖП товарна гара, хиляди тона цимент, калцинирана сода, карбамид, захар, и квот се сетиш. В момента битува под 120 кг. телесна маса, при ръст 183 см. мога разко да ти напълня устата със собственият ти зъбен статус, особено както съм на осмата водка. Спокойно, лягам да спъ, и отделно не си ми важен. Искам да вметна само, че ти отскубвам хранителнопровода заедно с висящия дванайсетопръстник, и ветреещият се в периферията панкреас.
Боже ! дайте ми да убия някой.
| |
|
|
|
Стига с тоа секс бе! Като ебеш, ти и обръщаш внимание !
Ебането са го измислили жените, и свирките. Педерасите са се досетили сами.
| |
|
|
|
Чакай бре, той ходи да тича не аз.
| |
|
Тема
|
Re: Абе тъпаци
[re: Alleks]
|
|
| Автор |
Alleks (Просто мъж) |
| Публикувано | 26.09.19 01:03 |
|
|
Ама гледам нещо мен не ще да ме псува вече, чудя се как да го предизвикам да почне пак, да се позабавлявам и аз малко
Иначе е страна птица, напомня ми за Блъди с него така беше между нас двамата...
| |
|
|
|
Мисля че е Киро, неговото второ аз.
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|