|
Тема
|
РАЗКАЗ, който наистина ми грабна интереса
|
|
Автор |
atkinson-197026 (непознат
) |
Публикувано | 01.09.14 02:34 |
|
Ето го . На вас хареса ли ви? Според вас дали наистина е писан по преживяно 1:1 или половината неща са измислени и натаманени? На вас случвали ли са ви се подобни истории?
| |
|
Има няколко цивилизовани града по света, чийто летища са на безобразно голямо разстояние или не са толкова далече, но до тях винаги се достига сложно, без значение на превоза. Лондон е един от тях.
Аз съм гонил така самолет от Хийтроу, понеже тогава имаше стачка на метрото. Пардон, ъндърграунда. За известен късмет линията Пикадили, която стига до летището работеше, макар и с огромни паузи между влаковете и страшна тарапана на всяка спирка, която се опитваше да се качи и никой не слизаше.
Стигнах до една от спирките на Пикадили, изминавайки на бегом километри.
Някой ще каже "Ами вземи автобус или такси!". Да де, ама в тоя момент нямаше нито свободни таксита, нито места в автобусите. А западняшките автобуси качват точно Х на брой пътници, нито един повече. Не са като нашите, в които като е така на зор и се качват, колкото могат да поберат изобщо. Плюс страшните задръствания по улиците, заради лондончани тръгнали с колите си, вместо с метро за някъде.
Та, разказът изглежда достоверен. Всъщност, май този разказ е твое произведение? Като гледам как си го напускал в няколко клуба.
П.П. Съвет. Този клуб е доста задрямал. Може да пускаш подобни неща в . Ще са им интересни и ще имаш отговори в рамките на минути.
| |
|
|
|
|