|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
Тема
|
Аленото цвете
|
|
Автор |
Gnomeo (mellon to all:)) |
Публикувано | 21.08.04 11:26 |
|
Преди време имах грамофонна плоча с "Аленото цвете" (руски вариант на Красавицата и Звяра). Тази плоча отдавна не е между живите, а аз ужасно искам да чуя приказката
Има ли някой представа откъде може да си я купя на касета или CD, или да я сваля от интернет?
| |
|
И аз си спомням "Аленото цвете", даже до скоро плочата се въргаляше из къщи, но след местенето зачезна някъде . Та в това отношение не мога да ти помогна, ама понеже вече сигурно ми се носи славата на любител на оф-топиците, реших да попитам:
Това случайно да не е Амели Пулен, най-разкошния образ от Чарли Чаплин насам?
но след безсънни дълги нощи станах силен и голям
и вече знам, че мога да се справя сам
| |
Тема
|
Re: Аленото цвете
[re: Gnomeo]
|
|
Автор |
Aldalin (Зарко:)) |
Публикувано | 01.09.04 12:11 |
|
Здравей
"Красавицата и Звярът" е една от моите любими Детски касетки, които сега седят в онази ниша в шкафа у Баба и събират прах заедно с другите ми Детски Радости...
С Радост бих я дала на някой, който да избърше праха от кутията и да й даде живот отново, било то и чрез видеото...
Аз имам филмчето
А за малко магия в това хубаво утро...изслушай тази песен:
Celine Dion feat. Peabo Bryson - Beauty and the Beast
Усмихвам ти се,
Сз.
Слънцето е планета, на която всички са запалили по една свещ искрено, от сърце.
| |
Тема
|
Re: Много силно OFF
[re: Survivor]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.09.04 11:32 |
|
Да, това е Амели И аз много я обичам
| |
Тема
|
[re: Aldalin]
|
|
Автор |
Публикувано | 12.09.04 11:35 |
|
Благодаря ти много за предложението Само би ли уточнила за кое говориш - "Аленото цвете" или "Красавицата и Звяра" (на Дисни)? Защото ако е второто аз го имам
| |
Тема
|
[re: Gnomeo]
|
|
Автор |
Galix (феникс) |
Публикувано | 12.09.04 17:08 |
|
На Дисни е, май...
...
Ала нищо
Това пробуди Детското ми гласче...
Ще изтрия сама прахта
Дано си чул песента...
...защото пак ти се усмихвам с нея.
Aldalin
Слънцето е планета, на която всички са запалили по една свещ искрено, от сърце.
| |
|
Гномчик, аз пък се сещам за един руски филм дето май се казваше "Корабът с алените платна" - за една кака, дето от малка вярваше, че нейния "принц" ще дойде с кораб с червени платна и тъй и стана, щото той я хареса и разбра какво чака тя и отиде и купи всичкия червен плат и направи платна за кораба си
... ся тва що го казвам... ама беше много хубава приказка за мойто малко детско мозъче
***черен гологан не се губи***
| |
|
Az oshte imam plochata, ako nqkoi moje da napravi prezapis ili da q zapishe kym CD / MP3 moga da sydeistvam. Prikazkata naistina e mnogo hubava.
Мечтата е мисъл, мисълта е идея, всяка идея се реализира. Аз не мечтая, а реализирам идеите си.
| |
|
Красиво е...
| |
Тема
|
[re: FFenka]
|
|
Автор |
Публикувано | 27.09.04 21:59 |
|
Не съм чел тази книжка, но историята е невероятна...
И няма значение дали мозъчето ти е на 3, 30 или 300 години - красотата си е красота, чувствата са си чувства, любовта си е любов Да не би вече да не харесваш приказката?! Едва ли
| |
|
Страници по тази тема: 1 | 2 | (покажи всички)
|
|
|