|
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
Тема
|
а сега 2
|
|
| Автор |
Crazy Space (непознат
) |
| Публикувано | 22.09.19 20:28 |
|
|
понеже глупаците тръгнали да репликират нерепликируемото
Малко от днешния филм да има кво да гледате тъпаци прости. На стадиона потичах добре концентрирайки се около чувството АЗ и когато почти потънах в източника мернах с периферното си зрение една путка на другия край на пистата. Дадох газ и я стигнах след което я изпреварих и пак газ и тамън фърлих пуловера и ръгнах гол до кръста да я изпреваря още веднъж и тая взе, че си тръгна преди да я настигна, дейба и пача-дразнител както и да е след 25 тата обиколка си тръгнах и аз.След това пих вода и се качих на колелото. Така почна към 13 часа
и така приключих към 19:30 с някиолко спирания за пикаене и пуене на вода и едно капучинце
Сега това тяло яде грозде и праскови и после ще има смяна на режима на ума с така наречения дълбок сън без сънища.А са си ебете майката бунаци с бунаци абни.
| |
|
|
|
Само бог е велик и прекрасен. Аз съм нищо.Нямам нищо.Не мога нищо.Обаче всичко произхожда от мен.Аз съм източника, корена.Произходът на всичко съм аз.
Шри нисаргадата Махарадж
| |
|
|
|
Тая сутрин тялото еба.след като пи кафенце и яде кекс. Обикновенно след прехвърлянето в смъртния сън уя е надъртвен на кокал но тоя път не беше макар и да яде снощи в промишлени количества незнайно колко грозде, праскови, 2 паници корнфлейкс с мляко, 2 яйца, много парчета кекс тиквени смеки и опрехови ядки и няколко ябълки.Забравих и уж основното ястие от месо с картофи но то остана незабелязано между другото.Естествено това е без всякакво значение при евентиуално ебане понеже така или иначе се ползва стара създадена преди дни сперма в мъдете.Но хормоналния фон е важен при ебането и това се чувства като физическо желание понеже сперма така или иначе винагио има но не му се ебе през цялото време а обикновенно сутрин. Та тази сутрин явно не му се ебеше но на умът му се ебеше и постигна своето като се получи доста добре и достави оргазъм на другото тяло и мощен оргазъм и гейзерово изпразване и на себе си.Днес планира да попътешества с харлея, вчера се натича и накара колело и сега усеща не умора понеже мускулна треска това тяло не усеща от месеци и години но определено нежелание за физическо движение на собствени ресурси. Те сега се попълват от храната.
| |
|
|
|
Днес това тяло покара харлея стабилно из едни селски пътища без асфалт и даже вози едно друго тяли и щяха да паднат 2-3 пъти но се размина.Не си взе телефона така, че ще преживеете липсата на клип.Привечер се получи особенно весела сцена, с ключ във вратата отвътре това тяло я затвори отвън а отвън няма дръжка.Е след като си свърши работата и се върна и опитва да я отвори като касоразбивач се наложи да я изкърти и после 3 часа прави брава.Как я сглоби не ну беше много ясно, но явно вселенските сили до една бяха решили, че бравата трябва да стане и стана. Но я разглабя и сглабя към 24 пъти.
| |
|
|
|
стадиона зове това тяло.
| |
|
|
|
Задвм ти въпрос: Но цялата тази теория не просто куца, както те самите признават, тъй като са неспособни да обяснят, как духовната същност, която се явява душа или „аз", може да задейства тялото или да го принуди за каквото и да е. В съответствие с твърдението на самата философия, духовното няма никакъв контакт с материалното, и то никак не му въздейства, както самите те отбелязват.
Та как ебеш как караш харлей как ядеш праскови като душата не може да задейства тялото, а обясни ми, хем го твърдиш ама и ебеш нали?
Просто нещо не се вързва, и на практика се получава това: Аз-образът условно може да бъде разделен на две: личен и социален. И двата могат да бъдат допълнително разделени на по две – реален и идеален. Така се получават съответно: идеален личен Аз-образ (какъв иска да бъде индивидът), реален личен Аз-образ (какъв е индивидът според собствените си представи), идеален социален Аз-образ (как индивидът би искал да бъде възприеман от околните) и реален социален Аз-образ (представите на индивида за начина, по който другите го възприемат).
| |
|
|
|
беше яко заваля и дъжд но тялото беше загряло.Приказка.Гледах илюзорните сънни образи по улицата.Жалка картинка. До какво са се докарали и най-вече не усещат ли, че са се докарали до ходещи уроди?
| |
|
|
|
Майкатишейба !
| |
|
|
|
Днес това тяло доста си похапна има няма 4-5000 калории така, че довечера или утре сутринта очаква секс а след това минимум 20 км на стадиона.От доста време умът не беше сънувал сън различен от смъртния но снощи сънува. Вълци.И дете отглеждано от вълци.През повечето време сънуващия наблюдаваше но после взе един камък и разгони вълците които скочиха в дунава и заплуваха към несъществуващ в смъртния сън остров.
| |
|
|
|
този ум плавно навлезе в смъртния сън.Отначало даже нямаше начало понеже в предишния сън без сънища няма нито време нито простъранство нито събития.Естествено АЗ го имаше и то знаеше, че го има.Аз породи първата аз-мисъл която бавно изгради светът на смъртния сън.Тялото пика обилно след което пи кафенце и еба.Достави оргазъм на другото тяло но умът явно го преконтролира понеже не се изпразни което значи довечера ново оране този път с една единствена цел - диво и яко празнене.Сра обилно и заведе децата на детска градина.Навън бе свежо и уютно след дъжда.Поговори с даскалицата някакви глупости и се върна да си досере. Много е добра сутрешната разходка, разтръсква лайната и те излизат.Защото е нвяъзможно да се тича 20+ км с пълен с лайна корем, още на 4-5 км му се присира с неимоверна сила.А отдавна е известно, че прекъсне ли се веднъж бягането то не е същото и за това е добре да чака да се изсере и тогава.Събитията настъпват едно след друго като по моя команда и желание, дали да не покарам колело?
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | 3 | (покажи всички)
|
|
|