|
|
|
Тема
|
Квинтесенцията на религиозният дебилизъм
|
|
| Автор |
Crazy Space (новак) |
| Публикувано | 25.09.19 09:02 |
|
|
Самоотричането. Как можеш да отречеш АЗ СЪМ като то е единственото сигурно нещо което не можеш да отречеш. Даже ако кажеш АЗ не съм то само за да го кажеш, ти трябва да СИ. Не са учители това, губители са.Сектантски пропаднали утрепки без никакъв шанс за свобода в този живот.
| |
|
Тема
|
Re: Квинтесенцията на религиозният дебилизъм
[re: Crazy Space]
|
|
| Автор |
Alleks (Просто мъж) |
| Публикувано | 25.09.19 09:05 |
|
|
Ай сери, и ходи да тичаш че лайната ти нямат край, НЕ ТРОЛИ с теми, отвори си една и само там пиши, ай че лайнта напъват нещо
Редактирано от Alleks на 25.09.19 09:06.
| |
|
|
|
Самоотричането е концепция в която егото се самоубиваРазбира се такъв филм няма. Егото се разтваря в своя източник но за целта трябва да се лиши от енергия което се постига или чрез безрезервня вяра в думите на гуру или чрез самоизследване когато контрола поема самия източник а не егото. За това и има само една практика и тя е самоизследването.Другото са практики които имат нужда от субект и този субект е именно егото и по тази причина всички те са неефективни.
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Alleks (Просто мъж) |
| Публикувано | 25.09.19 09:43 |
|
|
Ти за моето его ли си тръгнал да се притесняваш, а недей, моето его си е мое както твоето си е твое, става ли гуру нее ща!
| |
|
|
|
Като за глупаци квито сте. Да вземем практиката криене. Кой се крие зад всичките "образи"? Намалява ли се този който се крие от това криене или се увеличава?За да се практикува криене трябва крияч, его така, че такава "практика" никога няма да се лиши от своя фундамент и основа. Да не говорим за факта на идентификацията с един или друг и така илюзорен образ и този факт имал за цел да разбие илюзията
| |
|
Тема
|
|
|
| Автор |
Alleks (Просто мъж) |
| Публикувано | 25.09.19 09:50 |
|
|
Обясни ми за криенето че не те разбрирам, как се крием ние?
| |
|
|
|
|