Клубове Дир.бг
powered by diri.bg
търси в Клубове diri.bg Разширено търсене

Вход
Име
Парола

Клубове
Dir.bg
Взаимопомощ
Горещи теми
Компютри и Интернет
Контакти
Култура и изкуство
Политика, Свят
Спорт
Техника
Градове
Религия и мистика
Фен клубове
Хоби, Развлечения
Общества
Я, архивите са живи
Клубове Дирене Регистрация Кой е тук Въпроси Списък Купувам / Продавам 23:51 10.11.25 
Култура и изкуство
   >> Приказки
Всички теми Следваща тема *Кратък преглед

Тема Квинтесенцията на религиозният дебилизъмнови  
Автор Crazy Space (новак)
Публикувано25.09.19 09:02

Самоотричането. Как можеш да отречеш АЗ СЪМ като то е единственото сигурно нещо което не можеш да отречеш. Даже ако кажеш АЗ не съм то само за да го кажеш, ти трябва да СИ. Не са учители това, губители са.Сектантски пропаднали утрепки без никакъв шанс за свобода в този живот.

Тема Re: Квинтесенцията на религиозният дебилизъмнови [re: Crazy Space]  
Автор Alleks (Просто мъж)
Публикувано25.09.19 09:05

Ай сери, и ходи да тичаш че лайната ти нямат край, НЕ ТРОЛИ с теми, отвори си една и само там пиши, ай че лайнта напъват нещо

Редактирано от Alleks на 25.09.19 09:06.

Публикувано25.09.19 09:41

Самоотричането е концепция в която егото се самоубива

Разбира се такъв филм няма. Егото се разтваря в своя източник но за целта трябва да се лиши от енергия което се постига или чрез безрезервня вяра в думите на гуру или чрез самоизследване когато контрола поема самия източник а не егото. За това и има само една практика и тя е самоизследването.Другото са практики които имат нужда от субект и този субект е именно егото и по тази причина всички те са неефективни.

Публикувано25.09.19 09:43

Ти за моето его ли си тръгнал да се притесняваш, а недей, моето его си е мое както твоето си е твое, става ли гуру нее ща!

Тема Re: Квинтесенцията на религиозният дебилизъм [re: Crazy Space]  
Публикувано25.09.19 09:47

Като за глупаци квито сте. Да вземем практиката криене. Кой се крие зад всичките "образи"? Намалява ли се този който се крие от това криене или се увеличава?За да се практикува криене трябва крияч, его така, че такава "практика" никога няма да се лиши от своя фундамент и основа. Да не говорим за факта на идентификацията с един или друг и така илюзорен образ и този факт имал за цел да разбие илюзията

Публикувано25.09.19 09:50

Обясни ми за криенето че не те разбрирам, как се крием ние?

Всички темиСледваща тема*Кратък преглед
Клуб :  

Clubs.dir.bg е форум за дискусии. Dir.bg не носи отговорност за съдържанието и достоверността на публикуваните в дискусиите материали.

Никаква част от съдържанието на тази страница не може да бъде репродуцирана, записвана или предавана под каквато и да е форма или по какъвто и да е повод без писменото съгласие на Dir.bg
За Забележки, коментари и предложения ползвайте формата за Обратна връзка | Мобилна версия | Потребителско споразумение
© 2006-2025 Dir.bg Всички права запазени.